Şimdi Ara

rezil olduğumuz anılarımızı anlatıyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
23
Favori
8.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi hatırladım bir tane daha. 3 sene önce 9.sınıfım işte Lol oynuyordum rekabetçi de banlama sırasındaydım. Komşuda bize gelmişti internet şifresini istemişti bende vermemiştim. Versem sabah akşam bağlanırdı. Facebook a gircem felan dedi bende kendi telefonumu verdim giriyorsan burdan gir diye. Her neyse ben işte banlama sırası bekliyorum bu arkadan şerefsizce gülüyor. Döndüm noluyor la dedim telefonumu uzattı bi baktım bakmaz olaydım. WhatsApp ten okul grubunda dönemin en güzel kızına seni seviyorum deliler gibi yazmış. Başımdan kaynar sular akıyor anlatamam. Başladım komşuya dalmaya çocuk gülmekten savunamıyor kendisini. Kıza özelden yazsa halledilir komşu yazdı felan okul grubu olunca 50 kişi gördü (max 50 sınır vardı grupta ama dedikodu işte yayılıyor 120 kişi öğrendi).Dahada kötüsü o gün o güzel kız saçın güzel olmuş demişti. Yani kız iltifat edince abazalıktan seni seviyorum duruma düştük. Millet ss almış hala gösteriyorlar hala utanıyorum. Kızın suratına 1 sene bakamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8-9 yaşlarındaydım herhalde. mahallede öyle konuşuyoruz topraktan ev falan yapıyoruz.(ev dediğim topraklarla kenarları kapatıyoruz hafif bir yeri açık bırakıyoruz kapı oda vs. sonra içine kızların evden getirdiği şeylerle eşya yapıyoruz ya da yolda falan çikolata paketlerini falan getirip evcilik falan oynuyoruz.) neyse böyle oynuyoruz öğlen 12 den akşam ezanına kadar. 4-5 kız konuşuyordu bende dalmışım onları seyrediyorum sonra kızlardan birisi bir şey söyledi herkes gülmeye başladı tabi bende oradan biz kız : adımı söylerek istersen sen gülmede burnunu temizle dedi. o an bi anda bozuldum hızlıca eve gittim. annem dedi ne oldu kıpkırmızı olmuşsun diye terledim su içmeye geldim dedim.

    o gün bugündür hep birisiyle yüz yüze konuşurken sanki hep burnuma bakıyormuş gibi geliyor daralıyor utanıyorum. yahu burnumun aktığını orada neden söylersin ki. büyük ihtimalle ölene kadar bu böyle gider yüz yüze konuşurken hep aklıma geliyor daha çok utanıyorum.


    şimdi abim için o kızın ablasına bakmaya gideceğiz evlilik işleri yani. umarım hatırlamaz gerçi zannetmem ama ben onu her gördüğümde daha çok daralacağım kesin. Allah yardım etsin bana..




  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    hocam işi ciddiye alip kizi tavlasaydin. Sonuçta reddedecem deil sen bir forumu dh erkegisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Carlos Ray - namı diğer Akrobat adamımdı. Belirtmek istedim.
  • Bisikletle ikinci kattan aşağı düştüm

    10 yaşındayken bisiklet almıstım 15 tl ye

    Evin çatı gibi olan üst bölümünde yağmurdan dolayı yosun oluşmuş neyse biraz hızlandım frenlere bastım tekerler kitlendi ama bisiklet durmadı yosunlardan dolayı kaymaya başladı uç kısımda set vardı bir sıra tuğladan

    Ön teker oraya vurunca arka teker havaya kalktı bisikletle birlikte havada takla attım yere nasıl yapıştim bilmiyorum

    Şanşım yerlerin çamur olması idi

    Neyse felç oldum sandım

    Yattığım yerden bagarmaya çalışıyor yardım istiyorum

    Annemler ablamlar cama çıktılar... İnanmiyorlar bana numara yapiyor sandılar aşşağı gelin kalkamiyorum diyorum gülüyorlar yukardan

