Şimdi Ara

RISE OF THE TOMB RAIDER™ (XBOX ONE ANA KONU) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
9
Favori
35.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attila the Great

    Merak ettiğimden soruyorum, MS neden duyurulduğu anda süreli olduğunu söylemedi?


    Çünkü oyunu Microsoft değil, Crystal Dynamics yani Rise of The Tomb Raider'ın yapımcısı duyurdu.


    quote:

    Dear Tomb Raider Community,

    As you may have seen, we’ve just announced that Rise of the Tomb Raider, coming Holiday 2015, is exclusively on Xbox. We consider all of you to be the lifeblood of Tomb Raider and the work we do at Crystal. I’d like to give you some insight into this decision, and why we feel this is the very best thing for the Tomb Raider sequel we’re creating at the studio.

    Tomb Raider in 2013 was a success due in large part to your continued support. Our goal has always been to deliver something truly special with Rise of the Tomb Raider. Today’s announcement with Microsoft is one step to help us put Tomb Raider on top of action adventure gaming. Our friends at Microsoft have always seen huge potential in Tomb Raider and have believed in our vision since our first unveil with them on their stage at E3 2011. We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft.

    This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris coming to those platforms this December, and Tomb Raider: The Definitive Edition is available on PS4.

    We know that there are probably many more questions and concerns. Please do send them to us, and we’ll answer to the best of our ability. Meanwhile we’re going all out to try and make something truly special - the most ambitious Tomb Raider game ever built.

    Thanks,

    Darrell Gallagher
    Crystal Dynamics Head of Studios



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Aralık 2015; 14:26:20 >




  • Gerçekte olanın kriteri nedirki zaten.Her oyunun değerlendirme süreçleri kişisel yorumlardan ibarettir.Bir editör çıkar oyuna 5 verir diğeri 9.Ama kimine göre Order 1886 5lik 6lık değil 10luk bir oyundur.Hatta hardda oynayınca oyunun gercek potansiyelinin ortaya çıktığını söyleyen birinin yorumunada şahit olmuştum.Ama genele baktığın zaman (siteler,forumlar)Oyun o kadarda beğenilmedi.

    Bu oyuna nesilin en iyilerinden biri diyemiyoruz.Ama Bloodbornea diyebiliyoruz mesela.Kimine göre "belkide en iyisi".Bunun ne satışlarla alakası var nede editör notlarıyla.Tarif etmesi biraz güç bir durum.Belki oyun PS4e çıktığı zaman aradan geçen 1 senenin etkisiyle ve UC4 gibi ağır topların sonrasında gelmesiyle sönük kalmazsa ne demek istediğimi anlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyurulduğu andan itibaren neden böyle bir yapımın süreli exc olduğu söylenmedi, diye sormuştum. Sonuçta ortada bir yatırım var ve Microsoft bangır bangır duyurmadı. Yanlış hatırlamıyorsam Gamescomda duyurulmuştu. Bana apar topar yapılan bir anlaşma gibi geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 29 Aralık 2015; 14:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attila the Great

    Çıkışıyla birlikte neden böyle bir yapımın süreli exc olduğu duyurulmadı, diye sormuştum. Sonuçta ortada bir yatırım var ve Microsoft bangır bangır duyurmadı. Yanlış hatırlamıyorsam Gamescomda duyurulmuştu. Bana apar topar yapılan bir anlaşma gibi geldi.


    ''Çıkışıyla birlikte neden böyle bir yapımın süreli exc olduğu duyurulmadı'' cümleyi bir düzelt önce, bir oyun çıktığı zaman platformu bellidir.
    Oyunun duyurulduğu yer E3 MicroSoft konferansı, Gamescom değil. World Premiere yaparak CGI trailer gösterip fragmandan sonra bir üstte verdiğim ilk resmi basın bülteni Crystal'dan geldi. Duyurulduğu gün belli, Spencer'ın konferans günü verdiği röportajlarda da belirtiliyor. Bir kaç sayfa arkada ''bu oyun başka platforma çıkmayacak, PS4 e hiç çıkmayacak yeaaaa çerçevelettirin yorumumu'' diye işkembeden sallayan Sir Maximus a verdiğim cevaplar da var hepsi.



