Şimdi Ara

Rest Problemi. Artık kafayı yiyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.


    Masaüstü bilgisayara sahibim. Bilgisayarım Pubg oynarken rest atıp duruyor ama Lol oynarken bi sorun yok. Pubg sıkıntılı bir oyun olduğu için ondan olabilir dedim fakat 3 ay önce Overwatch oynarken rest atma problemi yoktu. Dün oyunu tekrar yükledim ve orada da rest attı. Company of Heroes 2 oynarken de rest attı. Lol - Shank - Civilization 5 - Late Shift - Fifa 18 oynarken bir sıkıntı yok. HwMonitor ile ısıları kontrol ediyorum Ekran kartı 65-70 İşlemci 40-50 Anakart 30-40 Ssd ve Hdd 25-30 derece oluyor Pubg oynarken. Memtest ile tarama yaptım hata bulmadı. Çalıştırdan "mdsched" ile tarama yaptım yine sıkıntı çıkmadı. Format attım düzelmedi. Ramin slotu değiştirdim ucunu silgi ile temizledim düzelmedi. Sorunu bulamıyorum bu yüzden çözüme de gidemiyorum artık çıldırmak üzereyim son 1 aydır bilgisayarım bu durumda. Pubg oynarken 1 oyun boyunca 3 belki daha fazla atarken (bu durum stabil değil bazen 1 oyun boyunca atmıyor) Overwatch 2 3 maçta 1 atıyor. Ama ne yapıp edip atıyor.

    Tüm öneri ve tavsiyelerinize açığım. Lütfen ihtimal verdiğiniz en ufak bir şeyi bile benimle paylaşın.


    Sistemim

    Anakart : Msi h110m pro-vd

    Ekran Kartı : Sapphire r9 380 4 gb 256 bit

    İşlemci : İ5 6500 3.2

    Ssd : Samsung evo 850 256 gb

    Hdd : Western Digital Caviar Blue 1 tb

    Ram : Kingston Hyperx Fury Black 1*8 gb 2133 mhz

    Kasa : Corsair 200R Carbide , Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa

    Soğutucu : Cooler Master Hyper 212X



    Edit : Rest Problemi. Artık kafayı yiyeceğim. şunu eklemek istiyorum. Memtest ram benchmark sonucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Streç -- 24 Aralık 2017; 20:44:40 >







  • Tam olarak nerede atıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkOwl

    Tam olarak nerede atıyor ?


    Bazen uçakta bazen oyunun sonlarına doğru bazen yüklenme ekranında hiç belli olmuyor. Overwatch ve Company of Heroes'ta oyunun sonlarında attı
  • Ram yetersiz gelebilir PUBG de uçatan atlamadan sonra 8 GB ram i zaten tek başına kullanıyor orta ayarlarda bence 12 GB ram olmalı stabil oyun için. Dosyalarını steam de doğrulatmayı denedin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkOwl

    Ram yetersiz gelebilir PUBG de uçatan atlamadan sonra 8 GB ram i zaten tek başına kullanıyor orta ayarlarda bence 12 GB ram olmalı stabil oyun için. Dosyalarını steam de doğrulatmayı denedin mi?


    Denedim. Benim de en büyük şüphem Ram. Ondan sonra psu ama psu için şöyle bir antitezim var eğer ki yetersiz olsa diğer oyunlarda da girer girmez atar onlarda sonradan atıyor ki.
  • Pubg biraz sıkıntılı bir oyun. Bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkOwl

    Pubg biraz sıkıntılı bir oyun. Bilemedim

    Sadece Pubg değil Overwatch ve Company of Heroes 2'de de atıyor
  • Streç kullanıcısına yanıt
    farklı ramler ile gözlemlemeni öneririm.
  • Sadece o oyunda atiyorsa sistemin yetersiz geliyor olabilir hocam , isinma olmadigini dusunursek , oyun dosyalari da tam ise ramler de sıkıntı olabilir , yerlerini degistirip tekrar takmayi dene , hocam birde ayarlari en dusukte oynasan nasil oldugunu yazarmisin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

    Sadece o oyunda atiyorsa sistemin yetersiz geliyor olabilir hocam , isinma olmadigini dusunursek , oyun dosyalari da tam ise ramler de sıkıntı olabilir , yerlerini degistirip tekrar takmayi dene , hocam birde ayarlari en dusukte oynasan nasil oldugunu yazarmisin ?

    Oyun ayarları düşükte 2 3 ayar medium. Sanırsam Psu'dan kaynaklanıyor tam emin değilim ve belki de test etmesi en zor parça. Bu sorunu yaşayan çok kişi var ve onların çoğu psu değişimi ile çözüme ulaşmış. Ben de yeni bir psu ile deneyeceğim gibi bu gidişle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.