Şimdi Ara

revell maketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba:) ben uzun zamandır revell maket koleksiyonuna sardım; 2. dünya savaşında 1/72 lik Alman kara birliklerini tamamlamak üzereyim, daha sonra hava birliklerine geçecem inşallah.:) ancak özellikle maketlerin yapım aşamasında kafamda bazı soru işaretleri var.
    ben boyamaları fırçayla yapıyorum; ancak bazı sitelerde boya tabancasıyla yapıldığını gördüm; sizce yapılması gereken ne? fırçayla devam mı etmeliyim?
    revellin boyaları 2 farklı türde bildiğiniz üzere. bir tanesi küp şeklindeki kutularda; bir tanesi de silindir şeklinde kutularda. bu boyaların farkı ne ve hangisini kullanmamı önerirsiniz? şahsen ben çoğunlukla küp şeklinde kutuda olanları kullanıyorum; ancak bu boyalardan bulamadığım takdirde silindir şeklindeki kutulu boyaları kullanıyorum.
    Son olarak boyamadan sonra vernikleme önemli mi? önerir misiniz?
    şimdiden çok teşekkür ediyorum







  • püskürtme daha iyi olur bence
  • iki boya arasındaki fark şu küp olan aqua color diğeri email color yani biri su bazlı diğeri tiner bazlı birini inceltirken su ile diğerini tiner ile inceltiyoruz . aqua color 1 saaat içinde kururken email color 4 ila 6 saatte kurur. organik solvent içermeyen aqua color daha sağlıklıdır.
    püskürtme dediğin air brush. tabiki airbrush daha iyi sonuç verir google a airbrush dersen neler yapılabildiğini görrürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.