Şimdi Ara

resimler bazen siyah oluyor. nasıl bir virüs bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babamın bilgisayarında resimler bazen normal görünür bazen siyah görünürdü. resmi açmadan da simgesi de siyah oluyordu bazen. bazen bir resmi açtığımda normal görünür, diğer resimlere ilerileyince diğerleri kapkara resime dönüşmüş. tekrar geri geldiğimde düzgün resimler de kararmış oluyordu. klasörü kapatıp açınca bazen düzelir bazen bozulurdu. şimdi o bilgisayarda kendi bilgisayarıma birkaç resim atmak zorunda kalmıştım, daha sonra benim bilgisayarım da bütün resimler aynı şekilde bozuldu. bütün mezuniyet resimleri düğün resimleri, bazen siyah bazen normal oluyor. 360 security ile taradım olmadı. internette bakmadığım yer kalmadı, benzer bir sorun yaşayan yok mu? bu ne biçim bir virüs?



  • Virüs olduğunu sanmıyorum. DirectX ve ekran kartı sürücüsü güncellemesi yaparsanız düzelme ihtimali var. Fotoğraflara Irfanview programı ile bakmayı da deneyebilirsiniz.
  • Comodo Internet Security'i kurup Görevler > Gelişmiş görevler'den "Uç noktayı temizleme" aracını çalıştırıp kapsamlı bir tarama yaptırın.
    https://tr.comodo.com/free-products

    resimler bazen siyah oluyor. nasıl bir virüs bu?


    Sorun yoksa CCleaner ile kayıt defteri taraması yaptırın yedekleme için sorduğunda kabul edip yedekleyin. Sorunları çöz dedikten sonra istenmeyen durum oluşursa .reg uzantılı yedekten geri yüklersiniz. Daha sonra eğer ayarlarından ccleaneri açılmayacak şekilde kapatamayacaksanız kaldırın gitsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.