Şimdi Ara

Riot TR'nin rezilliği, detaylar içeride. Desteğinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, haksızlığa uğradım, uzaklaştırma aldım. Desteğinize ihtiyacım var. Detaylar aşağıda, bir göz atarsanız, mutlu edersiniz. Saygılar.

    http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/genel-tartisma/t6LXVOci-riot-kalitesini-bir-kez-daha-size-delillerle-sunuyorum-herkes-rezallaaa-garsan



  • Toxiclik yapmışsın ama riotda abartmış biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi lafım toxiclik, anlatır mısın ?
  • Yanlış bir şey yok hocam sizde saçmalık bu sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak etmişsin. İlla birine hakaret etmene gerek yok. Saçma sapan , boş konuşan ve caps lock açık insanları ben raporluyorum mesela.
  • '' Hak etmişsin '' gerçekten sana da yazıklar olsun. 1.si neyse 2.si neyse 3.sü nedir? O kadar rezalet pislik herifin yanında melek gibi kalırım emin ol. Biraz kez daha, sana da yazıklar olsun. İnşallah başına gelir de beni anlarsın .
  • Hak etmişsin. Küfür veya hakaret olmasına gerek yok karşındaki veya takımındaki adamları suçlamak bunun hakkında ironi yapmakda flamedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman hepimiz Polyanna olalım, ne ironi yapalım, ne konuşalım, her oyun başladığında gülücükler mutluluklar dağıtalım, bize ana bacı düz giden adamlara en ufak bi gönderme de yapmayalım. Şu 14 günlük ceza için hak ediyor diyorsunuz, çok garipsiniz. Son oyunda dediklerimde ne var? Flame ? Toxic? Ne var bir şey yok. Ezbere konuşuyorsunuz. Biraz düşünüp yorum atsanız keşke. Bu kadar aşağılık bir sistemin banına kurban gidip, sizden de bu yorumları görmek efsane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sky4nfel

    O zaman hepimiz Polyanna olalım, ne ironi yapalım, ne konuşalım, her oyun başladığında gülücükler mutluluklar dağıtalım, bize ana bacı düz giden adamlara en ufak bi gönderme de yapmayalım. Şu 14 günlük ceza için hak ediyor diyorsunuz, çok garipsiniz. Son oyunda dediklerimde ne var? Flame ? Toxic? Ne var bir şey yok. Ezbere konuşuyorsunuz. Biraz düşünüp yorum atsanız keşke. Bu kadar aşağılık bir sistemin banına kurban gidip, sizden de bu yorumları görmek efsane.

    Sistem çok da harika şuan. Bu sistemi kötü diyenler Tr'nin ilk açıldığı halini bilmiyordur. Eskiden bir şey yazmasan bile 1300 oyun falan ban yiyordun. Şimdi yazdıklarını görebiliryorsun vs.

    Adam senden rahatsız olmuşsa rapor edebilir. Ben de rahatsız oldum mesela. Ben adamların yerinde olsaydım ben de rapor ederdim.




  • Negative chat diye bir şey var rapor sisteminde, hakaret vs. etmesen de takımının ya da karşı takımın hoşuna gitmeyecek bir şey söylersen bu yüzden seni report edebiliyorlar. Büyük ihtimal de yazdıklarından hoşlanmadılar ve report ettiler.

    En güzeli chatte hiç yazmamak.
  • Haklısın, chatte konuşacaksan illa ki herkesin hoşuna gideceği bir şeyi düşünmek gerek, bu da ne kadar rezalet bir sistem olduğunu gösteriyor.
  • tm yardmcı olmadım
  • Biri geçen konu açmıştı ss'li hatta. Sanırım 14 gün ban yemişti. Sebebi ise karşıdaki kişilerin sa yazması üzerine buda as yazmış. Veletlerde aaaa as yazıp anamıza mı küfür ediyon report yazıp bunu reportlamışlar ashdjsa şaka gibi. Hatta cliente gelen sohbet kayıtlarında sadece as yazıyor başka hiçbir konuşma yok. Bunu gördükten sonra senin ki ne ki... Şahsi görüşüm kesinlikle haketmemişsin ne bir küfür var ne saygısızlık. Ana bacı söven adamlar şimdi rahat rahat oyunlarını oynuyorlar ve halada sövmeye devam ediyolar. Demekki sistemin kepazeliği sana denk gelmiş.. Bence hesabını başka bi sunucuya taşı.
  • Kesinlikle saçma sistem.Abi ben oyundaki işaret butonuyla bu TRdeki odunlara bir şey anlatamıyorum ki.İlla chatten bir şeyi 20 kere yazarsam anca anlıyorlar.
  • Artık gereksiz konuşmazsın böyle, oyun oynamaya mı giriyorsunuz, sohbet etmeye mi? Anlamadım ki.
  • ilk sohbet banı cezası yediğinde ben olsam bir daha sohbetde gg wp dışında pek bişey yazmazdım.ama oyun başlıyor sanırsın kahvede arkadaşlar toplandı muhabbet ortamı oldu herkes bir sohbetde yazıp duruyor.en güzeli boş boş yazanlarda banlansın oyuna bakan yok paso yazıyorlar.
  • İlk ikisinden olumsuz diye reportlarlar( o da sacmalik aslinda) ama 3.de ne var cozemedim

    Hic kimseye yazmamaya bak adam sana sinir olsa ( mesela gank atmaya calisirsin rakibi double alir) ilk yazindan sonra hatta yazmasan bile toxic flamer deyip reportlar buna dikkat et bence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunda yazı yazmamaya başladım. Yazarsam takım adına taktik veririm. Bu saatten sonra öyle yapıyorum. Dediginiz gibi bu sistem bir ilginç dikkat etmek gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chat oyun içi iletişimi sağlamak için var sen kalkıp oyunla alakası olmayan saçma sapan laflar edersen uyarı aldıktan sonra buna devam edersen bu banı hakedersin. bu sistemi bu yüzden seviyorum. artık senin gibi boş konuşanlara daha az rastlıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha, ya varya, boş konuşan diyorsun şu konuyu Reddit'e taşısam yakın bir süre içinde popüler olurum ki yapmayı düşünüyorum. A guy with nickname Sky gets banned for 14 days just for saying ' my character is so strong 2 times during game of LoL ''

    Boş konuşmayı ona bağlıyorsan, 3. oyunum için ne diyeceksin?

    Ayrıca, o çok beğendiğin sistem umarım seni de gafil avlar, burada yorum atanlar hiç muzdarip olmayanlar böyle bir sorundan, başına gelmeyenler, ama gelmeyecek diye bir şey yok. Hadi bakalım, diğer arkadaşların dediğine katılıyorum, bu oyunda hiç bir şey yazmamak gerek, herkes ütopyayı oynasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.