    quote:

    Orijinalden alıntı: ParabellumTR

    Gerçekte olanın kriteri nedirki zaten.Her oyunun değerlendirme süreçleri kişisel yorumlardan ibarettir.Bir editör çıkar oyuna 5 verir diğeri 9.Ama kimine göre Order 1886 5lik 6lık değil 10luk bir oyundur.Hatta hardda oynayınca oyunun gercek potansiyelinin ortaya çıktığını söyleyen birinin yorumunada şahit olmuştum.Ama genele baktığın zaman (siteler,forumlar)Oyun o kadarda beğenilmedi.

    Bu oyuna nesilin en iyilerinden biri diyemiyoruz.Ama Bloodbornea diyebiliyoruz mesela.Kimine göre "belkide en iyisi".Bunun ne satışlarla alakası var nede editör notlarıyla.Tarif etmesi biraz güç bir durum.Belki oyun PS4e çıktığı zaman aradan geçen 1 senenin etkisiyle ve UC4 gibi ağır topların sonrasında gelmesiyle sönük kalmazsa ne demek istediğimi anlarsın.



    Milyonlarca insanın seyrettiği tüm geliştiricilerin katıldığı, ciddiye aldığı ödül törenleri ve resmi duyuruyu yaptırmak için dahi para dökülen GameInformer, IGN gibi yazılı basın boşuna var zaten. Sizin gibi cevherlerin görüşlerini örnek almalı bütün dünya evet. Mantık iyiymiş. Neslin en iyilerinden biri demekle ''neslin en iyi oyunu'' demek arasındaki farkı da lütfen ben açıklamayayım. PlayStation a, Bloodborne a neden geldi konu orayı hiç anlamadım zaar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Aralık 2015; 16:58:40 >




  • Her oyunun yapım süresi aynı olacak diye bir kaide yok neden rüyalar alemine girelim.O mantığa göre Duke Nukem Foreverın 10 sene önce çıkması lazımdı.Yapımı ondan 10 sene sonra başlayan oyunlar çıktı hatta devam oyunları bile geldi.Biraz uç örnek oldu ama olay bu.Capcomun resmi açıklaması var ismini hatırlamıyorum projeden sorumlu kişi;Sf5i 8ci jenerasyon oyunu(Ps3,360)yapmak isterdik ama elimizde yeterli kaynak olmadığından Sony ile anlaşıp yolumuza devam ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 29 Aralık 2015; 15:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParabellumTR

    Her oyunun yapım süresi aynı olacak diye bir kaide yok neden rüyalar alemine girelim.O mantığa göre Duke Nukem Foreverın 10 sene önce çıkması lazımdı.Yapımı ondan 10 sene sonra başlayan oyunlar çıktı hatta devam oyunları bile geldi.Biraz uç örnek oldu ama olay bu.Capcomun resmi açıklaması var ismini hatırlamıyorum projeden sorumlu kişi;Sf5i 8ci jenerasyon oyunu(Ps3,360)yapmak isterdik ama elimizde yeterli kaynak olmadığı Sony ile anlaşıp yolumuza devam ediyoruz.


    Duke Nukem Forever dediğin yapımcısı 3d Realms geliştirirken kapanmış, ertesi gün tekrar açıldık diyip yine kapanmış, ne olduğu belli olmayan ortamda üstünden seneler geçiyor hakları başka firmaya satarken davalık oluyor; Microsoft'un, Capcom'un yaptığı anlaşmayla ne alakası var? Bir oyunun 10 yıl geliştirilmesi örneğinin de 6 ay önce duyurulan bir oyunun, 6 ay sonra duyurulmuş bir oyundan sonra yapımına başladılar iddiasıyla da zerre alakası yok. Duyuru demek resmi olay ''biz bu oyunu şu, şu, şu platform için geliştiriyoruz tüm dünyaya açıklıyoruz'' demenin karşılığı. Tomb Raider gibi resmi konferansta yapıyorsan bunu oyunun geliştirilmesinde belli seviyeye gelmek zorundasındır.

