Şimdi Ara

RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RoboCop 1-2 severek izlediyseniz bu oyunu mutlaka oynayın derim, filmlerin ve 80 lerin havasını çok güzel veriyor. Çatışmalar eğlenceli, sadece biraz daha kanlı olabilirdi bence. Arada dedektif işi yaptığımız kısımlar da gayet eğlenceli ve yerinde olmuş.

  • Sizce bu oyun şu an alınır mı 885 liraya? Yani 20 Kasım'dan sonra sizce fiyatı artar mı azalır mı Mena bölgesine geçince? Şu anda fiyatı Steamdb verilerine göre çok da ucuz sayılmaz. Ama Mena'ya geçince acaba nasıl değişir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 8 Kasım 2023; 12:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robocop yapımları ile uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen, oyunu videolarından gördüğüm kadarıyla eğlenceli duruyor. Atmosferin gayet güzel ve vuruş hissinin oldukça iyi olduğunu söylüyorlar. Merak ettim doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

    885 TL az değil ama ben 20 Kasım dan sonra fiyat daha da uçar diye beklemedim açıkçası. Daha öncesinde beklediğim diğer oyunlar şimdiden fiyat arttırmaya başladığı için erken davranmak istedim. 35-40 dolar arası olur Mena'ya geçince diye tahmin ediyorum.

  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Etailde %5 indirim kodu ile 756 liraya geliyor hocam.

    etailextr5 bu kod .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demosunu deneyeyim dedim bugün ama kısa süreli Steam Next Fest için yayımlanmış sadece. Spoiler olmasın diye video da bakmak istemiyorum. Yorumlarınız nasıl arkadaşlar.

  • İlk 1 saati oynadım ve tahmin ettiğimin aksine oyunu çok beğendim. Grafik ayarlarında amd fsr 2.2yi seçincede çok güzel oluyor. Oyun 9 saat civarı sürüyormuş sanırım. Geri kalanlarda ilk bölüm gibiyse gayet beğenilecek bir oyun olmuş diyebilirim. İlk videolarda kolpa duruyordu ama oynanışı beğendim. Vuruş hisside çok güzel.

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    16 saat sürdü benim, her şeyi yaptım sayılır haritalarda. 1 başarım alamadım sadece.

    Belki bir daha oynanabilir, farklı seçimler ve farklı silahlar ile.

  • bu oyunun ne kadar iyi olduğundan neden kimse bahsetmiyor?


    oynamaya başlamadan önce filmleri tekrar izledim. çok uzun zaman olmuştu çünkü. 1-2-3 klasik zaten. en iyisi 1. film tabi. o zamana göre gayet başarılı bir film.


    2014 yapımını merak etmemiştim ama onu da aradan çıkardım. uzaktan yakından alakası yok tabi orijinal film ile. ha çok kötü değil tabi gömmüş gibi olmayayım 2014 yapımını.


    oyun benim beklentilerimin çok üzerinde çıktı. özellikle grafik olarak. hak ettiği değeri pek göremedi sanki.


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 19 Kasım 2023; 2:3:23 >




  • Ben teknik sorunlardan ötürü oyunu iade ettim. Dört farklı bilgisayarda yıllardan beri deneyimlediğim Unreal Engine`nin kronik sorunlarının aşırı versiyonunu bu oyunda da yaşadım. Dokular çok geç yükleniyor. Yani bu sorun çok çok eski Unreal Tournament 3`te de vardı en yeni Robocop'ta da var. Bir yerden başka yere bakıyorsun dokular hala yüklenmeye çalışıyor. Robocop'ta bazen 15 saniyeyi buluyor yüklenmeler ve bu durum bezdirdi. 15 yıldan beri farklı bilgisayarlarda oynadığım neredeyse her Unreal Engine oyununda var bu sorun. Nefret ediyorum bu motordan. Diğer AAA oyunlarda hiçbir sorun yok ama UE'li oyunlarda hep bu sorun var. Bıktırdı, kusturdu artık. Cyberpunk 2077 bile sorunsuz çalışıyor bilgisayarımda ama UE3, UE4, UE5 içeren oyunların %90'inda stutter ve dokuların geç yüklenmesi sorunu oluyor. Pazarlaması bu kadar iyi yapılan ama kendi bu kadar kötü olan başka bir oyun motoru daha yoktur Digital Foundry'nin de zamaninda ima ettiği gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 19 Kasım 2023; 10:43:38 >




  • takami59 kullanıcısına yanıt

    "Oyun Güzel Geliyor" Diyince Burdan Ben 2 Şerli 3lü Saldırıya Geçiyorlar Hocam Hemen...

