Şimdi Ara

Robot Kafalar ' Şımart Katya ' deneyim paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rabia05 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
47
Cevap
4
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Şımart Katya aldım ancak uygulamada sorun yaşıyorum. Programı indirip telefona kurdum. Ancak daha oturum açmaya çalışmadan, bağlantı hatası veriyor. Bir türlü giriş yapamıyorum. Ülke secimnde Türkiye 1 ve Türkiye 2 var. Hangisini seçersem seçeyim. Uyumlu ülke seçilmedi gibi bir uyarı veriyor. Buna rağmen Türkiye 1 i seçiyorum. İnternet bağlantı hata mesajı veriyor. İnternet çok stabil kablonet. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
  • SolidMan kullanıcısına yanıt

    Whatsapp Destek Hattı: +90 552 642 8208

    Buradan firmaya ulaşmanızı öneririm.

  • SolidMan kullanıcısına yanıt
    Başka bir telefonun wifisinden bağlanmayı deneyin
  • İlginiz için teşekkür ederim.
    Şımart Android yazılımı ile ilgili geçici bir sorun olduğu bilgisini aldım. ios ta sorun yok. iPhone ile sorunsuz kullandım. En kısa sürede yazılım güncellenecekmiş.
  • Veeee sonunda 😉 Umarım beğenirsiniz.



    Robot Kafalar " Şımart Katya " deneyim paylaşımıRobot Kafalaryoutube
    Emeğe Saygı ve bize destek için Abone,Yorum,Beğeni 🙏 Umarız video faydalı olmuştur... Satın almak için Hepsiburada listemize tıklayıp direkt sepetinize eklemenizi ve satın almanızı rica ederiz, önce inceleyecekseniz incelemeniz bitince linkimizden girip sepetinize ekleyip alabilirsiniz. https://app.hps.im/d7ct/vlpesfo0 Satın almasanız bile mutlaka listemizi takibe alın, indirimleri kaçırmayın. Bize destek olmak için KATILIN : https://www.youtube.com/channel/UC_hs1LfnFqxeO9Hd70sfPQQ/join Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler https://www.facebook.com/RobotKafalarTR Bölümlendirmeler : 00:00 - 02:53 Giriş 02:54 - 04:15 Kutu içeriği 04:16 - 05:54 Zaman sorunu 05:55 - 10:40 Firma tanıtım 10:41 - 20:10 Genel Dış (Alt-Üst-Yan) İnceleme 20:11 - 21:02 Ölçüler 21:03 - 25:20 Batarya 25:21 - 50:30 Detay Özellikleri* 50:31 - 53:30 Uygulama kurulum ve özellikleri 53:31 - 57:26 Özet 57:27 - 57:47 Sonuç *Detay özellikler : (Robotun yerden yüksekliği-Robotun yüksekliği-Yan fırça kıl uzunluğu-Haritalama-Temizlik çizgileri-Perde hassasiyeti-Halıda güç arttırma-Emiş testi-Yuvaya net dönüş-Hassasiyet-Paspas-Emiş modları-Harita kaydı-Sanal duvar/Yasaklı alan-X3 Temizlik-Bildirimler ve Dil-Paylaşım-Karanlık-Uzaktan kumanda-Aktif haritalama-Düşme sensörü-Ana fırça detayı vs.) Firma hakkında: https://www.linkedin.com/in/mustafa-emrah-babur-21273a1b6 & https://www.uretenankara.com/en-ince-bataryayi-uretmisti-turk-girisimciden-baskent-e-yatirim/6014/ & https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/en-ince-bataryayi-uretmisti-turk-girisimciden-baskente-yatirim-42131860 Firma web sitesi : https://simart.me/ Firma misyonu : https://simart.me/nesnelerin-interneti/vizyonumuz-misyonumuz/ Firma hedefi : https://simart.me/hedeflerimiz/ Firma hikayesi : https://simart.me/hikayemiz/ Ödül detayı : https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=126182 Kullanma klavuzu : https://simart.me/wp-content/uploads/2022/10/Katya-Robot-Supurge.pdf Firmanın Batarya uzmanlığı : https://www.posta.com.tr/yasam/applein-pesinden-kostugu-turk-243554 Servis notu : Satın aldıktan sonra memnun kalmadığınız herhangi bir durumda 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız vardır. Türkiye’de robot süpürge iadesi kabul edebilen tek firma olmanın da haklı gururunu yaşamaktayız. #şımart #katya #robotsüpürge
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-mG38sd1sE
  • Şımart Teknoloji kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Forum donanıma özel fiyatınız yok mu?


