Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
29.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SePHiRoTHBJK S kullanıcısına yanıt
    Silent hill ilk 3 oyunu muazzamdı hepsini oynadım defalarca 4. Oyunda yapımcı değişmişti sanırım ama onu da çok sevmiştim sanırım 5 kez bitirdim ps2 de odadaya mum dikerek kim var kim yok takip etmek ne değişmiş odada her defasında o delikten tekrar odaya girdiğinde garip bir his oluyordu aslında 4. Oyun tam vr oyunu olmalı. Silent hill 4 de re4 de seriye çok farklı bakış açıları getirdi zaten re4. oyundan sonra dikiş tutmadı de 5-6 faciaydı sonra toparladı. Benim tahminim de re8 korku öğeleri daha ağır basan bir oyun olacaktır. Sanki vebalı bir köyde geçecek gibi bir his var içimde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 12 Nisan 2020; 22:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Silent Hill 4 acayip korkunç ve psikopat bir oyundur. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisiydi. İnanılmaz yaratıcıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2020; 6:6:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Şunu net söyleyebilirim oyınun bulmacalarının %75 ini hiç hatırlayamadım tesadüf bulduklarım da oldu ama gitmiş bişey kalmamış sanki yeni oyun çıkmışta oynamış gibi oldum. Eskiye bir saygı duruşu oldu benim için. Nemesis ensemde ne zaman çıkacak diye bekledim durdum. Garip gelecek ama polis binasında bir şömine var üzerinde tablo var çakmakla yakıp içinden kırmızı bir taş çıkıyordu diye aklımda kalmış oyunun çok ileri bir safasında şehrin bir ucundan tekrar o şömine için en az 5 defa döndüm yolu kaybettim her defasında yok benzin buldum onu da deneyeyim dedim tekrar döndüm yağ buldum benzinle birleştirdim olmadı olmadı ensemde nemesis oyunu bitirdim ulan bu şömine yanmadan o taşı almadan nasıl bitti oyun diye düşünüyordum sonradan aklıma geldi psx teki re2 oyununda vardı sanırım o şömine yakma işi o aklıma geldi saatlerce boşuna git gel yaptım yanlış hatırlamıyorsam re2 de vardı o olay sonra polis binasının ortasındaki heykele bir taş takıyor muyduk hepsi gitmiş onu düşün bunu düşün derken gitti saatler

    O şömine aynısı banada oldu
    2dk düşündüm acaba çakmak gazımı bitti dedim
    Sonra re2 den aklımda kaldığını hatırladım




  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    En sevdiğim sh oyunlarından biri. Seriye çok farklı bir hava getirdi keşke devamı gelseydi ama maalesef olmadı klasik sh den çok farklıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    O şömine aynısı banada oldu
    2dk düşündüm acaba çakmak gazımı bitti dedim
    Sonra re2 den aklımda kaldığını hatırladım

    Alıntıları Göster
    500-600mb a çok şey sığdırmışlar. Bir hayatı ziplemiş adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Evet SH 4'de guzel oyundu ama siralamada ilk 3 oyunu öne koyarım. Zaten hilaye se SH 1 ve SH 3 biribiriyle baglantilı. SH 2 başka bir hikaye olsada genel olarak SH serisi oyun içerisinde yarattığı kurgu ve hikayenin sürükleyiciligi, akıcılığı açısından muazzamın ötesinde bir oyundur. Ben ilk 3 oyunu zirvenin ötesinde görmekle beraber bu ilk 3 oyunun içerisinde de en çok sevdigim SH 3 olmustur. O oyundaki hersey kusursuzdu bana göre. Müzikleri falanda zamaninda indirip dinliyordum eskiden :))

