Şimdi Ara

Resim çıktısı için EPSON STYLUS BX310FN mi HP OFFICEJET J4500 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm, arkadaşlar başlıktaki 2 yazıcıdan birini vatan pc'den alıcağım. Kullanım amacım genellikle resim, renkli çizim, fotoğraf çıktısı almak. Faks,yazıcı ,tarayıcı,fotokopi olarak bütçeye uygun bu ikisi var. Bu ikisinde karar kıldım, kartuş dolumu hangisinde en kolaysa onu tercih edeceğim. Her iki ürünüde kullanmış ,bilen gören varsa yardımcı olursa çok sevinirim.


    fiyatları neredeyse aynı kararsız kaldım.

    EPSON STYLUS BX310FN YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
    T0711H Yüksek Kpsite Siyah İkili Paket Kartuş D120, DX8400, DX9400,SX205,SX405, USB Yazıcı Kablosu FİYATA DAHİL

     Resim çıktısı için EPSON STYLUS BX310FN  mi HP OFFICEJET J4500 mi ?




    HP OFFICEJET J4500 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
    USB Yazıcı Kablosu FİYATA DAHİL

     Resim çıktısı için EPSON STYLUS BX310FN  mi HP OFFICEJET J4500 mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 5 Eylül 2010; 20:31:16 >







  • Bende boyle ortalama 200tl civari cok kaliteli resim basabilen yani renkleri guzel cikartabilen kartusu kolay degisen ve ucuz olan ayrica Win7 64bit uzerinde sorunsuz calisan bir YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS cihazi ariyorum.Ayrica ikidebir kagidi SIKISTIRMAYAN ve sorun cikarmayan bir cihaz olsun.Birde bu islerin eskiden en kalitelisi lazer yazicilar olurdu ozellikle resim baskilarinda hala boylemi yani iki tip vardi murekkep ki cok kotu oluyorlardi eskiden birde lazer hala boylemi yoksa baska teknolojiler ciktimi ve lazerler hala cokmu pahal bu konuda tecrubeli ve bu cihazi kullanmis olanlar varsa tavsiyeleini bekliyoruz.
  • Slm, arkadaşım o yazıcılar office tipi mürekkepli yazıcılar tavasiyem bunlara hiç bulaşmaman.Baskıları çok net değildir bunların. Geçenlerde vesikalık çektirmeye gittim. Fotoğrafçı Epson Stylus Photo RX580 kullanıyordu ciss sistemiyle birlikte. Günde 200 tane 10*15 basıyorum, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum dedi.Ama piyasada yoktur bu yazıcı.Senin alacağın yazıcıdaki anahtar kriter fotoğraf.Fotoğraf baskısı iyi olursa zaten saydığın özelliklerde olur.Birde fotoğraf basıcaksan kesinlikle 6 kartuşlu model almalısın.
    6 kartuş genellikle epsonlarda olur. Canonda 5 kartuş olur.Eğer bu verdiğin 2 yazıcının çıktı tepsisinde gördüğün gibiufak tefek resimli yazı ağırlıklı vs. çıktıları alacaksan bir hp almanı tavsiye ederim.Ben hp c4680 kullanıyorum ciss sistemi kurdum .Şu an memnunum.Tavsiye ederim.Ama ben net fotoğraf çıktısı alıcam diyosan kartuş dolumlarını özelliklede uygun mürekkep bulup bulamayacağını araştırman kaydıyla önerebileceğim modeller şunlar:

    CANON PIXMA MP-560
    EPSON STYLUS PX650




  • Tekrar merhaba,

    Forumun genelinde foto baskısı için EPSON önerilmekte..Hem kolay dolum kartuşları açısından,hem de daha net foto baskısı açısından...Ancak HP'ye ben biraz haksızlık yapıldığını düşnüyorum.Neden mi:

    Epson kalitesine diyecek hiçbir şey yok aslında,ancak HP'nin PHOTOSMART MULTİFONKSİYONEL yazıcılarında,kullandığı siyah-renkli kartuş dışında bir de HP58 , HP348 fotoğraf kartuşları var.Bu kartuşlar da aynen epsonun diğer renkleri gibi LIGHT CYAN,LIGHT MAGENTA VE PHOTO BLACK(GRİ) mürekkep içermekte...Hp en son sadece gri renkten oluşan HP11 kartuşu da piyasaya sürdü.

