Şimdi Ara

Rijkaard diye biri vardı, hayranları vardı, ne oldu onlara? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rijkaard bir kere Galatasaray'ın büyüklüğünün, hedeflerinin farkında değildi. Galatasaray için şampiyonluk dışında her başarı başarsızlık sayılırken o 3. lük için güzel bir şey demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

    hocalar farklıdır,hoca seçmek yönetimin işidir.
    eğer Rijkaard'ı getiriyorsan,parayı döküp en azından şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak ya da uefa'yı alacak bir kadro kurarsın,sistemini kurar oynar.bam'la elanoyla falan olcak iş değil yani,elanoyu da misimoviç'i de oynatsa olmazdı,ki adamlar da oynamıyordu,servet namussuzluk yapıyordu vs.vs
    fatih terim'i 3.kez getiriyorsan,sen de biliyorsundur,hoca da biliyordur ki takım tamamen ft'nin.istediği oyuncuyu aldırır,istediğini sattırır.ne yönetimden kimse gıkını çıkartabilir ne de başka biri.
    bir de lucescu gibi hocalar vardır,uefa şampiyonu takımı verirsin,önce o izledikçe zevkten 4 köşe oldugunuz real madrit'i yenerek süper kupayı kazanır,sonra şampiyonlar liginde çeyrek final yapar,ligde şampiyon olur.ama o periyotta galatasaray yönetiminde seçim vardır,''herkesin gönlünde ki teknik direktörü getiricem'' der birisi.siz lucescu gibi efsane olma adayını daha şampiyonluğu kutlamadan kovarsınız,beşiktaşı şampiyon yapar sonra gider shaktar'a döktürür de döktürür.
    e şimdi rijkaard'a laf edenler,fatih terim'i övenler terimin 2.dönemini de konuşsun o kadar mertlerse.ya da geçen sezon 2.yarıda takıma getirilmek istendiğinde gelmediğini de konuşsun.ft gelmeyince kalmadık biz saçma sapan günü kurtarmak için getirilen teknik direktörler?
    özetle rijkaard'a,terim'e laf edenler,olayları zamanın koşullarına göre hesaplasınlar,önce ki yönetimlere de bir güzel giydirsinler ondan sonra konuşalım.
    en basitinden örneklersek,önce br posta keita'yı satıp salak salak '' ee ama zarar etmedik ki ''diyen yönetime,sonra bir posta da adam akıllı yedeği bile yokken para için meira'yı satan yönetime bi posta vurun.
    sonra ribery'yi elinden kaçıran yönetime bi posta vurun.
    sonra lucescu'yu kovup ft'yi 2.kez takıma getiren yönetime bir posta vurun.
    ondan sonra sıra teknik direktörlere gelsin.
    2001den beri galatasaray rezil bir şekilde yönetilmiştir kardeşim.ve başarısızlığın sebebi de budur,ne rijkaard,ne 2.gelişinde ft ne de başka bir hoca.


    Niye dökmediler araplarda para bol para dökecekmissin adam alirmis neyi aliyormus Rijkard.
    Arkadas burda yaziyorsunuz adam anlatmis yüzünüze kanitlari sunmus sen degil sadece genel olarak herkeze hala devam ediyorsunuz.
    Rijkard hoca degilki Rijkard yaninda sürekli hocasini getiriyor Rijkard gram futboldan anlayan birisi degil yardimcisi yönetir Rijkard ismine para alir.
    Para dökmekle Sampiyonla ligide alinmiyor köklü takim olmak bir yapinin olmasi gecmisin olmasi gibi seyler gerekiyor Morinho bile bunu beceremedi basardigi takimlar o temele sahip takimlardi Porto, Real, inter gibi almis ve ileride o kupalari alicak olan takimlar.
    toplama oyuncularla en fazla lig sampiyonu olursun ama köklü ve yapin basarilar üstüne kurulu degilse istersen 120 senelik klup ol kupa falan kazanamazsin.
    O Barsa takimi o dönemde herkezle o kupayi alirdi




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.