Şimdi Ara

Robart Lazer Teknolojileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003 yılında kurulmuş olan ROBART MAKİNA, ileri teknoloji lazer kesim makinaları ve galvo lazer sistemleri alanında hizmet vermektedir. Firma adı olarak seçilmiş olan ROBART, ROBot teknolojisi ile ARTistik tasarım alanlarının arakesitini ifade etmekte olup, bu yeni alandaki endüstriyel uygulamalar için ileri teknoloji kullanan makinalar tasarlayıp üretmektedir.

    Seri üretimini yaptığı ürün gamı başlangıçta Galvanometrik Lazer Sistemleri, Endüstriyel Lazer Kesim Makinalarından oluşmakta olan Robart Makina bu spektrumun yeni uygulama ve tasarımlarla önümüzdeki yıllar içerisinde daha da genişlemesini kendine hedef almıştır.

    Gerek lazer teknolojisindeki, gerekse robotik alanındaki son gelişmelerin bu teknolojileri çok daha geniş kitlelerin kullanımına sunacağını öngören firmamız geliştirdiği galvanometrik ve ploter türü lazer işleme sistemleri ile bu konuda öncü rolü üstlenmiştir.

    Makinalar hakkında detaylı bilgi için

    www.galvo-lazer.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz

    2010 yılı itibari ile lazer teknolojisinde kazandığı tecrübeleri daha farklı konularda insanlara sunmak isteyen Robart Makina ürün gamına, medikal cihazları da eklemeye karar vererek sektör içinde sahip olduğu deneyim ve birikimlerini insanlara bu alanda da sunmaya başlamıştır.

    Firmamız tedariğini sağladığı bütün cihazlar için sunduğu geniş yedek parça,profesyonel eğitim ile bu sektörde de ivedilikle öncü firmalar arasında yerini almış ve bu alandaki tecrübesi her geçen gün daha da arttırarak birbirinden farklı özelliklerdeki cihazları piyasaya sürmüştür.

    Galvo lazer fiyatları için

    www.lazergalvo.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Robart Lazer Teknolojileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.