Şimdi Ara

Resident Evil 6 - Video İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
23.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna 4.5 puan vermek harcanan emeğe hakarettir. En az 7 puanı hak ediyor. Bence oldukça da sağlam bir oyun.
  • çok iyi, grafikler filan çok gerçekçi olacak bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZgodaN

    Bu oyuna kötü diyenler eski resident evil'i arayanlar . Baska bir isimde bir oyun olsaydı. Goty olurdu. Şiir gibi akıyor oyun. Ozellikle jake'in hikayesinde aksiyon ve heyecan tavan yapıyor. Mutlaka oynanması lazım. Bu neslin en güzel oyunlarından biri.


    Çok doğru bir yazı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Oyuna 4.5 puan vermek harcanan emeğe hakarettir. En az 7 puanı hak ediyor. Bence oldukça da sağlam bir oyun.


    İşte oyundan anlayan kesim bir başka oluyor.
  • İyi de serinin en kötü oyunu olarak kabul edilmesinin başka sebepleri de var. (Operation Raccoon City ve Dead Aim de var tabi)

    Hadi korku olayını geçtim aksiyon oyunu olarak değerlendirsek bile oyun çok kötü. En başta cover sistemi çok zor siper alınıp ateş edilebiliyor. Tam bir facia cover sistemi. (Özellikle Chris'in oynanışı çok çok kötü) O konuda en azından Gears Of War'ı baz alsalardı çok daha iyi olurdu.

    Klasik aksiyon filmlerindeki Amerikan klişeleriyle dolu oyun. Yok artık dediğim aksiyon sahnelerini bile gördüm bu oyunda. Şu oyunu benim açımdan kurtaran tek şey hikayesi, oyunun uzunluğu ve tüm karakterlerin hikayelerinin bazı yerlerde kesişmesiydi. (Bir de Leon hatırına oynamamdı tabi)

    5. oyuna çok laf etmiştim ama bu oyun 5'ten bile kötü olmuş.Ha oyunun hakkı belki 4,5 değil ama en fazla 6 veya 6,5 olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ellis60


    quote:

    Orijinalden alıntı: ksfno1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ellis60


    quote:

    Orijinalden alıntı: ksfno1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ellis60

    Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ?

    Çıkacak

    İşte Capcom'un resmi sitesinden alınmış ekran görüntüsü:
    [sizer=red]Resident Evil 6 - Video İnceleme



    Hmm sevindim valla :)
    Tam tarih belli mi peki ?

    Çıkış tarihini kırmızı ile çerçeve içine almıştım, görmedin mi? Çıkış tarihi 24 Mayıs 2013.

    Bir internete baktım bu oyun çıkmış pc ye zaten. Şuan indiriyorum. Resident evil revulation mayısta çıkacak.

    Ben aynı zamanda Resident Evil Revelations başlığında da tartışmaya katılmıştım o yüzden ufak bir karışıklık olmuş ve burayı Resident Evil Revelations başlığı sanıp cevap yazmışım, şimdi fark ettim kusura bakma. Resident Evil 6 çıktı bilgisayar için




  • Hmm anladim tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi bilmemde ben baya severek oynuyorum şu anda oyunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya oyundan ne anlarsınız oyun güzel ama siz gereksiz ayrıntılara fazla kafa takıyosunuz oyun gayet iyi ve güzel resident evilin bütün serilerini oynadım bence cok müthiş bi oyun sadece korku unsuru biraz eksik kalmı okadar
  • 6/10
  • anlamadığım şey bu nesil konsolların grafikleri resident evil 6 düzeyinde değil. yani bu oyun resmen bildiğin ps2. arkadaş ne kötü bir yapım olmuş ya gerçekten elle tutulur hiçbir yanı yok. bedavaya verseler oynamam. hatta üstüne para verseler yine oynamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellos -- 19 Mayıs 2013; 21:55:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZgodaN

    Bu oyuna kötü diyenler eski resident evil'i arayanlar . Baska bir isimde bir oyun olsaydı. Goty olurdu. Şiir gibi akıyor oyun. Ozellikle jake'in hikayesinde aksiyon ve heyecan tavan yapıyor. Mutlaka oynanması lazım. Bu neslin en güzel oyunlarından biri.

    Yav He He...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ya oyundan ne anlarsınız oyun güzel ama siz gereksiz ayrıntılara fazla kafa takıyosunuz oyun gayet iyi ve güzel resident evilin bütün serilerini oynadım bence cok müthiş bi oyun sadece korku unsuru biraz eksik kalmı okadar

