Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.411
Cevap
1.335
Favori
2.260.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gepe kullanıcısına yanıt
    İrobot’ta da uygulama üzerinden “keep out zone” var ayrıca kutudan çıkan sanal duvar da var. Yani hem sanal duvar üzerinden hem de uygulama üzerinden sınırlama getirebiliyorsunuz. Ancak sıkıştığı zaman fiziki olarak kurtarmanız gerekiyor. Uygulamada bazı eksiklikler var örneğin robotun anlık hareketini takip edemiyorsunuz, çalışırken komutu iptal edip üniteye gitmeden başka bir komut veremiyorsunuz.
  • 15 nisanda verdiğim s5 max sipariş için gümrük bedeli 541 tl çıktı ve kredi kartı ile ödeme yaptım. Şu an dağıtımda merak edenler için yazıyorum.

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizinle aynı günde yola çıkmış benim s5 max bana perşembe sms geldi evrakları ilettim ama halen bir dönüş yapılmadı. Size mail olarak mı dönüş yaptılar gümrük ücreti için.
  • dada21 kullanıcısına yanıt
    Ne evrağı istiyorlar hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dada21 kullanıcısına yanıt
    Bende perşembe göndermiştim evrakları bugün sms geldi link vardı sms de ödeme yapmam için. Linke tıklayarak ödemesini kredi kartı ile yaptım. Muhtemelen sizede gelecek sms

    Arkadaşlar s5 mx geldiğinde direk şarja takacağım peki şarj dolduğunda temizliğe başlatayımmı yoksa 1 gün bekletmemmi gerek ayrıca firmware güncellemesi yaptırayımmı son firmware de sorun varmı. Teşekkürler
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    Gümrük yetki belgesi gönderiyorlar onu doldurup tekrar gönderiyorsunuz. Ürünün faturası, satın alma linki isteniyor.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Genel olarak her yeni s5max kullanıcısının aklındaki sorulara cevap olur diye düşünüyorum hocam, çok uzun gelirse atlaya atlaya izlersiniz:)

    https://www.youtube.com/watch?v=q-5NOLbHnUk
  • dada21 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır tesekkurler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    Merhabalar. Ali expressten bu ürün yani roborock s50 2500 TL gozukuuor.peki ben bu ürünü alirsam.ekstra gümrük ücreti ne kadar veririrm. Bu nasıl hesaplanıyor. ?Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    S5 max ile xiaomi mi robot vacuum mop pro arasinda fark çok mu? S5 max siparisini iptal edip gittigidiyordan xiaomi mi robot vacuum mop pro siparisi vermeyi dusunuyorum. Saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    s5max'ın bazı yazılımsal ekstraları vardır, her odaya ayrı süpürtme ve silme modu tanımlayabilme, roborock'un ayrı uygulamasında hızlı ve kesintisi olarak kullanabilme gibi.

    Donanım kalitesi olarak da roborock modeller daha iyidir diyebilirim.

    s5max'a vereceğiniz paraya vacuum mop pro almanızın doğru olmayacağınızı düşünüyorum ama, vacuum mop pro'yu da yurtdıından 3000 lira bandına alırsınız eyvallah sorun yok, ama yurtdışı s5max'la aynı paradan satılıyor Türkiye'de şu anda. Bunu doğru bulmuyorum açıkçası.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yararlı bir video olmuş.
  • gepe kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ben modelleri yanlış anlamışım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digu D kullanıcısına yanıt
    Almadım ama almamak için zor dayanıyorum 🙈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaya297 K kullanıcısına yanıt
    Ürün görseli 1.nesil vacuum cleaner modeli, açıklamada s50 olduğu yazılmış. Bir terslik var gibi görünüyor bu ilanda, emin olmadan sipariş vermemek lazım diye düşünüyorum.