    Bende ps ile ilk tanıştigim 2 oyun RE 3 ve SH 1 idi. O zamanlar memory kart yoktu ve makineyi her kapatıp actigimda ya da oyunda ölürsem oyunu teee en başindan başliyordum ama nedense o dönemler hiç sıkmıyordu bu oyunlara başındsn başlamak. Tabi her alanı.mekanı sürekli.tekrar tekrar geçince ezberliyordun ve bu sefer artik ölmemeye oynuyirdun :) yeni bir yere gecince de hic gormedigimden heyecanım zıpliyordu nolcak acaba diye :)) güze zamanalrdı. SH 1 deki okuldaki piyano bulmacasını cozucem diye kafayi sıyirdigimi bilirim :)) Sh'de ayrica hastaneler ve hemsireler cok meshurdur :)

    Önceki oyunlarda derinlik kesinlikle çok fazlaydı. Simdiki oyunlarda bu durum çok az. Genellikle populist şeylere gore oyun yapıliyor. Silent Hill farklı farklı oyun sonlariyla cok.mwshurdur. bu da sizi oyunu tekrar tekrar oynatmanıza itiyordu. Bu farklı sonlari gormek icinde oyunda yapmanız ve yapmamaniz gerekn seyler oluyordu. Yani bu sonlari bir nevi siz hazirliyordunuz. Bu muthis bir dusunce. Resident Evil 3 'de se Nemesis'le.olan her micadelede farkli seceneklerle ilerlediginizde oyin ici ilerleyis de farklilasiyordu. Nemesis'den dusen ekipmanlar sayesinde de garika silahlar yaratiyordunuz. Bir tane shotgun fardi eski stil kolunun uzerinde tutuyodu jill hedef alirken. Sarjorunu degistirikende silahi daire seklinde ceviriyordu sanirim :) O benim fabori silahımdi :) velhasıl her donemin bir efsanesi var ama bu oyunlar her daim efsanedir. Ancak re 3 remake olmadı. Ilk re 3 halen efsanedir. RE 8 icin resimlerde ev sato ve orman tarzi seyler gozukuyor ama heniz net bir spoiler yok. Ben re7 tarzi birsey bekliyorum ama bu sefer karakterimiz ucuncul sahis ya i klasik gorunum olacak. Ana karakterimiz kim olur bilemem ama adaylar belli Chris,Leon veya Jill olsun yine :) korku temasi ve bulmacasi bol olsunda insallah bakalim.

    Konami dursa dursa şu ilk 3 SH icin bir remake yapsa zaten derin olan hikayeyi biraz daha derinlestirse uzerine cok abartmadan oyun suresini uzatsa mekan eklese falan offf varyaa yazdigimda bile heyecan yaptim :)) zaten bu ara remake ve remasteredeler meşhur. Final Fantasy 7 Remastered de cikti ki benim nickimdeki (sephiroth) karakterde ordan esinleniyor :)) silent hill'e de yapsınlar biseyler de oynayalim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SePHiRoTHBJK -- 13 Nisan 2020; 0:8:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

    https://www.reshdp.com/re3/#downloads
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/resident-evil-3-seamless-hd-project-modu-cikti.727590/
    hd grafiklisi var çok daha güzel görünüyor
    dolphın emu ındırmenız gerek
    2 gün önce tekrar bitirdim

    Alıntıları Göster
    Hocam indirip denedim ve sonuç mükemmel.RE 1-2-3'e bu hd pack ile tekrar başlayacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Silent Hill 4 acayip korkunç ve psikopat bir oyundur. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisiydi. İnanılmaz yaratıcıydı.
    O oyunda silindir yapı bir akıl hastanesi bölümü vardı. Vanaları çevirip geçmeye çalıştığımız yer. İşte orası nice oyuncuların oyun hayatını noktaladığı yerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SePHiRoTHBJK S kullanıcısına yanıt
    Şimdi sh4 ü aklıma getirdin PS2 emülatörü bulup çalıştırabilirsem sh4 ü de indireyim çok sevdiğim bir oyundu. Zaten Evde kimse yok karanlıkta iyi gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    Hocam indirip denedim ve sonuç mükemmel.RE 1-2-3'e bu hd pack ile tekrar başlayacağım.

