Şimdi Ara

Resident Evil: Afterlife (2010) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
39.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar filmi sinemada izlemeyi düşünüyorum. Sormak istediğim bir soru var. Filmin senaryosu serinin diğer filmleriyle bağlantılımı ? Ona göre serinin ilk filmlerini izleyip sonrasında sinemada yeni filmini izliycemde..
  • ben filmin begeni sırasına katılmıyorum bence en iyisi kesinlikle ilk filmdi ozellikle bazı sahneler resmen re1 ve re2 yi yasattı yerdeki karolara kadar aynıydı oyunculukta yan rollerde de gayte basarılıydı bence en fiyasko bu son filmdi cok fazla mantık hatası var ozellikle ucak sahneleri ve clare in hafıza kaybı gibi sahnelerde bazı sacmalıklar dikkatlerden kacmıyor
  • Her hafta düzenli olarak film izler, kitap alırım ve bir yorum yaparsam, piyasadaki en iyi 3 boyut alt yapısına sahip diyebilirim.Filmin serisini izleyenler (bkz : ben) konusunun heyecanını bilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkán

    Arkadaşlar filmi sinemada izlemeyi düşünüyorum. Sormak istediğim bir soru var. Filmin senaryosu serinin diğer filmleriyle bağlantılımı ? Ona göre serinin ilk filmlerini izleyip sonrasında sinemada yeni filmini izliycemde..


    Filmlerin hepsi bağlantılı önce ilk 3 filmi izle. Oyunları oynamadıysan zahmete girme aslında. Boka saran bi seriye döndü çünkü.

    Not : Hala sinemada mı film ya
  • ben beğendim,güzeldi.7/10
  • 3D sahneleri için olsa gerek, filmde çok saçma efektler kullanılmış. Diğer 3 filmine göre gerçekçilik yoktu diyebilirim. 6/10
  • Bluray çıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuadroFX

    Bluray çıktı


    varya senin adını gördüm son mesajlarda, aha dedim bluray çıktı derse ne sevinirim dedim, ve öyle oldu saolasın
    not:senin mesajlarını daha öncedende biliyorum o yüzden
  • Resident Evil After Life 2010 720p BluRay DTS x264
  • Saçmalıklarla dolu sözde resident evil'ı yarın izlerim
  • Süperdi gerçekten. Serinin en iyi bölümüydü.
  • Altyazı da gelmiş, bakalım bakalım...
  • Fİlm çok güzel olmuş, beğendim işallah 5. de gelir.
  • 1080p izledim.Arkadaş bu nasıl bir filmdir yav. Film demeye dilim varmıyor resmen. İlk sahne desek hareketler falan camdan düşmeler birebir matrix kopyası.Kopyası ama bildiğin çakmanın da çakması olmuş. 11 yıl önceki filmden efektler bakımından çekim bakımından olsun nasıl berbat çekeriz demişler resmen başarmışlar. Efektlerin bu kadar sırıttığı bir film sanırım bir de G.I. JOE vardı. Havada uçma sahneleri zıplama sahneleri bu kadar berbat olabilir. Kara Murat'a efekt versen buna 1000 basar Her daim makyajlı bakımlı fönlü saçlar deli etti beni. Senaryoya zaten birşey demiyorum gören duyan varsa bana da haber versin. İki tane ağır çekim yapalım iki tane bakış atalm hadi bir film yapalım demişler. Mantık hatası aramakla uğraşmadım aksine mantıklı bir şey bulmakta zorlandım. Hadi tamam bunun gibi filmlerde çok fazla gerçekçiliğe önem vermeyiz fazla takılmayız keyif almaya bakarız da izle geç deriz de bir yere kadar, izleyicinin gözüne sokula sokula bu kadarı da yapılmaz.




  • Bu kadar güzel film olacağını tahmin etmiyordum.


    Bir de Scofield'ı görünce O değil de yine kapatmışlardı bi yere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubejh

    Fİlm çok güzel olmuş, beğendim işallah 5. de gelir.

