Şimdi Ara

Reset Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bi süredir bilgisayarımda reset sorunu yasıyorum bilgisayar kendi kendine reset atıyor cpu sıcaklıgı genel olarak 50-55 arasında oyunda ise 60-65 derece arasında oynuyor(en kısa zamanda termal macunumu yenilicem) sistemin sıcaklıgıyla ilgisi oldugunu sanmıyorum cünkü hiç bir işlem yapmadan 50 derece civarında gezerken de attabiliyor reseti virüsün de olma ihtimali cok düsük cünkü daha iki gün olmadı format atalı ve nerdeyse hiç bir sey indirmedim bilgisayarıma baska ne gibi nedenlerden reset sorunu yasanıyor yardımcı olabilirseniz cok sevinirim



  • ilk önce şüpheleneceğin şeyler ram'ler olsun. reset sorunu ram'lerden kaynaklanabilir. ikinci plandada ekran kartını gözönüne al. sıcaklığını kontrol et, driver'ının versiyonunu yenile. ilk etapta akla gelen bunlar olur. daha sonra güç kaynağı (power supply).
  • valla arkadaşım senin soruduğun soru şuna benziyo doktora soruyosun benim ateşim yok ama başka hangi sebeplerden dolayı hastalanmış olabilirim gibi bişey bu önce sistem bileşenleri yaz ki ona göre bi cevap yazalım değil mi?
  • parcalarını temızle ekran kartı ve ıslemcı uzerındekı fanları yagla temızle.kasa fanlarını temızle.ve havalar sıcak oldugu ıcın bılgısayarı fazla zorlama derım.sonra daha buyuk hasar wermesın.
  • CPU ısısı normal diyorsan, Ram'in yeterli gelmiyordur o anda. Dolayısı ile reset ayıyordur..
  • bende 2 sene önce böyle bir sorunum vardı. pc yi yeni almıştım, daha ilk günden res atmaya başladı. aldığım yere götürdüm adamlar 2 saat boyunca bf2 oynamışlar orada res atmamış. sonra eve getirdim gene res atmaya başladı. sonradan sorunun evde pc ye bağladığım scannerden olduğunu anladım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8351254/mpage_1/key_//tm.htm#8571798

    uzun lafın kısası pc ye bağladığın bir cihaz yada kablosu kısadevre yaptırıp res attırabilir. buna göre bi check et.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.