Şimdi Ara

rise of the godslayerı nasıl buldunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yeni ek paket sizi tatmin etti mi? herkes yeni zindanlarda grind yapıyor. hard mode deniyor. eski mekanlar bir anda bomboş kaldı. tadı kaçtı mı acaba diye düşünüyorum. aynı görevi tekrar tekrar yapmak. sanki funcom yeni ek paket ile orjinal oyunu öldürdü.



  • Kore oyun sisteminden ileri gelen bir Kore taktigidir, bu ayni görevi defalarca yapcak. Insanlara bir hedef verilip mümkün oldugu kadar mesgul tutma cabasidir. Bkz. Aion.

    Ek paketi henüz oynamadim , ara verdim bir süre icin aoc ye

    Oynayan arkadaslar gördükleri olumlu - olumsuz yönleride yazarlarsa bilgilendirici olur , aklinda soru isariti olan arkadaslar icin
  • Oynadım ve oynuyorum grınd olayına gelınce funcom o gorevı oraya koyarken ne dusundu bılmem ama o gorevı grındleyen oyuncuların tek bır amacı var buda bır taraf secerek kurt yada kapalan petını almak gercı bu sabah gelen yama ıle o gorevın cooldown ını cok uzattılar bugun butun gun oyundaydım tekrar globalden mılletın raıd topladıgını gordum ve hatta 2 sıne katıldım eskı zındanlar tamamen unutulmus degıl ınsanlar khıtaıyı merak ettıklerı ve kaplan yada kurt sevdasında gorevv farmladıkları ıcın bıraz ara verılmıstı ama yavas yavas eskıye donulecegıne emın olabılırsınız iyi oyunlar.
  • Ben şahsen pek beğenmedim.Dediğin gibi eski mekanlar çok boş kaldı.Yok utanmasam nobblede 40 lvllilerden gank yemeye gidecem,akiyon olsun diye.Millet raid yapmıyor furyde.Bitane herif yapıyor onda da sin hep full.
    Yeni dungeonlarda 4 tanesine girdim.Sadece bir tanesinden zevk aldım.Onda da el bombası atıyorsun moba,mob pert!Bunun dışındakilerde acemiliğin verdiği zevkler var.Tapınakta arkadaş bossun diğer yanındaki moba tıklıyor,mob yürüyor,bossle bi fiskos yapıyorlar,1 bossdan çıkıyor 3 tane bu sefer sen pertsin.Bu yani.Millet itlen köpeklen,aslanlan kaplanlan kafayı sıyırmış.Oyun bildiğin hero online oldu.Onda da böyle şeyler vardı,ama atmosferine uygundu.Allahın barbarının altında kaplan,daha neler ya!Oyun en çok nefret ettiğim düzeye doğru geliyor,barbarlıktan çıktık,biraz daha egzotizmin tadına varak boyutuna geldik,bırak artık!Hele birde yeni mapde ve mini gamlerde client çökmesi yokmu,öldürüyor insanı.Bu oyun adam olmaz,daha doğrusu funcom adam olmaz.Şu miti(gerçi mitde değil conan da neyse)funcom haricinde kime versen bukadar rezilce düzenlemezdi herhalde.Tier 4 raidi gelmiş,kafamızı sokamadık daha,tier3 bittiya sıra 4'üne geldi.İyiki getirmişler,yoksa bide ona ek paket der,bi 50 liraya daha maal olurdu bize.
    Hele hele bi perk olayı var,normalde oyun nasıl kolaylaşır nasıl oynanır hale gelir der oyun firmaları,funcom tersya,biz nasıl daha zorlaştırır demişler sanki.Perki sadece belirli alanlara koyuyorsun,orayada tuş atayamıyorsun.30 tuşa basıyorduk zaten,ne olucak 6 tanesine daha basalım,hemde mause ile,Allahım sana geliyorum!Bu oyunun bu kısmıyla kim ilgileniyor bilmiyorumda,bi temiz sopa istiyorlar,mübalasız!
    Bukadar şikayetcisin,ne halt yemeye oynuyorsunda diyen çıkar ortamdan,yiğidi öldür hakkını teslim et,oyun bana göre bütün eksiklerine rağmen piyasadaki en iyi PARALI oyun.Yenilerini beklemekteyiz.




  • Ek paket gayet güzel yeni haritalarda isteyerek oynuyorum farm olayı gayet iyidi bitmesine üzüldüm :) ama bir okadarda sevindim üzüldüğüm kısım orda insgma , mastry , ve para kasıyordum toplamda 4-5 günde kaplan alacak kadar insgma 3 milyon dan fazla mastry en hosuma giden yanı bu tabi :) 70 gold' a yakın para Funcom güzel bir kıyak geçti. Sevindiğim kısım artık farm adamı oluyordum az daha, w3 raid var deniyor siz gidin diyordum ve orda herkes kardeş olmuştu pvp serverda nasıl pve server a döner onu gördük hep beraber kısacası acısyla tatlısıyla bir farm olayınıda kapamış olduk. Şuan şunu diyorum bir daha bana kimse insigma toplatamaz.
  • zaten eski mekanlar dediğimiz yerler el kadar haritalar....50 tane adam geliyor haritaya adım atacak yer kalmıyordu..yeni mekanlarda eminim ufacıktır..
  • Ek paket oldukca güzel ve doyurucu, Inceleme sitelerinden aldiklari puanlardanda anliyabilirsiniz. Yeni skill sistemi iyimi olmus kötümü olmus bilmem de , cok oynayanlara avantaj sagladigi kesin =) Zaten suan ek paketi ücretsiz deneme kampanyi var sanirsam, Bir göz atin derim
  • benim mailede 15 temmuza kadar activite edebileceğim, ücretsiz deneme 10 gün oynayabilirsin daveti gelmiş. 1-1.5 yıl önce oyunu bıraktıydım. şimdi updateleri yapmaya başladım en son fury de 1 tane 80 ranger (okchu) vardı. isimlerini hatırlayamadığım pve serverlerinde 80 lwl karakterlerim olması lasım. bu 10 günlük olay nasıl bişi? acaba eski karakterlerimle oynayabilcemmi? yada 0 lwl denmi başlıyacam? bu konuda bilgi verirmisiniz.
    bana gelen mail --->http://yfrog.com/f/jcageofconanbj/
  • tabiki eski karakterinle oynayabileceksin , hesabina giris yap ve aktive et
  • 4-5 gün sonra activite edecem kuzenler aman amca bekle bizi dediler. oyunu pc imden silmediydim öle olmasına rağmen bi dünya patch indi şimdi sadece frozen deki hesabı active işi kaldı. açılış ekran resmi değişmiş galiba çin işi yeni yer oyuna eklenmiş. yanıt için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.