Şimdi Ara

RGB Kontrolcü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar cevap alamadığım ve anlayamadığım bir konu var bilenler aydınlatırlarsa çok sevinirim,Dark Guardian RGB kasam var kasadan çok memnunum fakat fanların ışık şiddeti hız ayarı gibi kontrolleri yapamıyorum,sorum şu yeni kumandalı bir fan kontrolcü alıp kasama takarsam kasamın içerisinde gelen rgb led leri kontrol edebiliyor muyum yoksa o kontrolcüye uygun fanlar mı almam gerekiyor artı olarak kasamın içerisine led şeritte döşemek istiyorum bu şeriti de kontrolcüye mi bağlamam gerekiyor. Cevaplarsanız çok sevinirim.Şayet bahsettiğim gibi oluyorsa kontrolcü öneri ve tavsiyelerine açığım.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldeaf -- 30 Ocak 2020; 1:37:58 >



  • Selamlar,

    Bahsettiğiniz problem ile ilgili olarak her kontrolcü her fanın dönüş hızını veya ışığını ayarlamayabilir. Uygun olanı seçmeniz tavsiyem olacaktır.

    Ledler için ise kontrolcüye bağlamanız, açma kapama ve ışık şiddetini ayarlama ekstrası dışında bişey sunmaz. Bunlara ihtiyacım yok direk led yansın yeter diyorsanız power supplydan gelen enerji kablolarına direk bağlayabilirsiniz sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.