    Ben Demosunda Söyledim Sağlam Geliyor Diye...

    Adamlar Çıkıp "Çöp Bu Oyun Seni Blokluyorum"

    "Çöpü Savunuyor"

    "Patlamış 1 Oyun" Oynamadan Bilmeden Sallamaya Başladılar RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 


    Demosunda Bile Keyifli Ve Dolu 1 Oyun Olduğu Belliydi Robocop Severlerin Kaçırmaması Gereken En İyi Robocop Oyunu Zaten

  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    olsun hocam seni yormamışlar en azından , bloklasınlar , muhattap olup zaman kaybetmezsin en azından. ne bekliyorlar oyunlardan anlamıyorum. hayır beğenmediysen de anlat şu şu tarafını beğenmedim diye. bir oyunu beğenmemizin onlara ne gibi zararı var anlamış değilim. oyun hak ettiği değeri görmedi bence. açık ve net. kimse yılın oyunu demiyor zaten.

  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    Eyvallah ben 2.sayfada yazdığıma pişman oldum, çok patlak gibi görünmüştü güya, sonra oynanış videoları hiç fena görünmüyormuş dedim, ardından da bugün Merlin'de incelemesi yayımlandı ve 80 vermişler.


    Göz atacağım, teşekkürler RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 

  • Bu oyun Saf aksiyon arkadaşlar, Bu oyunun pek muadili yok ...Her türlü alın oynayın eğlenceli...Mesela Gow serisi de öyle gir vur kır parçala çık, Robocopda o tarz işte...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adamlara acilen Dredd oyunu yaptirilmali. Film oyunlari kotu olur tabusunu yiktilar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Oyun çok iyi, FPS sevenler pişman olmaz hiçbir şekilde. Filmleri de birebir yansıtıyor. Süresi de tam tadında, daha ne olsun.


    Edit: Bu arada Steam in dolara dönmesiyle ucuzladı oyun, şu an 720-30 arası bir şeye denk geliyor. Bilemedim ne desem acele eden kendime RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 




    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Nacon North Americayoutube
    Get RoboCop: Rogue City on PC, PS5 & XSX|S: https://robocop-roguecity.com Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?si=e_KQZuryT7t5SVIg&v=s5V9pIAg2ZE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Kasım 2023; 16:59:56 >
  • Oyunu bitirdim. Yan görevlerin büyük çoğunluğunu yaptım. Beklediğimden daha keyifli bir oyundu. Grafikler ve vuruş hissi çok güzel. Animasyonlar biraz fazla basit. Hikaye aktarımı ve atmosfer Terminator Resistance gibi Robocoptada çok başarılı. O an oradaymışsınız hissi çok iyi verilmiş. Bazı basitlikler oyunun puanını düşürsede 10 üzerinden 7 veririm bu oyuna.

  • Oyunu geçen hafta bitirdim ama ortalama, sıradan, vasat diyebileceğim bir oyun. İlk bölüm güzel. Sonrasında çok kötü bölüm tasarımları ve kendini tekrar eden oynanış.

    6.5 puan işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 22 Kasım 2023; 19:51:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun dün bitti. gayet tadında. ne çok kısa ne çok uzun. beklediğimden iyi çıktı.

  • oyunu epicden aldım sistemimde yetiyor ama 2. bölüme geçerken hep crash yiyor,

    pc full güncel

    ekran kartı güncel

    netteki tüm cözümleri denedim


    ama naparsam yapayım 2. bölüme geçemiyorum. Geforce nowdan bile denesem 2. bölüme her geçişte crash yiyor. yok mu bunun çözümü kafayı yicem pahalı da bir oyun

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.