    S50'ler bu fiyat bandında satılmıyor diye biliyorum yurtdışı da olsa.
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Günlerce forum sayfası okumuş, YouTube videoları izlemiş birisi olarak anket hakkındaki görüşlerim (Araştırmaya başlarken robotun R’ sini bilmiyordum)

    Robot araştırmaya başlayınca bir sürü marka ve model olduğunu gördüm. Hepsinin farklı farklı işlevleri olduğunu keşfettim. Hatta işin içinden çıkamayınca bir defter tutup bulduğum parça parça bilgileri not ettim. 2 çocuklu bir anne olarak yeri geldi işi gücü bıraktım robot araştırdım. Birçok marka ve model öğrendim. Ama Hala forumda değişik markalara rastlıyorum ve üşenip araştırmaktan vazgeçiyorum.

    Forumda Anketi görünce çok sevindim. Belki linke ilk tıklayanlardan biri benim. Bir robottan beklediklerimi işaretledim ve sonra eeeeeeeeee... diye kaldım öyle.

    Anketten şunu bekliyordum, ben istediğim özellikleri işaretleyeceğim ve o özelliğe sahip olan marka ve modeller karşıma çıkacak. Ben de tercih edeceğim.
    Diğer türlü bu anket bu link ne amaçla hazırlandı diye kendime sormadan edemiyorum.

    Anket şu aşamada hiç bir işe yaramadı.lütfen kusura bakmayın. Emek veren herkese saygımız var. Belki geliştirilip gerçekten işe yarar hale getirilebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • roborock s5 max süpürgem geldi. şarjı %51 deydi hemen şarja koydum. firmware olarak eski sürüm var yeni firmware var diyor 01.07.34 bu sürüme güncelleme yapayımmı bu sürümde sorun var dendiğini hatırlıyorum sanki kullanan varmıdır. teşekkürler
  • Şu an piyasada yok ama ben anker eufy robovac l70 aldım baya iyi bence, tavsiye ederim. Daha önce firmaya sorduğumda mayıs ortalarında gelecek denmişti, bekleyip alabilirsiniz ancak fiyatı ne olur bilmem.

    Alet göründüğünden büyük ve 55 db ses seviyesi var beklediğinizden sesli çalışıyor emin olun ve emiş gücü için sessiz standart turbo maks modları var, kesinlikle maks da çalıştırın sesi önemsemeyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enaldo61 -- 4 Mayıs 2020; 18:6:6 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot hocam S5 max ile Vacum mop pro yu karşılaştırabilir misin sana zahmet?

    Yurt dışı S5 max yerine Gg dan distribütör garantili mop pro alsam mı diye düşünüyorum

    Yardımcı olabilirsen sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam 34 sürümde ben bir problem yaşadım. Oturma odamda bulunan halıya çok rahat çıkıp süpürürken, çıkmada sıkıntı yaşamıyordu ama niyeyse halıda rahat ilerleyemeyip hep aynı yerleri süpürüp tüm halı kısmını süpürdüğünü sanarak süpürmediği yerleride süpürmüş gibi haritada göstermeye ve yerini şaşırmaya ve dockun yeride değişmeye başladı. Fabrika ayarlarına döndüğümde düzeldi.
    Yalnız şu bir gerçek daha önce hepsirobot hocam da değinmişti. Ev sürekli süpürüldüğünden halının hav yüksekliğinin arttığını hissediyorum. Buda robotun bendeki halıda çalışmasını zorlaştırıyor her geçen gün sanırım. İlerde halıyı değiştirmem ve ince bir halı almam gerekebilir.
    Olay benim halıma has bir durum olabilir, yazılım sıkıntılıdır tespiti yapabilecek durumda değilim. Ama bu sebepten 80 sürümü yayınlanana kadar güncelleme yapmamaya karar verdim.

    Ekleme: yazılımdaki sıkıntıyı yalnızca halının olduğu oda da yaşadım. Diğer odaların temizliğinde hiç problem yoktu. O nedenle halıya bağlıyorum daha çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gepe -- 4 Mayıs 2020; 19:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.