    Ben şahsen evimde HP F4180 MULTIFONKSİYONL PHOTOSMART kullanıyorum.Tek kelimeyle mükemmel bir yazıcı.HP21-22 kartuş çifti dışında fotoğraf baskısı için HP56-HP58 renkli ve foto kartuşları kullanmakta.

    Hepimiz biliyoruz ki,kaliteli bir resim için mümkün olan en yüksek çözünürlükte baskı yapılmalı.Şu ana kadar 50 civarı bir yüksek çözünürlükte resim elde etmişimdir.Bende dahil,görenler hangi foto stüdyosunda bastırdığımı soruyor.Tabii ben hergün renkli baskı almıyorum.Gerçekten kaliteli bir baskı almak istiyorsanız foto kartuşlarını kullanmak gerekir.

    Benim politikam,kullanım amacına göre makina almaktır.Yani amaç, sadece facebooka girmek ve arada bir PES oynamak ve internete girmek için 5000 TL'ye kasa toplamak olmamalı...

    Kullanım amacınızı belirleyip ona göre yazıcı almanızı tavsiye ederim.Tabii EPSON ve CANON DA çok iyi resim basan yazıcılardır.Hatta EPSON BU KONUDA MEŞHURDUR forumlardaki başka yazarların yorumlarına bakacak olursanzı.Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama kanımca yiğidi öldürürüken hakkını da vermek gerekir diye de düşünüyorum...

    Bunlar benim şahsi fikirlerimdir.

    Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Sonuçta insan 1 kere yazıcı almıyor ömründe.Buradaki yorumlardan başka insanın kendi tecrübesi her zaman başkadır.

    Kafanızı iyice karıştırmak istemiyorum

    Saygılarımla...

    ...NOKTA ATIŞI...




  • slm arkadaşlar, arefe günü aldım hp 4500j yazıcıyı, kurdum ilk iş olarak bir resimi en düşük kalite ve en yüksek kalitede yazdırdım. En düşük kalitede bile beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım fazlasıyla memnunum. Gerçekten resim çıktısı güzel. Kartuşları doluyor 900-901- XL kartuş kullanılıyor. Dolum sorunu yok hatta üzerindeki demo kartuş bile dolmakta vatandaki eleman dolmaz atacaksın dedi ama doluyor, bir arkadaş doldurdu çünkü şırınga ile. Neyse epsonda güzeldi onunda kartuşları doluyor biraz malzemesi kötü gibiydi hp'ye göre...

    faks- tarayıcı-fotokopi- yazıcı- menüleride kolay kullanışlı tavsiye ederim 200 tl'ye aldım. Burda yardımcı olan ''NOKTA ATIŞI'' arkadaşımızada teşekkür ederim bayram sonu bi dolum seti alırız kendisinden..
  • ALIŞVERİŞ YAPIN VEYA YAPMAYIN,SORU VE SORUNLARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN BİZ HER ZAMAN BURADA OLACAĞIZ...

    TEKRAR HAYIRLI OLSUN

    SAYGILARIMIZLA...

    ...NOKTA ATIŞI...
  • Belki yeri değil ama sormak istiyorum. PictBridge üzerinden fotoğraf baskısı desteyi olan HP modeller var mı fiyatı 185 TL seviyelerin de arkadaşlar. Samsung 8MP kameralı cep telefonum var ve onla çektiğim fotoğrafları PictBridge bağlantısı ile yazdırmak için.
  • Hp officejet 4500'un kartuşlarını dolduran var mı.birde ne kadara dolduğunu yazarsanız sevinirim.aynı cihaz bendede var 150 tlye aldım.
  • bende 320 liraya hp 6500 aldım sizce nasl ?
  • ............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtcanbay -- 2 Ağustos 2014; 16:53:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.