Şimdi Ara

Ritalin kullananlar bi bakabilirmi ( psikiyatrik sorunlar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar merhabalar.

    Ben 4 senelik anksiyete hastasıyım şimdi konu başlığıyla ne alaka diceksiniz şöyle, anksiyeteden ziyade panik bozukluk ve DEHB ( dikkat eksikliği ) tanısı konuldu bana.

    Psikiyatri doktorum şu ilaçları verdi : Selectra 50 mg ( Sertralin ) anksiyete için , xanax 0,5 mg ( alprazolam ) panik bozukluk ve panik atak için , Ritalin 10 mg ( metilfenidat hidroklorür ) dikkat eksikliği için.

    Şimdi lafı uzatmadan sıkıntılarıma geleyim.Sıkıntılarım bu ilaçların yan etkilerinden ibaret Selectra ve Xanax birlikte kullandığım için gün içinde bi halsizlik,uyku hali,sarhoşluk,baş dönmeleri yaşıyorum.Bu sebepten ötürü zihnimi çalıştırsın kendime geleyim diye RİTALİN kullanıyorum.Ancak ritalin aldığım zamanda Kalbim yerinden fırlıcakmış gibi güm güm atıyor dakikada 100-110 civarı Buda bazen panik atağımı tetikliyor sanki kriz geçiriyormuş gibi soluğu acilde alıyorum ( bu dediğim o 3 ilacıda aynı zamanda alınca oluyor ).

    Evet gelelim soru sormak istediğim bölüme;

    Bu ilaçlarla tecrübesi olan arkadaşlar varmı,hangi ilacı hangi dozda kullandılar günde kaç kere,yan etkileri oldu mu?

    varsa tavsiyeleriniz onlarıda alayım yakın bir zamandada tekrar doktoruma gitmeyi düşünüyorum bu ilaçlardan bazılarını kesmek veya değiştirmek için.

    Teşekkürler şimdiden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.