Şimdi Ara

Resident Evil 9 açık dünya olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resident Evil 9 açık dünya olabilir
    Capcom’un 1996 yılında oyuncularla buluşturduğu Resident Evil, kısa sürede oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olmayı başarmıştı. Bu seri, Resident Evil 5 sonrası ciddi problemler yaşasa da Capcom, Resident Evil 7 ve RE Engine oyun motoru ile seriyi modern oyuncularla buluşturmayı başardı. Serinin en yüksek bütçeli yapımı olması beklenen Resident Evil 9, iddialara göre açık dünya oynanış sunacak.



    Ayrıca Bkz.Samsung ve AMD anlaştı: Yeni nesil Steam Deck işlemcisi Samsung tarafından üretilebilir



    Yeni Resident Evil açık dünya oynanış sunabilir



    Oyun dünyasında güvenilir sızıntı kaynaklarından olan Dusk Golem, yeni nesil RE Engine oyun motoru ile geliştirilen Resident Evil 9’un ve Monster Hunter Wild’ın açık dünya olabileceğini belirtti. Monster Hunter serisi için açık dünya standart bir oynanış olsa da Resident Evil serisi daha önce açık dünya bir oyunla karşımıza çıkmadı. Golem’e göre RE:9 açık dünya olmasına rağmen serinin DNA’sını ve özünü koruyacak.



    Geçtiğimiz aylarda Resident Evil 9’un devasa bir bütçeye sahip olduğu ve Capcom’un uzun yıllardır bu proje üzerinde çalıştığı belirtilmişti. Capcom’un Resident Evil 9 için büyük bir bütçe ve zaman ayırması, yapımın açık dünya olabileceğini doğrular nitelikte. Resident Evil 7 ile başlayan hikâyeyi bitirmesi beklenen RE 9, seriyi bir sonraki yapımlara taşıyacak. Resident Evil 9’un önümüzdeki yıl içerisinde tanıtılması bekleniyor.

     









  • gta serisi gibi, şehirde zombilerin takıldığı, arabayla zombileri eze eze görevler yaptığımız bir konsept tutar aslında :D

  • Robot zombie boss gördükten sonra umudumu kestim bu oyundan

  • Heeeeh çok lazımdı açık dünya

    Days Gone çakması yapın tam olsun :)

  • The Evil Within 2 gibi yani.

    Açık dünya oynanışı sevmiyorum. Oyun dediğin lineer olur, başlarsın bitirirsin. Re ruhunu ne kadar etkileyecek ya da bu işi ne kadar başarılı aktaracaklar bakalım. Merakla beklemedeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ortacağ kasabası temalı yapmasınlar da. Bence RE6'dan devam etmeliydi aynı tarzda. RE6'ya fazla aksiyon diyenler RE4'ün öyle olduğunu düşünmüyor ilginçtir. RE6'da karakter çeşitliliği vardı hikaye de zaten çok iyiydi. Artık sürekli ev içinde gez toz işlerini geçmeleri lazım o eski sistemlerde kaldı. Ayrıca RE serisi saf korku oyunu değil Silent Hill gibi düşünmemek lazım. Mekansal çeşitliliğe geçmeleri gerek.

  • Dead Rising veya Days Gone türünde bir oyun yapabilirler, iyi fikir eskisinden daha güzel olur.


    Bu arada Capcom Dino Crisis gibi bir serinin remake'ini ve devamını yapmamakla büyük aptallık etti.

  • Days gone eleştirileri var ama ben onları anlayamıyorum. Çok beğendim ben oyunu. Hele ki sürülere dalaşmak, en sevdiğimdi.

    Kötü diyebileceğim tarafı, sonu saçmaydı. Ne zombilerden kurtulduk, ne de mutlu bir kasaba olduk.



    Re nin lineer olması bence daha iyi. Tüm seride de B u var zaten. En beğendiğim RE4 tü.



    Açık olursa da RE8 deki köy gibi olsun, sapıtmasınlar yani.



    Açık dünya seven days gone oynasın, sevmeyen RE

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.