Şimdi Ara

Resident Evil 5 Problem Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Resident Evil 5 te enteresan bi sıkıntı yaşıyorum. Samsung SyncMaster 794MB CRT monitörüm var. Ulaşabildiği en son çözünürlük 1280x1024 piksel. Oyunu 1280x1024 çözünürlükte çalıştırıyorum oyuna girdikten 1-2 dk sonra ekran kararıyo ve oyun kitleniyo windows'a da geri dönemiyorum. Görüntü Ayarları'ndan "Bu monitörün görüntülemeyeceği modları sakla" seçeneğini iptal ettim. Oyunun çözünürlüğünü 1024x768 yaptım hatta masaüstü çözünürlüğünü bile 1024x768 yaptım ama hiç bi etkisi olmadı. Catalyst 9.9'u kurdum oda bi işe yaramadı. Bu problemin sebebi nedir? Ekran kartımla ilgili bi sıkıntı mı var acaba? Bikaç oyunda daha bu başıma geldi artık bıktım, o kadar aldım oynayamıyorum







  • quote:

    Görüntü Ayarları'ndan "Bu monitörün görüntülemeyeceği modları sakla" seçeneğini iptal ettim.
    Bu monitör zaten normalde de 1024x768 i destekliyor. "Bu monitörün görüntülemeyeceği modları sakla" seçeneğini iptal etmeden önce 1024x768 çözünürlüğü ayarlar da yok muydu ?

    http://www.howtodrivers.com/model579250.html Monitörün driverını yükleyin belki düzelir
  • Bu dx10 nun bazı oyunlarında açığa çıkan bi problem sürücü ayarlarıyla alakası yok diye biliyorum..Eğer oyuna yani Residen Evila öncelik tanırsa ortadan kalkması gerekli..Benimde başıma gelmişti öyle çözmüştüm...İyi bayramlar..
  • aynı monitör bende de var masaüstünde 1280x1024 veya 1280*960 kullanıyorum, oyunlarda da 1280*960 yaptığımda hiç bu tarz bi sorunla karşılaşmamıştım.

    tek sorun arada bir tiz ses çıkarıyor iki vuruyorum susuyor .

    belki sorun ekran kartı sürücüsündedir. son sürücüleri kurun. tek oyunda sorun çıkıyorsa belki o.c. ayarlarını çok arttırmışsınızdır. o.c. düşürüp aynı oyunu tekrar deneyin.
  • Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..

    quote:

    Eğer oyuna yani Residen Evila öncelik tanırsa ortadan kalkması gerekli..


    Bunu biraz açabilirmisiniz ??? Yönetici olarak çalıştır tarzı bişeymi yapmak gerekiyor yani...
  • çözünürlükle alakalı oldugu nerden belliki.bence başka bir monitör taksanızda aynı sorun yaşanıcak.oyun görüntü ayarlarını default hale getirin girin.dx9 da çalıştırıncada aynı sorun oluyor mu?oyunun ilacı ile ilgili bir sıkıntıda olabilir tazeleme yapın.işlemci Oc default hale getirin birde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 23 Eylül 2009; 12:01:45 >
  • En kötü ama %100 çözüm ise ekran kapanmasını kapat ayarlardan bitsin gitsin beklemeye giremez böylelikle...
  • valla hiç bir sorun yok ati hd3800 series full oynuyorum çatır çatır. 6-2 bölümdeyim
    oyunda tek kötü yan oynanabilirlik silahı hedefe doğrultup ilerliyemiyor ve zıplayamıyorsunuz. onun dışında silahlar ve konu güzel. tabi yanındaki hatunda:)

    trainer da mevcut süperr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.