    Filmi bende beğendim devamı kesin olur çünkü olucak şekilde bitti.
  • Filmi, biraz önce izledim. Eğer mantık hatalarını bir kenara bırakıp, filmden zevk almak için izlerseniz zevkli oluyo, fakat hatalara takılmaya başlayınca tası kaçıyo filmin. Son dönem izlediğim filmler içinde bu kadar mantık hatasının bir arada olduğu bir film daha görmedim ben...

    1- Helikopter düştüğü zaman, hadi diğer eleman virüslü olduğu için kurtuldu, Alice insan olarak nasıl çıktı oradan?
    2- Claire o süre zarfında nasıl hayatta kaldı? Ne yedi ne içti?
    3- Ertesi gün Claire'e kim banyo yaptırıp saçına fön çekti?
    4- O uçak o binaya nasıl iner?
    5- 3 tane adam motoru çalışan bir uçağı nasıl geri çeker?
    6- Hapisanenin acil durum kaçış aracının motoru neden dışardadır? Bu nasıl acil durum aracıdır?
    7- Tutsak olan insanlar, o tüplerin içinde nasıl ihtiyaçlarını görüyordu bunca zamandır? Bu kadar bakımlı tutsak-denek olur mu?
    8- Alice o helikopterin içine ne zaman ve nasıl girdi?
    9- O dev yaratık hiç ses yapmadan duşlara nasıl gelmiştir?
    10- Duşta yaratık ile Calire döğüşürken, Claire camdan sekip yaratığın tam arkasına geçti. Daha sonraki sahnede ise yaratığa 50 metre koştu, bu nasıl bir iş?
    11- Mermilerden kaçan Whesker Alice'in silahından niye kaçamadı?

    Böyle uzayıp giden onlarca daha mantık hatası var filmde..




  • Önceki filmlerde de vardı şimdi aklıma geldi bir sahne mesela;alice konteynırın içine bakar yarısana kadar boştur hiçbirşey gözükmez sonra birden zombiler fırlar ama ne fırlar 100-200 tane zombi çıkar yarısana kadar boş olan konteynırdan

    Arkadaş bu şirketin çıkarı nedir? Para kazanmaksa afedersin dünyanın içine etmişsin ekonomi insan oğlu kalmamış etmemiş bir yaşama amacın kalmamış şirket olarak.Güç ise kime karşı güçlü olacaksın insanoğlu kalmamış dünya mahvolmuş yaşam bitmiş.Askerlerin hepsi de klon herhalde.Bunların anası babası ailesi sevdikleri yok mu? Nasıl bir sadakattir bu şirkete
    İlk sahnede alice hurra atlar ama yüzüstü bir şekilde atlar hareketin devamında yüzüstü düşmesini beklersiniz ama alakasız bir biçimde bambaşka bir pozisyonda havada 1-2sn.asılı kalarak takla atarak düşer (hani iplerle havada aslıl kalırlar ya o şekilde). Yani bu sahneyi çeken görüntü yönetmeninde beyin yok mudur? Birbiriyle alakasız hareketleri sen nasıl birleştirirsin.

    Bit kadar motorlu uçakla dünyayı geziyorsun yakıtı da her yerde buluyor tabi.
    Claire'i buluyor pislik içinde sonra pat uçakta full makyaj tertemiz fönlü nispeten daha iyi temiz kıyafetler.Aylar geçiyor o soğukta nasıl yaşamış ne içmiş ne yemiştir aynen katılıyorum.
    Valla hiç kimse de demesin yahu her filmde olur mantık hataları böyle yaparsak hiç film seyredemeyiz diye .Kusura bakmasın kimse ama seyirci bu kadar aptal yerine koyulmaz. Zamanında eski Türk filmleriyle dalga geçerdik ama imkansızlıktandı en azından onlar, bunlar da imkanda var ve mazereti olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 25 Kasım 2010; 22:16:12 >




  • Arkadaş adamların zombi olduklarına inanıyorsunuz da yemekti temizlikti tabldottu onlara inanmıyorsunuz saçma diyorsunuz.

    Adı üstünde T Virus, temizlikte yapıyor demek ki.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.