Şimdi Ara

Rize turist istemiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rize’ye gezi planlamak istesim yurt dışından arkadaşımla birlikte. Özellikle Rize merkez il ve ilçelerde evlilik cüzdanı şartı var. Evli olmayan kalamıyor. Şart olmayan oteller de dandik görünüyor.
    1. Kardeşim bütün dünya turist çekmek için çırpınıyor, siz abuk subuk takıntılarla turist kovuyorsunuz şimdi Rize’ye gitmezsek daha mı iyi olacak? Rize ne kazanacak bu durumdan?
    2. Kimse kimsenin zaten evli mi sevgili mi arkadaş mı olduğunu zaten bilemez, ayrıca ben hiçbiryerse kimsenin evli olup olmadığına bakmam banane yani niye ilgileneyim. Başkaları niye bu kadar ilgileniyor işi mi yok? Bir çift evli veya değil bu başkalarına nasıl bir olumlu olumsuz etki meydana getiriyor?
    3.1 gecelik randevu için gelenler olabilir bunlar %1 filandır herhalde bunlar oluyor diye bütün turist sevgili arkadaş hepsini kovmak nasıl bir mantıktır? Çiftlere araç kiralanırken de soruyorlar mı evlilik cüzdanı gerekiyor mu?

    Bilmiyorum yani fuhuş ortamı mı oralar bu nedenle mi böyle kurallar konuyor? Normalde en kaliteli seviyeli otellerde bile böyle kıurallar olmaz çünkü. Böyle ne insanlara ne otellere be Rize turizmine katkı sağlamayan zarardan başka birşey vermeyen başkalarının özeline takıntılı uygulamaları bırakın bence.

    Ya da devam edin nasıl isterseniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • tmrtmr T kullanıcısına yanıt
    Bir soru daha ekleyim. Erkek erkeğe niye izin veriliyor onlar da gay olabilir olamaz mı? Evli olmayanlar sevişmek için geliyor diye izin verilmiyor ya hani galiba ne bileyim başka nedeni mi var? Erkek etkeğe gay olabilir onlar da engellensin.
    Evli olanlar da başkalarına bakabiliyor evli bi adam başka bir kadına bakarsa asılırsa ne olacak? Bakamaz mı? Emin misiniz?
    Bakın bakalım taciz sarkıntılık va olayları istatistiklerind evli olanların yüzdelerine bakın.

    Saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.