    Alıntıları Göster
    Aynı sitede re2 HD grafikte var
    Baya fark ettiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim gibi birsey.bana gore oyun cok basit olmus.gerek bulmacalariyla,gerek muhimmat ve saglik kullanma yonuyle.hic bir yerde silah cephanem bitmedi.gecmis serilerde hep bitirmisimdir,zorlanmisimdir bu yonden.bulmaca dedim ama eski Re lere gore bulmaca da diyemeyiz ona.bir iki tane zaten cozme olayi disindi bir sey yoktu..re zero ve re2 gibi degil biraz aksiyona dayali,biraz eski re severleri memnum edim havasindaydi oyun.yinede gunumuzde boyle oyun cikardiklari icin sansliyiz elbette.yorumlarda eski re oyunlarini oynamayanlarda bitirmisler oyunu.bu yapimcilar icin iyi haber.belki hep bu tarzda gelir.beni tatmin etti,zaten ben oyun cikmadan once bol bulmacali bir klasik Re oyunu olmayacagini anlayip,defalarca yazmistim zaten.kendimi sartlamadigim icin buyuk bir şoka ugramadim.Yapimcilar eski seriler gibi zaten yeni oyun yapma gibi bir dertleri yok.bari bu sekilde dvm etsinler.R4-5-6-7 sacmalikli oyun yapacaklarina,bu tarz yapsinlar dah iyi.

    Son olarak Re4 yazdim diye kizanlar olabilr :) ama R4 ile bu oyun bozulmaya basladigi icin benim gozumde R4 hep hain olarak kalacaktir😁aksiyon furyasi onunla baslamisti cunku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 13 Nisan 2020; 9:23:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Lionheart kullanıcısına yanıt
    Bunu iyi oynayabilmek için iyi bir ekran kartı lazım galiba.Amd Rodeon 7670 ekran kartlı diz üstü bilgisayarımda ,ağır çekimde çalışıyor ,oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=xj4dPlviaq0&feature=youtu.be

    Hard mod final

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE4 remake 'in geliştirme aşamasında olduğu ve 2022 yılında çıkacağı söyleniyor. RE2 ve RE3'de de işin içinde olan M-Two liderliğinde hazırlanıyormuş oyun, söylenene göre proje 2018'den beri aktifmiş.

    RE4'ün remake olarak geri gelmeye hiç ihtiyacı yok oysa ki, umarım haber yalanlanır. RE4'e gelene kadar çok sayıda remake yapılabilecek oyun var, bir Onimusha yapmak çok mu zor.
  • Eski oyunu da bitirdim yeni oyunu da bitirdim. Tamam çok eksik var ama birebir aynı oyun olarak gelmeyeceği belli idi. Şu oyunsuz dönemde ilaç gibi gitti. Tamamen beklenti ile alakalı bir durum. Aynı hayal kırıklığını ben Mk11 de yaşamıştım. O yüzden gerçek fanlarına bir söz diyemiyorum.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir söylenti varsa bence de hiç gerek yok ancak re 8 ciddi manada 2021 de cikacak deniyor. Re 4 remake yspilirsa dedigin tarih uygun. Yani re8 ciktiktan sonra cikartırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar eksikleri olsa da ilk 5 günde 2 milyondan fazla satmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SePHiRoTHBJK S kullanıcısına yanıt
    RE8'in 2021'de çıkacağı kesin gibi, Dusk Golem adında bir hesap var, RE2 ve RE3 ile ilgili tüm sızıntıları doğru çıkmıştı. RE8 ile ilgili de birçok sızıntı paylaştı, oyunun RE:Revelations 3 olarak başlayıp RE8'e dönüştüğünü, Chris'in ana karakter olacağını, oyunun bir kasabada geçeceği, delilik ve halüsinasyon kavramlarının yer aldığı, kurt adam, cadı gibi efsanevi yaratıkların olduğunu söylüyor. RE4 remake'in de yapıldığını söyleyen yine bu adam.
  • Yıllar sonra beklediğim oyun piyasaya çıktı bir seferde oturup bitirdim oyunu. Ufak bir incelme yazıyım istedim. Oyun süresi ortalama 6 saat civarı sürüyor her şeyi tamamlamak almak isteyenler için ise 20 saat civarı bir süre yeterli olacaktır.