    Neyse komşu çıktı cama annemlere dedi yalan değil büyük bi ses geldi dedi yukardan düştü dedi galiba dediler

    Sonra 1 hafta okula gitmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Size güldüm güldüm ishal oldum inşallah sıçmam yolda yolakta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 28kerem28


    Bende Giresun bulancakliyim. Bu işin peşini bırakmam bulucam seni

    Bul kardeş bul. Bu sene gelirsem oraya hallederiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS yaklaştığı zaman denemeler arttı dershanede. bir deneme günü 5 dakika geç kaldım, üstüne çok tuvaletim geldi. Dershaneye varınca hemen tuvalete yöneldim. Hocaya nereye gidiyon gelsene lan dedi. 2 dakikaya geliyorum dedim. Sonra başladım mıçmaya. Zart zurt ama feci ses çıkıyor. Neyse işimi hallettim çıktım tuvaletten kolidorda hocalar gülüyor, sınıfa girdim millet bana bakıyor gülmemek için zor tutuyorlar kendilerini. Meğer deneme olduğu için dershane çok sessizmiş benim zart zurt mıçma sesim tüm kolidora dağılmış. Birde mont vardı üstümde hafif leke vardı kimse görmemiştir umarım :( Çok rezil olmuştum Allahtan kızlar erkekler ayrı katta idi.

    -------------¯----_--------_------------


    Lisede merdivende yürürken önümde kız vardı saçımı düzelticem diye elimi havaya kaldırdım elim kızın poposuna şırlak etti çok utanmıştım.

    ----------------------------------------


    Okula gitmeden önce sabah haberleri izlerdim bi gün cebimde kumandayla okula gitmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hepsine haykırdım özellikle ygs denemesine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi buymuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta okul dönemim çok kötüydü ya
  • Takip etmem lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın tarihte yaşadığım bir olay hala aklıma geldikçe utanıp sinirlenirim.

    101 oynuyorum telefondan neyse bi masaya oturdum oyun iyi güzel gidiyor kimse konuşmuyor falan yan tarafımda da bi kız var 3 erkek bi kız oynuyoruz oyunu eşli değil. Neyse masadan bi eleman bu kıza canımlı falan yazmaya başladı kalp gönderdi tabi ben sinirlendim bu tip hanzolara tahammül edemiyorum huyum kurusun bu böyle devam etti kızda cevap vermiyor acaba dedim yorumları kapatıp abaza kalkanı mı açtı kız diye düşündüm ama neyse dedim yeter, oyunda 7 el susmayacak bu dallama. Yazdım birader adam ol yavşama kıza nasıl insansın şöylesin böylesin baya giydirdim. Ulan sonra o hiç konuşmayan kız "sanane ya erkek arkadaşım o benim her şeye maydonoz olma" yazmasın mı. Kafamdan kaynar sular döküldü. Meğersem bunlar küsmüş eleman gönlünü almaya çalışıyormuş. Kendime tonla küfür ettim ne diye karışıyon bırak kız kendini savunsun diye o utançla iyice sinirlendim sizi mi dinliycez lan o zaman diye sıvama yaptım ama o utanç yetti bana. Bu arada elemanda iyi dalga geçmişti benimle hakkını yemiyim. Buda bana ders oldu o günden beri masamda kıza çük gösterseler tek kelime etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dur aklıma geldi. 5. sınıf işte. Şimdi ben o zamanlar kiloluydum. Sevdiğim kısacık incecik. İşte onla yarış yapcaz geçeriz falan diyor bana. Beden dersi herkes yarışıyor biz beraber yarışcaz. Yarış başladı işte. Ben koşarken dedim şuna azcık omuzla dokunayım geçeyim gitsin öte. Tabi hesap edemedim kız düştü yere. Ağladı. Öğretmenim ben çok şey yapmadım diyorum ama kız uçmuş. Ben korkudan uzun süre ağladım. Kızın beli yara olmuş falan. En son ağlarken geldi "ağlama birşeyim yok" dedi.
    Lan kız incecik ben hayvan gibiyim ne diye omuz atıp geçicem diyorum? Rezil oldum utandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 25 Ekim 2020; 19:0:29 >
  • Rezil olduğum anım olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay 26 yaşında geçiyor.
    daha önce bu kadar utanmamıştım.
    yemek yiyip evin yolunu tuttum. metroya binene kadar karnım hiç ağrımıyordu. metronun kapıları kapanınca inanılmaz bir karın agrısı başladı.sancı arada gelip gelip gidiyordu. oturduğum yere çakıldım. normalde 15 dk sürüyor inmem fakat o gün dk lar geçmek bilmedi. karnım nasıl agrıyor Allah kimseye yaşatmasın. son 1 istasyon kala , karnımdaki gazı hissettim. gazı bırakırsam biraz olsun rahatlayacaktım. tabi o sıra kendimi de tutuyorum. neyse metro kapıları kapattı. ben sessizce o gazı bırakayım derken yüksek sesle pıt olmaz mı :) :) yerden başımı kaldıramadım. yanımda bir türbanlı bayan vardı , kalkıp ilerideki koltuga oturdu. ben nasıl kızardım ama anlatamam. tabi ki çok rahatladım , ama bi o kadar da utandım. kafamı kaldıramadım inene kadar... eve gelince malum rahatlama... o yediğim yemeği hala yemeye korkarım misal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarbaraPalvin

