Şimdi Ara

Reset Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Sorun başlayalı yaklaşık 1 hafta oluyor. Eski P4 3.0 GHZ - asus anakart - 1 GB ram - 80 GB sata lı bilgisayarımı değiştirdim bu yüzden. Ama yeni sistemli alalı 2 gün oldu aynı sorun olunca geri götürdüm önce ANAKART bozulmuş dendi sonra FORMAT atmayı başarmış ordaki eleman. NEYSE SORUN ŞU :

    PC XP yi yükledikten sonra KASADAN tık diye bir ses ve MAVİ EKRAN - ardından RESET - mavi ekranda WIDNOWS baslatılamıyor gibi bişiler yazıyor. Bu sorun yeni siteme zone alarm 7.1 kurup silip 6.1 i kurduktan hemen sonr olduysada onlamı ilgili bilemiyorum. Yeni sisteme kurduklarım FLASH - DREAMVEWER - CUTE FTP 7.1 PRO - FIREFOX 2 - OFFICE XP - MSN + mess patch(?)

    Sistem bu hatayı bir kez yaşadımı bir daha açılmıyor. Güvenli mod - komut istemi hiçbişi - XP açılıyor ama 10 saniye sonra RESET.

    Sorun elektrikten olabilr dediler. Topraklama varmış sanırım. Başka aletlerde sorun yok. Voltaj düşüp çıkmasıda ikide bir reset yaptırımı bilmem sonuçta onca kişi PC kullanıyor. TEDAŞı aradım oyle bir durum yok dediler.


    Aşagıdaki konuda sanırım buna benzer bişi. UZMAN ARKADAŞLARIN yardımına ihtiyacım var .
    http://forum.donanimhaber.com/m_17345529/tm.htm

    PC yi acmaya bile çekinir oldum Gitti gidecek diye. Yeni sistemim GIGABYTE ANAKART - ATLON 5600+ - 2 GB RAM - SAMSUNG 19 " - 250 GB WD - birde zoom adsl nin olayla ilgili olamaz sanırım değilmi ? Herseyden kusku duyar oldum. CD bile takmıyorum :) 98 den beri PC kullanan biri olarak 1 haftadır acaip canımı sıktı bu olay.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Öncelikle Klasik işlemlerden Başlayın, Ramlerinizi tek tek takın deneyin ve slotlarını değiştirmeyi deneyin.
  • Eski pc de ram le ilgilidir diye ram lerin birini çıkarıp taktım. Diğerini denemedim ama YENİ PC de ram ler yeni takıldı aldıgım yerde gayet normal çalıştı. Evdede 1 gün iiydi. Sonra birden böyle oldu. BAŞKA SORUNUN NEDENI NE OLABILIR ? diken üstünde hissediyorum PC kullanırken... PC den nefret eder oldum hatta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.