    oyunun incelemesini izledinmi bilmiyorum ama oyunu oynayan eleman bir bölümde duvarın arkasına geçiyor zombi duvarın arkasından adamı yakalamaya çalışıyor
  • ilk defa bi re oyununu yarım bıraktım.kendimden utanıcaktım ama yapanlar utansın.
  • oyunu zevkle oynadım bitirdim. Bence gayet iyi di . Abartılacak kadar kötü değil . Zevkle oynadığım bi oyuna bu kadar kötü yorum yapılması haksızlık . adamlar bu kdr emek verdiği bi oyuna 6 puan değilde 8 puanı kesinlikle hak ediyor. hikayede karakterler birbirine çok iyi bağlanmış . 4 ayrı karakterin hikayesiyle oynamak biraz fazla olmuş . Leon u oynarken diğerlerine göre çk dha keyif aldım.diğerlerine göre mekanlar çok dha iyidi. diğer ikisinde aksiyonu abartmışlar bayağı. Korku unsurlarına ve bulmaca unsurlarına dha çok yer verilseydi bence çok dha satabilirdi oyun. Oynanış konusunda hak veriyorum , Leon un karizması gbi oynanış da çk dha iyi olablrdi . Hayranalrı tomb raider gibi eski oyunları özlüyor ama ben yeni oyunları daha iyi buluyorum. umarım serinin 7 nci oyunuyla son vermezler. k hiç sanmıyorum oyundan baya para kırıyorlar . tmb raider gibi tekrar başa döneceklerdir bence. re serisinden umudumu hç kesmedim.




  • Resident Evil 5 bundan daha güzel :D
  • siz ne anlarsınız oyundan . Yeni nesil oyunaarın içinde gayet güzel , haraketli zevkli bir oyun olmuş. bazı eksiklikleri var tabi ama hangi oyun da yok. bir çok oyundan başarılı buldum ben . 2013 yılına gelipde hala eski oyunları söyleyip bu oyuna laf edenler var. adamlar gayet güzel oyun yapmış . siz gidin eski sıkıcı oyunları oynayın geri kafalılar.
  • re 4 hayranı olarak yarısında çıkıp sildiğim oyun. daha fazla dayanamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükledimde başlayamadım bir türlü.
  • arkadaşlar bu oyununu kötüleyenlerin neredeyse hepsi eski oyunlarının fanı olanlar. Capcom haklı olarak yeni nesil korku oyunlarının tutmadığını bildiği için asiyona yönelmiş ki başarılı olmuş. bence oyun gayet iyi . eski oyunlarını özleyenlerede akıl edemiyorum. Şimdiki nesilde o kdr eğlenceli oyunlar varken hala eski oyunları söylosunz . artık zombi oyunundan korkmak için 10 yaşında olmak gerekiyor. Aksiyon iyi bir seçim bence . tabi Korku ve aksiyon hepsi bir arada olsa daha iyi olurdu. Tavsiyem leon ve ada karakterinin hikayesini oynayın . chris ve jake fazla abartılmış.
  • Oyun gerçekten kötü. Res zaten her yeni oyunda biraz daha sıçıyor. Eski serilerin fanı değilim. ilk oyunlar gayet iyiydi. 4 yine eskiye oranlara değişsede ayrı bi havası vardı ve yine iyi sayılabilicek bi oyundu. 5. oyun her ne kadar saçma sapan bi işleyişi olsada res değilde başka bir oyun olarak sunulsa beğenenler daha fazla olurdu. aksiyon oyunu olarak oynanabilicek seviyede. 5. oyunu bitirmiş biri olarak 6. oyun 5 e oranla çok beter seviyede kötü. Oyunu durduramıyo oluşumuz başlı başına saçmalıktan ibaret. Hiç bir şekilde oyun durmuyor. Oyun yapımcıları heralde bu oyunu oynayanların işi gücü olmaz demiş oyuna pause u bile çok görmüşler. Başlat tuşuyla masaüstüne dönüldüğünde bile oyun durmuyor. Zorluk seviyeleri son derece gereksiz zor. insane modu diyim artık en zor seviyede zombi sizi yakaladığında tuşla geçmeli yerler çok saçma oluyor. tuşlar daha ekrana çıkmadan basmaya başlıyorum son süratle yine bile tamamlanmıyor. Dengesi tutturulamamış. Grafikler fena değil iyi ses iyi fakat sadece bununla kalıyor. Bu kadar yoğun bi aksiyon oyunu olmasına rağmen yürüyerek ateş edebiliyoruz. 6. ya kadar bu bile yoktu. arkadaşın biri yenilikçi demiş ama yenilik adına hiç birşey yok. 5 sene önce çıkan oyunların bile gameplayi 6. oyundan kat kat daha iyiydi emin olun. Oyun sitelerinde verilen 6 küsür puanda oyunun tamamen isminden kaynaklanan bi olay. başka bir oyun olarak çıksa son oyun inanın 3 bile alamaz. herşey grafik kalitesi değil. Oyunun ana menüsü bile çok hantal. capcom bu olaya el atması lazım. adamlar hala 1990larda kalmış. 2013 te çıkan bi oyunun menüsü böyle olmamalı. Çok hantal nerde ne var belli değil. Pc sürümüne uyarlarken bile adamlar hiç bi şekilde uyarlamaya uğraşmamış. Klavye desteği sağlayıp vermişler gazı. Oyunu indirimdeyken 20 liraya aldım. Değil 20 lira 10 lirayı bile hak edeceğinden şüpeliyim. Bağımsız yapım olan bütçesi olmayan game dev tycoon bile bu oyundan daha fazla parasının hakkını verdi bana göre.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.