    Robot Kafalar " Şımart Katya " deneyim paylaşımı
  • nesTeer kullanıcısına yanıt

    Şuanda en ucuz kendi web sitelerinde : https://simart.me/robot-supurgeler/akilli-robot-supurge/?ref=robotkafalar

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Ss den göreceğiniz üzere postu attığımda 7253 TL den alabilirdim.
    Ancak satıcısı tekel olmasına rağmen fiyatı keyfe keder sürekli değişen bir ürün gözümde ekonomik güvensizlik oluşturuyor.
    Ölümüne savunmayı bırakmanızı tavsiye ederim.. Şirket kendi reklamını böylesine yapmıyor..
  • nesTeer kullanıcısına yanıt
    Şımart Katya yi 6000 e almadan 1 hafta önce Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 aldım 5500 e, simdi fiyatlarına bakıyorum Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 9000lerde geziyor, şimdi siz karar verinhangisinin fiyatı keyfe keder artıyor
  • nesTeer kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Öncelikle düşüncenize gerçekten çok üzüldük. Şımart Teknoloji olarak büyük kasım-aralık indirimlerinde dahi platformlara girdiğimiz nihai fiyat 6499tl idi.


    Bu fiyatın altında gördüğünüz tüm fiyatlar pazar yerlerinin insiyatifinde olup, yapılmış komisyon indirimleri kaynaklı idi.

    Aradan geçen iki aylık süreçte Katya robot süpürgemiz dışında diğer tüm robot süpürgelere minimum %30-35 oranında zam yapıldı.


    Şu an bizim robot süpürgemizi 7700 lira bandında alabiliyorsunuz ki bu rakam %18 civarına tekabül ediyor. Vermiş olduğumuz servis ve garanti hizmetlerinin maliyeti dahi çok daha yüksek.


    Ülkemizde maliyet artışlarını göz önüne aldığınızda yapmış olduğunuz fiyatlandırmanın fazlasıyla hakkaniyetli olduğunu düşünüyoruz.


    Sağlıklı günler dileriz

    Şımart Teknoloji

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şımart Teknoloji

    Merhaba,


    Öncelikle düşüncenize gerçekten çok üzüldük. Şımart Teknoloji olarak büyük kasım-aralık indirimlerinde dahi platformlara girdiğimiz nihai fiyat 6499tl idi.


    Bu fiyatın altında gördüğünüz tüm fiyatlar pazar yerlerinin insiyatifinde olup, yapılmış komisyon indirimleri kaynaklı idi.

    Aradan geçen iki aylık süreçte Katya robot süpürgemiz dışında diğer tüm robot süpürgelere minimum %30-35 oranında zam yapıldı.


    Şu an bizim robot süpürgemizi 7700 lira bandında alabiliyorsunuz ki bu rakam %18 civarına tekabül ediyor. Vermiş olduğumuz servis ve garanti hizmetlerinin maliyeti dahi çok daha yüksek.


    Ülkemizde maliyet artışlarını göz önüne aldığınızda yapmış olduğunuz fiyatlandırmanın fazlasıyla hakkaniyetli olduğunu düşünüyoruz.


    Sağlıklı günler dileriz

    Şımart Teknoloji

    Ben mi izah edemedim, siz mi anlamadınız acaba.


    Fiyat eleştirisinde bulunan yok.

    Fiyat dalgalanmasını eleştiriyorum. Siz bu ürünün tek ve tekel satıcısı olmanıza rağmen fiyatınız hiçbir şekilde stabil değil diyorum. Yarın indirime girer mi, ya da zam yer mi düşüncesi oluşturuyorsunuz insanda.

    Akakçe fiyat grafiğinizi incelediniz mi ? 4gün önce 7253 TL ye alınabilen ürünü dün gece 7700 TL sitesinde en ucuz diyerek markanızın savunucuğunu yapan arkadaş link paylaşmış.

    Siz keza aynı şekilde matematik yaparak savunma yapmaya çalışıyorsunuz. (Not:Fiyat grafiği incelendiğinde 6499 TL nin altında fiyatlar ile ürün sergilemişsiniz. 8-9 gün boyunca)


    Bu diyaloğun en başındaki mesaja dönmek gerekirse, DH ye özel fiyatınız olup olmadığını sordum, mesajımı görmenize rağmen cevap vermeye dahi tenezzül etmediniz.





  • nesTeer kullanıcısına yanıt

    Söylemiş olduğumuz gibi 6499tl'nin altındaki tüm fiyatları pazar yerleri ek bütçe girerek sağlamıştır.


    Fiyat dalgalanmasının sebebi belli dönemlerde belli platformların uygulamış olduğu indirim politikasıdır.


    İletmiş olduğunuz mesajı görsek cevap verirdik ne yazık ki bugün platforma girdiğimiz için görmedik. Şu anda DH özel fiyatımız maalesef yoktur.

  • Merhaba, bu ürünü alalı yaklaşık 3 ay oldu. Yerli firma olması ve fiyat olarak makul seviyede olması. Garanti şartları ,arıza politikası, 2 gün içinde sorun çözmesi.
    Bu bahsettiğim konular özellikle yerli olması,beni çok mutlu etmişti ve aklımdaki diğer süpürgeleri elememe neden oldu.

