Şimdi Ara

reno twingo hk bilgisi olan ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar reno twingo kullanan yada kullanmış olanlarınız aracın artıları ve eksileri ile aydınlatabilir mi? 9 -10 tl param var ..ileride kolay satabileceğim ,tasarruflu bir araç istiyorum bilgi ve önerilerinize açığım ...



  • At arabası al daha iyi :D

    Twingo çok lanet birşey parçaları pahalı Çok arıza yapar sürekli başını ağrıtır ;)

    http://www.otoraba.com/renault/symbol/authentique-1-4/2006-renault-symbol-authentique-1-4.html 3-4 daha koy böyle bir araba al
  • arkadaşım 9-10 bin liraya aynı modellerde clio hb de alınabilir tabi biraz araştırılarak en azından dört kapı. Bu arada Brujeria35 arkadaşın dediklerine katılmıyorum kuzenimde 99 model twingo var gayette memnun aracından. Ayrıca öyle zırt bgırt arıza yapan bi araç değil. ama parça sorunu gerçektende var.
    quote:

    Orjinalden alıntı: __rouge__

    arkadaşlar reno twingo kullanan yada kullanmış olanlarınız aracın artıları ve eksileri ile aydınlatabilir mi? 9 -10 tl param var ..ileride kolay satabileceğim ,tasarruflu bir araç istiyorum bilgi ve önerilerinize açığım ...
  • düzgün temizini bulursanız sorun yaşatmaz. olmadı bütün türkiye üzerinden yardım isteyebilirsiniz.www.twingofanclub.com
  • parçası pahalı diyenler:

    eğer siz ucuz parça nerde diye araştırmayıp ilk bulduğunuz servise,sanayiye giderseniz değil twingoya hiç bir arabaya ucuz parça bulamazsınız.detaylı bilgi isteyen sitemize üye olup gerçekleri görebilir.kulaktan dolma bilgilerle twingoları kötülemeyin.

    www.twingofanclub.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 6 Mayıs 2009; 13:33:40 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FelixCrail

    parçası pahalı diyenler:

    eğer siz ucuz parça nerde diye araştırmayıp ilk bulduğunuz servise,sanayiye giderseniz değil twingoya hiç bir arabaya ucuz parça bulamazsınız.detaylı bilgi isteyen sitemize üye olup gerçekleri görebilir.kulaktan dolma bilgilerle twingoları kötülemeyin.

    www.twingofanclub.com



    yüzlercesini gördüm twingonun bizzat ben uğraştım Kulaktan duyma bilgilerle değil ;)
    ;
  • demekki siz parça alacağınız yeri bilmiyorsunuz.sizin kuş serisini 5 e katlar twingolar.

    eğer twingo hakkında tereddütte kalan varsa buyursun 20 twilik konvoyumuza katılıp çeşit çeşit olan araçlarımızı incelesin en ince ayrıntısına kadar,forumumuzdan sorunlarımızı takip etsin.ondan sonra isterse almasın.bu kadar açık konuşuyorum.isteyen herkese kapımız açık.

    kuş serisi araç alacağınıza aynı paraya daha sağlam, daha donanımlı bir araç alma gibi bir şansınız varken neden daha dandik bir araba alasınız ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 7 Mayıs 2009; 0:49:37 >
  • Boş yere çekersin tartışmayı Burada Reno Twingodan Bahsediyoruz Kuş serisi-Twingodan değil ben Yaşadıklarımı ve yaptıklarımı bahsettim Şuana kadar gördüklerimi yazdım herkez için kendi arabası eniyisidir ve tutkudur ne yazsan boş Başlık sahibi ortada yok zaten :)
  • 1 yaşında 2.El aldım, 6 sene keyifle kullanıp sevdiğim bir arkadaşıma taksitle sattım.
    2. El Fiyat - Performans oranı müthiş.

    Yakıt hesabı yapanlara,
    güvenlik arayanlara,
    konfor + geniş iç mekan isteyenlere,
    hatta station bagaj araç yerine iş arabası olarak bile tavsiye ediyorum.

    -Yanlız arka koluklar 2 kişilik..

    Bilip-bilmeden atıp tutanlara itibar etmemek gerek.
  • hadi ben arabamı abartıp iyi diyorum dicem de benim gibi twingo kullanan 50 kişi de mi yalan söylüyor.yapmayın allah aşkına.çok merak eden gelsin buluşmalarımıza tüm twileri incelesin, test etsin ondan sonra kararını versin diyorum sadece.
  • 8000'e klimalı, hidrolik direksiyonlu, duruma göre üstü açılabilen, yakıtına lpg takmadanda yetişilebilen, otomatik camlı başka araç yok sanırım. belki daihatsu applause olabilir ama 1.6 motor olduğundan lpg takmak gerekecektir.
  • standart olan sürücü airbag'i,bazı modellerdeki yolcu airbag'i

    standart elektrikli yan aynalar da cabası.

