Şimdi Ara

Reseller Hosting Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün babam bir site istedi tamam dedim yapayım fazla bilgim yok ama wordpress joomla ayarlarım bişeyler. Kendisi esnaf olur neyse domaini aldım aklıma geldi acaba tek hostta farklı domain üzerinden siteler kurulabilirmi kurulursa cevredeki esnafa ucuz yollu site yaparım diye düşünüp araştırdım reseller host diye birşey buldum ama onunda oyle birsey oldugunu sanmıyorum. Sorum bu mümkünmüdür mümkünse nasıl ? Birde bu domain ücretsiz bir hosta yönlendirilebilirmi sonuçta fazla bir yere ihtiyacım yok 100mb bile fazla site varmı var şeklinde birşey olucak.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorsar

    Bugün babam bir site istedi tamam dedim yapayım fazla bilgim yok ama wordpress joomla ayarlarım bişeyler. Kendisi esnaf olur neyse domaini aldım aklıma geldi acaba tek hostta farklı domain üzerinden siteler kurulabilirmi kurulursa cevredeki esnafa ucuz yollu site yaparım diye düşünüp araştırdım reseller host diye birşey buldum ama onunda oyle birsey oldugunu sanmıyorum. Sorum bu mümkünmüdür mümkünse nasıl ? Birde bu domain ücretsiz bir hosta yönlendirilebilirmi sonuçta fazla bir yere ihtiyacım yok 100mb bile fazla site varmı var şeklinde birşey olucak.


    www.bilisimdunyasi.org fiyatlarına gözatmanızı öneririm. Nitekim ucuz etin yahnisi yavan olurmuş :)




  • Evet bu sitede görmüstüm zaten bi acıklama "Birden fazla web siteniz mi var? Bayi hosting paketlerimiz tam size göre." gibi burdan alıcagim hosting ile birden fazla siteye host sağlayabilecegim ama nasıl biraz açıklabilen olursa sevinirim.
  • Hosting siparişi verdiğinizde WordPress, Joomla, OsCommerce, OpenCart, Presta Shop vb. popüler scriptleri ücretsiz olarak kuruyoruz.
    Ayrıca şu anda kampanyalı olarak DH üyelerine %50 daha fazla webalanı ve %50 daha fazla aylık trafik veriyoruz.

    Domain+Hosting yıllık 19tl den başlayan fiyatlarla web sitenizi kurabilirsiniz.
    Hosting paketlerimizi inceleyiniz. Soru ve taleplerinizi canlı destek, MSN destek veya ticket destek sistemi üzerinden iletebilirsiniz.
  • hertaraf reklam olmuş bunun derdi ne diyen yok.
  • Reseller' a gerek yok bence sınırsız 'Addon domain' özelliğine sahip bir cPanel hosting yeterli olacaktır. Reseller' a her ay ücret ödemenize gerek yok.
  • hosting ile domaini yonlendirirsin siten olur. Resellerde ise hostingdeki cpanelden farklı olarak whm panel bulunur ve bu panelden paketinin ozellikleri dahilinde istedigin domaine istedigin boyutta host olusturursun.. 100 mb alan veriyim sana ben kurcalaya kurcalaya ogren wordpress i.. Sonrasını sonra detaylı anlatırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.