    İzlenimlerini anlatayım, 3 katlı evimde kullanıyorum.
    5 harita seçeneği olması bize çok uygun bir durum.
    Her kata harita yapmak için istasyonu da katlara çıkarmanız yada alt katta ise istasyon, tekrar oraya gidip şarz istasyonuna göndermeniz gerekiyor.
    Temizlik konusunda çok başarılı memnunum, paspas temizliği de idare eder, en azından toz bırakmıyor yerde, paspas dan sonra yerleri ıslak mendil ile silip test ettim, hiç toz yoktu. Ama derinlemesine paspas beklemeyin,leke çıkaracak beklentiniz olmasın,ovalamadan üzerinden geçiyor çünkü,burada amaç önden süpürüyor ise arkadan da toz bırakmaması. Zaten bu özellik çok güzel aynı anda süpürme ve paspas.

    Bu cihazda en büyük sıkıntı , uygulamasında..
    Çoğunluk la ilk açtığımda cihaz haritaları algılamıyor,tekrar et butonuna defalarca basmama rağmen haritayı bulamadı uyarısı çıkıyor, telefondan uygulamayı tamamen kapatıp açtığımda bu sefer görüyor,yani uygulama başlaması için 2 kere başlatmak gerekiyor.(Bu da bende depresyon yapıyor,sinirleniyorsun)
    Bir katı sildirdim diyelim sonra cihaz istasyona döndü, aradan bir iki dakika geçti, cep telefonunu açıp programa girmeye çalıştığımda katya yı asla görmüyor, yine cep telefonundan programı tamamen kapatıp yeniden açmam gerekiyor.
    Diyelim ki, 2. katı temizleteceğim, zemin katta istasyonda iken cihaz ,haritalar bölümünden 2 katı seçiyorum, ve cihazı 2 kata çıkarıyorum,işi bittikten sonra istasyonu ararken cihaz, haritalardan 3 katı seçmek istiyorum ama istasyona dönmeden temizlik işlemini bitirmiyor. (İstasyonu da her kata çıkarmak gerekiyor)Tekrar cihazı alt kata indirip istasyona gönderdikten sonra görevini sonlandırıyor ancak ondan sonra yeni harita seçilebiliyor, tabi bu esnada telefon üzerinden katya aktif olmalı,geri plana geçer ise ve siz uygulamayı çağırır iseniz, hiç bir şekilde cihazınızı görmüyor programı tamamen kapatıp açmanız gerekiyor.
    Şimdi bu durumu firma ile Whatsap üzerinden yazışmamız da, diğer süpürgeler de de aynı olduğu ve dünyada her cihaz önce istasyona sonra ikinci görev seçildiği söylendi, ben de onlara dünyada ilki siz yapın,çok katlı evlerde in aşağı çık yukarı yada her kata istasyonu da taşımak zorunda bırakmayın bizi, açma kapama tuşu 2 kere basıldığında şarz istasyonuna gidiyor ise 3 kere basıldığında da görevini sonlandırsın, bizde rahat edelim ve siz bir ilk yapın,artı özelliğiniz olsun dedim ama cevap vermediler, birazda sinirli cevaplar yazmıştım,çünkü yavaş yavaş hayal kırıklığı yaşamaya başlamıştım.

    İşin özeti,cihaz güzel ama uygulama bana stabil gelmedi, evde mesela kombinin termostat uygulaması var anında cevap veriyor ve en ufak bir tekleme takılma olmadan çalışıyor, kamera uygulaması var ,en ufak takılma saçmalama yok,,demek ki internet ağında hiç sorunum yok zaten ilk iki katta modem çoğaltıcı var..

    İnşallah bu sorunları çözerler, biz kullanıcı olarak destek de bulunuruz siz yeter ki çabalayın. Kestirip atmayın bu istekleri. Çok katlı evlerde cihaz biraz sıkıntılı,bir ara satmayı bile düşündüm,sonra baktım fiyatlar coşmuş,belki güncelleme ile düzelir umudu ile bekliyorum ve soranlara şimdilik önermiyorum, benim tam manası ile mutlu olmadığım bir cihazı nasıl önereyim..
    Donanım haber formu kullanırım başlıklarım da vardır. Burada konu açılmış çok sevindim,konuyu açan robot kafalara çok teşekkür ederim, sesimizi daha rahat duyuracağız. Ben süpürge arayışların da, YouTube da robot kafa vidolarını çok izledim, oradaki tarafsız anlatımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.@ogi @ogi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 19 Ocak 2023; 12:33:51 >




  • Şımart, Yeni Katya Z modelini satışa çıkartmış 👌

    En kısa sürede deneyimleyip paylaşımlarımızı yapacağız.


    Satış linki : https://simart.me/Urun-kategori/robot-supurgeler/?ref=robotkafalar

    Hepsiburada linki : https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/168ce314-efc0-494f-a523-7c8082dc0d11?ftid=9ngr8lekf69de6nw&is_retargeting=true&source_caller=api&shortlink=vcyh78n7&c=mylist&af_ad=simart_robot_supurge&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=robot_kafalar&af_force_deeplink=true


    Lansman fiyatı da gerçekten efsane 👌

    Katya vs Katya Z da en kısa zamanda yaparız 👍





  • Bugün katya z siparişi verdim bakalım umarım memnun kalırız. Almak isteyenlere Pttavm sitesinde güzel fiyat var.

  • Hocam Katya eski modeli mi z modelini mi tercih etmeliyiz? Özelliklerde herhangi bir farklılık var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.