Şimdi Ara

Riken Kış Lastiği Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum 225 60 17 ölçülerinde lastikçim riken marka tavsiye etti fiyatı uygun geldi montaj balans dahil tanesi 380 lira bu markayı kullanan var mı sizce nasıldır michelin'in yan markasıymış aynı fabrikada üretiliyormuş sanırım bilgisi olanlar cevaplayabilir mi teşekkürler



  • Riken, Kormoran, Tigar,Taurus marka lastiklerin hepsi aynı sırt desenine sahip Michelin firması altīnda üretimi yapılan lastiklerdir. Hangisinin fiyatı uygunsa onu alın. Çeşitli ebatlarda Kormoran kışlık lastik kullandım. Halen de kullanıyorum. Kar üzerinde bugüne ne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Tam fiyat/performans lastigi. Bana göre tek kötü yanı yol sesinin biraz fazla olması. Aldıgınız lastiğin sırt desenine dikkat edin. 2018 yılīnda yenilendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi9 -- 29 Aralık 2018; 18:14:25 >
  • hilmi9 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Ben de bu sene lasitkçimin tavsiyesi üzerine riken marka kış lastiği aldım. Ankarada bu kadar kar ve soğuk olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım. Bana çok yumuşak bir lastik gibi geldi. Uzun vadede performans anlamında sorun yaratmayacak gibi duruyor ancak çok uzun ömürlü olacak gibi değil. Yumuşak yapısı yüzünden çabuk aşınacak gibi bir izlenim verdi bana. Üstte arkadaşın dediği gibi michelinin alt firması ve üretim yeri sırbistan.
  • Nexen, Sava alın o paraya değer, bunlara güven olmaz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.