    Grafik bakımından RE Engine ile yapılan oyun, oyuncuya bekleneni fazlasıyla sunuyor. Resident Evil 2 Remake ile aynı grafiklere sahip oyun bazı noktalarda bir tık önde bazı noktalarda bir tık aşağı halde gidip geliyor. Özellikle zombi grafiklerinde RE 3 R de grafik olarak biraz kısılmış gibi. Patlamalar, atmosfer çevre dinamikleri, karakter tasarımları alkışlanacak cinsten.

    Seslerin original RE3 Nememis den maalesef çok uzak ve zayıf kalmış. Karakter seslendirmeleri oyunu kotarmaya yetiyor fakat eski original RE3 oynayanlar oyun müziklerinden hoşlanmayacaktır. Oyun açılışındaki o meşhur ''Resident Evil'' sesini bile arayacaktır eski oyuncular.

    Oyun kontrolleri yağ gibi akıyor. Oyuncu çok rahat bir şekilde karakterlere hakim oluyor ve istediği her şeyi yerine getiriyor. Kesinlikle zorlanmayacaksınız.

    Ortalama 6 saat oynanış oyuncuları üzecektir. Evet bu süre çok kısa hem de çok. Neden bu kadar kısa çünkü oyun orijinal resident evil 3 nemesis in remakesi(Yeniden Yapımı) olmaktan çok uzak maalesef. Bir RE 3 yan oyunu olmuş havasını her saniye hissediyorsunuz. Özellikle eski orijinal oyunu oynayanlar. Bir sürü bölüm sebepsizce oyundan çıkarılmış ve oyun gerçek Re3 den uzaklaşmış başlı başına bir oyuna dönüşmüş. İsim olarak yanlış seçilmiş havası veriyor oyun! Acaba Residen Evil 3 Nemesis Survivor gibi bir isim olsaydı daha mı iyi olurdu? Bence evet çünkü bu oyun Resident Evil 3 Nemesis Remake olamaz.

    Peki neler eksik oyunda ;

    Orijinal RE3 ile alakası yok oyunun parça parça yerler koparılmış ve günümüze uygun bir tech demo yapılmış. Orijinal oyundaki bir tane puzzle yok evet yok! Nerede bunlar? Kesilmiş kırpılmış gerek duyulmamış konulmaya çünkü bu oyun teknoloji demosu bir aksiyon oyunu.

    Orijinal oyunda bitirince mini oyunlar çıkardı bunda o da yok. 6 saat oyna rafa kaldır. Veya oyunu defalarca bitir puan topla eşya al mantığından öteye geçememiş oyun.

    Sonuç: Karşımızda günümüz grafiklerine uygun Residen Evil ismini kullanan bir oyun sunulmuş. Orijinal ile alakası olmayan bazı yerlerin ve kişilerin orijinal oyundan alındığı ve aksiyon öğelerinin harmanlandığı bir oyun var karşımızda. Bu oyunu bitirenler RE3 nemesis oynadım demesin çünkü bu oyun RE 3 Nemesis değil. Bu olsa olsa Residen Evil 3 Nemesis Survivor olur.


    Grafikler: 25 / 23
    Sesler: 25 / 20
    Kontroller: 25 / 24
    Atmosfer ve Eğlence: 25 / 20
    Toplam: 100 / 87



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Nisan 2020; 13:45:31 >




  • Oyun iç edilmiş. Bu kadar çıkarılan bölümleri ne yaptı bu yapımcılar bi yerlerine mı soktular aklım fikrim almıyor ya o kadar para verip salak yerine koyulmak çıldırtıyor beni. Yukarıda yazdım mı hatırlamıyorum ama helikopter düşürme sahnesi bilr fiyasko. Nemesis füzeyi atarken bari gösterin be Allahsızlar ! Brad i nemesis öldürüyor orijinalde. Remake de carlos. Haram olsun ne diyim bi oyun bu kadar da değiştirilmez ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.