    Street Fighter V davasına Capcom'un getirdiği açıklama http://www.vg247.com/2015/06/12/street-fighter-5-is-never-coming-to-xbox-one-says-capcom/ “The relationship with Sony does open doors for things we haven’t been able to do in the past, The relationship serves a gameplay and development purpose, and not just a marketing value.” Sony ile olan ilişkimiz geçmişte yapamadığımız pek çok konuda bize yeni kapılar açtı. Bu ilişki pazarlama açısından değil oynanış ve geliştirilme yönünden de fayda sunuyor. Bu. Yukarıda söylediğim Square - Microsoft anlaşmasında Crystal'ın pay alması gibi, Capcom - Sony anlaşmasında da SFV geliştiren ekibe verilen paradan kaynak var. 1 yıl evvel başladık ama 6 ay geç duyurduk diye hayal ürünü açıklamalar yok.




  • Microsoft, Eidos(Square Enix'in eski adı) ile ilk kez Underworld oyununda exclusive dlc için anlaşma yaptı. Yani 6 senelik bir mazisi var. Bu işler sandığınız kadar alelade değil. Microsoft'un Tomb Raider gibi bir seriyi elinden kaçıracağını hiç sanmıyorum. Square Enix aç gözlü davranıp Microsoft'la erkenden anlaşmaya varmadığını düşünüyorum. Microsoft'un elinde olan bir şey olsa komple exclusive olarak bünyesine katardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 29 Aralık 2015; 17:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam az önce baktım. E3 2014 de sadece 2015 holiday de çıkacağı ibaresi var. Yani duyuru Gamescom da yapılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 29 Aralık 2015; 15:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Microsoft Eidos(Square Enix'in eski adı) ile ilk kez Underworld oyununda exclusive dlc için anlaşma yaptı. Yani 6 senelik bir mazisi var. Bu işler sandığınız kadar alelade değil.


    Tarihte ''Microsoft Eidos'' diye bir şey yok, atma. 2009 da Square olmadan evvel adı Eidos Interactive'di. https://en.wikipedia.org/wiki/Eidos_Interactive Partnership'in karşılığı paradır. Activision a para basınca nasıl Sony'le Call of Duty, Destiny özel içerik anlaşması yapılıyorsa Square, eski Eidos da yapabilir, Underworld ile yaptı da dediğin gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Aralık 2015; 16:49:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r3vstallon

    quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Microsoft Eidos(Square Enix'in eski adı) ile ilk kez Underworld oyununda exclusive dlc için anlaşma yaptı. Yani 6 senelik bir mazisi var. Bu işler sandığınız kadar alelade değil.


    Tarihte ''Microsoft Eidos'' diye bir şey yok, hayal ürünleri uçuyor başlıkta. 2009 da Square olmadan evvel adı Eidos Interactive'di. https://en.wikipedia.org/wiki/Eidos_Interactive Partnership'in karşılığı paradır. Activision a para basınca nasıl Sony'le Call of Duty, Destiny özel içerik anlaşması yapılıyorsa Square, eski Eidos da yapabilir, Underworld ile yaptı da dediğin gibi.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_Underworld
    "After an agreement with Microsoft, Eidos released two new chapters of Tomb Raider: Underworld as exclusive downloadable content on the Xbox Live Marketplace" Microsoft Eidos diye bir şey yok demeni anlayamadım sadece. Eidos Interactive olduğunu ben de biliyorum sadece kısaltma olarak kullanmıştım. İçerik anlaşması olunca ciddiye alınmıyor mu illa 1. veya 2. parti olması mı lazım 2 firmanın irtibatta olabilmesi için bunu mu kastediyorsunuz?

