Şimdi Ara

Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra robotik kol ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra robotik kol ile geliyor
    İlk dönem sadece yerdeki toz ve kirleri temizleyebilen robot süpürgeler bugün çağ atlamış durumda. Yerleri silen, titreşimle tozları havalandıran, kendisini yükseltebilen süpürgeler derken artık robotik kol devrimi başladı.



    Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra



    CES 2024 fuarında sahneye çıkan Roborock firması, bu yıl piyasaya süreceği iki yeni robot süpürgesini tanıttı. Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra modelleri robotik kol eklentisi ile büyük bir farklılık yaratıyor.



    Robotik kol süpürgenin ön fırçasını tutuyor. Normalde fırçanın ulaşamayacağı yerlere bu kol uzanarak derinlemesine temizlik sağlıyor. Yine yan kısımda fırça hizasında minik bir daire mop yer alıyor ve süpürgeliklerin dip kısımlarını süpürüyor.



    Ayrıca Bkz.Akıllı evcil hayvan kapısı ile tanışın



    Asıl ıslak mop ise çift titreşim motoru ile kirlerin daha kolay çözülmesini sağlıyor. Hem ana mop hem de minik mop halılarda kendisini yükseltebiliyor. Çift rulo fırça ve 8000/10000Pa emiş gücü çok daha efektif temizlik sunuyor. Ön kamera ve LiDAR desteği ile nesne algılama üst seviyeye çıkarılıyor.



    Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra robotik kol ile geliyor



    Süpürgelerin şarj istasyonu da yenilikçi. Toz haznesi otomatik temizlenirken su haznesi de otomatik dolduruluyor. Moplar sıcak su ve buhar ile temizleniyor. Ayrıca otomatik olarak deterjan da ekleniyor. İstasyon kendisini de temizliyor. Yani kullanıcının elini değmesine gerek kalmıyor.



    Opsiyonel olarak gider borusuna bağlanan bir istasyon da mevcut. Bu istasyonda tank olmadığı için boyutu biraz daha küçük. Roborock S8 Max Ultra modeli 1600$ fiyat etiketine sahip. 100000Pa emiş gücü olan Roborock S8 MaxV Ultra ise 1800$ olarak satılacak.



    Roborock S8 Max Ultra ve S8 Max V Ultra robotik kol ile geliyor




    Kaynak:https://mashable.com/article/ces-2024-robot-vacuums







  • Tr de imkansiz satması.

  • Sürekli gelişmesi nedeniyle ikinci eli ölü bu cihazların.

    Ek özelliklerine gelince halıda mop kaldırma güzel olmuş ve robotik kollar şimdilik basit ama gelecekte daha komplike olacağı kesin bir teknoloji gibi görünüyor. Bu haliyle de iş görür. Benim de aklıma gelmişti bunlar yapmaya başlamışlar. Tabi aklımdaki gerçek bir robot kol idi. Ama belkide toz alma vs. için drone tarzı bir makine yaparlar ileride.

  • Roborock’un Türkçe sitesinden Türkçe yazı koymak yerine ingilizce sitesinden ekran resmi alınca birşey mi oluyor? Yaptığınız işin hakkını verin boş boş klavye başında oturmayın az araştırın.

    https://tr.roborock.com/pages/roborock-s8-maxv-ultra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 16 Ocak 2024; 11:16:33 >
  • Robot süpürgeler çok hızlı gelişen bir sektör. Günümüzün en son sürümünü de alsanız 1 yıl sonra çağın gerisinde kalacak. O sebeple ihtiyaçlarınızı karşılayan bir model alın ve sonrasında robot süpürge haberlerini okumayı bırakın ta ki süpürgeniz sizi tatmin etmeyene kadar. Zira bu ürünlerde 2. el tarafı yok. Kullan-AT :)

  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

    Kurlar daha fazla yükselmeden ön sipariş için kendilerine mail attım. Fiyatının belli olmadığını ve Nisan ayının ortalarına doğru satılacağını söylemekle yetindiler.


    Şimdi mecburen S8 pro ultra alacağız. Maxv ultra için ise 300 dolar farkla yanal temizlik yapması, otomatik deterjan koyması, sıcak havayla paspas kurutma özelliği, 10000 pa çekiş gücü kesinlikle değer. Çok uzun süre iş göreceğini düşünüyorum.


    Tabi burada sorun şu ki Nisanda dolar ne olacak ve kredi kartına taksitler ne hale gelecek. Eğer şimdi 1800 dolara satılsaydı alırdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.