    8-9 liraya bu özelliklerde 99 model ve üstü başka araba varsa buyursun gelsin
  • twingo:
    zevk sahibi insanların aile sahibi dahi olsa vazgeçemediği, iki kapılı olmasına rağmen çoluğuyla çocuğuyla keyifle binip gezdiği bir arabadır..

    aslında bir otomobilden fazlasıdır..
    trafikte birbirini tanımayan insanların kullandıkları araç nedeniyle selamlaşmalarını sağlayan bir otomobildir..
    sahiplerinin bir yerine bi şey olduğunda eşine dostuna aracından bir ev hayvanı hatta bir insanmışcasına samimiyetle bahsettiği bir otomobil..

    canlı olmayan varlıklara canlı hatta ruh hamiliymiş gibi davranma ona bir ruh yükleme insanın doğasında var;
    kimi köpeğiyle konuşur, kimi evini çok sever, kimi bir eşyasını, kimi de arabasını;
    bizler twiciklerimizi seviyoruz, onlara kendi ruhumuzdan ruh veriyoruz can veriyoruz..
    onları her hafta temizliyor, bir araya getiriyor, onlar sayesinde bir sürü paylaşım yaşıyoruz..

    elektrikli kuş gibi direksiyonu; eşsiz ön konsolu (ki 10 yaşında bir arabadan söz ediyoruz); mükemmel sürüş ve manevra keyfi; komple açılır tavanı, bilmeyenleri ilk bindiğinde fazlasıyla şaşırtan geniş iç mekanı; station bagaj seçeneğiyle ihtiyaç halinde pikapa dönüşme özelliği, 1.2 motoruna rağmen bayırlarda keçi gibi inatla yola yapışan bir araç olması; yeri geldiğinde seri motoruyla 1.6 performansını aratmaması, renkli görüntüsü, çirkin suratı, ve en önemlisiyse isim takılan bir araba olması twingonun "bizim değimimizle twiciklerin" tüm dünyada sevilen, keyifle kullanan istisnasız her sahibini memnun eden bir araç olmasını sağlamıştır..

    twingoyu twingo sahiplerine sorun; aşağı yukarı aynı şeyleri duyarsınız..
    ben de bir twicik sahibiyim ve onu aynı fiyatlardaki aşağı yukarı aynı özellikteki hiç bir arabaya değişmem;

    kaldı ki twingoyu kuş serisiyle kıyaslamak için çıldırmış olmam gerekir

    www.twingoturkiye.com
    bekleriz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkahvecii -- 31 Mayıs 2009; 15:43:44 >




  • Mrb Bende ilk kez üniversite yıllarımda bindim tanıtım için renault stant kurmuştu ege kampüse 95 ve ya 96 idi zannedersem ilk orada bindim.tabi nasip kısmet oto çıkmacı olduk bir kaç yıl önce kendime toplamak için hasarlı aldım bineyim diye yine nasip olmadı satıldı bir hastasına ama kim ne derse desin belki tip yok(bence o segmentteki çoğu araçtan yakışıklı) belki parçası pahalı ama yukarıdaki kullanıcılar ne diyor tiwi çünki kendilerinden biri olarak görüyor ve buna da saygı göstermek gerekiyor diğer araçlarda olduğu gibi çok güzel bir klup kurmuşlar zaten birbirlerine yetiyorlar bilgi ve eksiklik konularında. saygılarımla
  • 4 ayrı model twingo kullandım yıllarca, yaklaşık 100.000 km yol yaptık (kah ben kullandım kah arkadaşlar, amcamın oğlu falan...)

    sadece 2 kere yolda kaldık;
    1) Kırmızı yandıktan sonra ne kadar gidiyor diye meraktan benzin bitince (120 km den fazla gitti)
    2) 60.000 de değişmesi gereken triger kayışı 140.000 de isyan edip "yeter ben kopuyorum" dediğinde :)

    önyargılar gerçekleri görmenize izin vermesin, en azından görmeniz için kendinize şans tanıyın.


    www.twingofanclub.com
  • arkadaşlar fikirleriniz için tşk ederim hepinize..ma düşündüğüm artık hyundai atos-getz chevrolet kalos yada kıa picanto mesela 2007 model.km si az, full donanımlı 1.1 motor atos buldum 13 tl ye ne derseniz...
  • atos hiç tutulmadısatarken müşteri bulmakta daha çok zorlanacaksın büyük ihtimal
  • slm arkadaşlar bende burdayım bilginiz olsun her ne kadar pejo kullanıcısı ve shaibi olsamda twiler gerçekten çok güzel araçlar
  • Merhaba.. Ben Scenic kullanıcısıyım.. kısa süre olsada tvingo kullandım.. tipi gerçekten çok çirkin.. yani çok da değil ama çirkin yani işte.. bide tek kapı oda çok büyük bir dez avantaj.. ama öyle abartıldığı gibi problemli bir araç değil bizim biarkadaşın babasında var 8 kişilik bir aile. araba bi onda bi onda şuanda 400.000 Km de daha motor yaptırmadılar.. sürüşü çok keyifli, donanımı da iyi.. Yedek parçada da yaşayacağınız sıkıntı sadece kapı kolu far tampon gibi parçalardır.. renaultun 1.2 motorları ile aynı herşeyi..
    fren diskleri ve balataları modusla aynı.. fiyatına göre alınabilecek en iyi araba..
  • kapı kolu kango'lar ile aynı ve sadece 7.5lira.sanayide hemen hemen her yedek parçacıda mevcut.

    far nette bi kaç sitede mevcut.97-98 kasaların farları 80-90 lira,99-2002 farları 90-120 lira civarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.