    "Microsoft Eidos" diye bir şey yoksa sizde delil gösterin aydınlanalım. Hayal ürünü değil kanıtlar var burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 29 Aralık 2015; 17:07:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_Underworld
    "After an agreement with Microsoft, Eidos released two new chapters of Tomb Raider: Underworld as exclusive downloadable content on the Xbox Live Marketplace" Microsoft Eidos diye bir şey yok demeni anlayamadım sadece. Eidos Interactive olduğunu ben de biliyorum sadece kısaltma olarak kullanmıştım. İçerik anlaşması olunca ciddiye alınmıyor mu illa 1. veya 2. parti olması mı lazım 2 firmanın irtibatta olabilmesi için bunu mu kastediyorsunuz?


    Square'in eski adı Microsoft Eidos'tur diyen sen değil misin, ne kısaltması? Dünya da böyle bir kuruluş yok.

    Linki ve yabancı açıklamayı koymanı hiç anlamadım. Benden alıntıladığın cümlede de Underworld ile Dlc için anlaşıldı yazılı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r3vstallon

    quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_Underworld
    "After an agreement with Microsoft, Eidos released two new chapters of Tomb Raider: Underworld as exclusive downloadable content on the Xbox Live Marketplace" Microsoft Eidos diye bir şey yok demeni anlayamadım sadece. Eidos Interactive olduğunu ben de biliyorum sadece kısaltma olarak kullanmıştım. İçerik anlaşması olunca ciddiye alınmıyor mu illa 1. veya 2. parti olması mı lazım 2 firmanın irtibatta olabilmesi için bunu mu kastediyorsunuz?


    Square'in eski adı Microsoft Eidos'tur diyen sen değil misin, ne kısaltması? Dünya da böyle bir kuruluş yok.

    Linki ve yabancı açıklamayı koymanı hiç anlamadım. Benden alıntıladığın cümlede de Underworld ile Dlc için anlaşıldı yazılı.

    "Microsoft, Eidos" yazmadığım için yanlış anlaşılma olmuş. Ben de Microsoft'la Eidos'un anlaşma yapmadığını iddia ettiğini sandım. Boşuna uzamış.




  • olayın özeti:,xbox sahipleri oyunu keyifli bir şekilde oynadı ve bitirdi, ps4 sahipleri bu güzel oyunu oynamak için 1 sene bekleyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa hazir bekliyor gtx 970 1080p full kalite coming soon 720p demi oynadiniz siz ps4 yoksa pc var aslan gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olmuş müzikte

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar42

    Kasa hazir bekliyor gtx 970 1080p full kalite coming soon 720p demi oynadiniz siz ps4 yoksa pc var aslan gibi

    Xboxda 1080p yüksek kaliteli detaylara sahip oyun.Sadece ekran kartına 1500tl vermek bünyeye zarar vermiş olsa gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 30 Aralık 2015; 9:45:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar. Seride 8.bölümü yayınladım biraz fail yaşadık, araya zaman girince hamlamışız :) iyi seyirler.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun trial versiyonunu oynadım gayet güzel olmuş. bir de 20.8 gb tüm oyun dosyasını indirmeseydim iyiydi.
  • Beyler tartışmayı bırakırsak eğer TARTIŞMASIZ olan tek şey oyunun yeni nesilde en iyi grafikli oyun olduğudur.

    Bu zamana kadar Infamous 2, Order 1886, Killzone, Metal Gear Solid oyunlarını bayilarak oynadım fakat gel gor ki bu oyun KAPLAMA KALITESI, UZAK CIZIM MESAFESI, IŞIKLANDIRMA,GOLGELENDIRME Teknikleri olarak hepsini acik ara gömer!!!

    Bu oyunun PS4teki karşılığı alakasız oyunlar olsa da yeni nesil grafik olarak Drive Club 'dir

    Iki konsola da sahip bir PS4 sever olarak yorumlar abartısızdır. Zayif denilen XBOX da böyle grafikler alinabiliyorsa kimse konsola suç bulmasın tum suç buzamana kadar optimizasyon özgürlüsu motor kullanan yapimcilarindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attila the Great

    Merak ettiğimden soruyorum, MS neden duyurulduğu anda süreli olduğunu söylemedi?

    Ms çakalda o yüzden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.