    Şimdi hatırladım bir tane daha. 3 sene önce 9.sınıfım işte Lol oynuyordum rekabetçi de banlama sırasındaydım. Komşuda bize gelmişti internet şifresini istemişti bende vermemiştim. Versem sabah akşam bağlanırdı. Facebook a gircem felan dedi bende kendi telefonumu verdim giriyorsan burdan gir diye. Her neyse ben işte banlama sırası bekliyorum bu arkadan şerefsizce gülüyor. Döndüm noluyor la dedim telefonumu uzattı bi baktım bakmaz olaydım. WhatsApp ten okul grubunda dönemin en güzel kızına seni seviyorum deliler gibi yazmış. Başımdan kaynar sular akıyor anlatamam. Başladım komşuya dalmaya çocuk gülmekten savunamıyor kendisini. Kıza özelden yazsa halledilir komşu yazdı felan okul grubu olunca 50 kişi gördü (max 50 sınır vardı grupta ama dedikodu işte yayılıyor 120 kişi öğrendi).Dahada kötüsü o gün o güzel kız saçın güzel olmuş demişti. Yani kız iltifat edince abazalıktan seni seviyorum duruma düştük. Millet ss almış hala gösteriyorlar hala utanıyorum. Kızın suratına 1 sene bakamadım.

    off çok kötü durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 24 Temmuz 2016; 21:08:38 >




  • Düğün vardı, bizim orada da iki düğün salonu vardı, neyse ben sormadım hangisi diye, annemden sonra oraya gittim, girdim salona annemi babamı görmedim, neyse geçeyim dedim boş bir masaya onlar sonra gelir dedim, telefonda sessizde, ne hikmetse hiç dokunmadım, yemekler falan vardı, boş bir masaya geçtim, yedim de yedim, yedim içtim, 45 dakika falan oldu rahat, sonra telefona baktım 5 cevapsız çağrı anne ve babamdan, geri aradım, dediler neredesin oğlum seni bekliyoruz, gelin çıkacak falan hala gelmedin diye, dedim ben sizi görmedim boş bir masaya oturdum diye, sonra biz seni görmüyoruz sen neredesin dediler, ben ne bileyim dedim, kapının önüne gel dediler çıktım, sonra yine aradılar biz kapıdayız dediler bende kapıdayım dedim, sonra babam gülerek ***tiğimin salağı sen başka düğüne gitmişsin dedi gülerek, meğerse onlar diğer düğün salonundaydı, bir utandım bir utandım, lan ne yaptım ben içeri de deim, sonra telefonu kapatır kapatmaz gizli gizli uzaklaştım kapıdan, bu da böyle bir anımdır.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.