Şimdi Ara

Robotahmin ile Kasa Katlama ve Kazanma Sırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    Mutlaka bilenleriniz vardır. Ben sıkı bir robotahmin fanıyım, hem size hem onlara faydası olsun diye yazmak istedim. Beta mobil uygulamalarından facebook ve twitter hesaplarına kadar her amatör gelişim süreçlerinde robot'un tahminlerine oynadım. Birkaç taktikle durumu izah edeceğim. Bu arada robotahmin ücretsiz bir iddaa tahmin sitesi. reklam bile yok sitede yani. Editörleri de nispeten başarılı olsa da ben robotun tahminlerini değerlendiriyorum.

    Zaten internete yazarsanız robot konusundaki olumlu görüşlerin çokluğunu farkedersiniz.

    Bu tahminler neye göre yapıyor... Bi maçın uluslararası oran hareketlerinden, kadro yapısı, sakat oyuncular falan filan bir sürü şey... Söylenene göre 1990 kıstas oluyor her maç için. Bunlar belli başlı kaynaklardan otomatik olarak ediniyor ve paylaşım yapıyor.

    Gelelim sadede. Robot her saat başı 100 üzerinden 80-99 arası güven sunduğu tahminleri paylaşır. (Günde 20-25 arası tahmin) 12 saatlik dilimde 8-9 civarı otomatik maç paylaşmış oluyor. 3'lü kupon veya 4'lü kupon yapmak isterseniz ya da yurtdışında yaşıyorsanız tekli bahis de yapabilirsiniz. Güven seviyesi 87'nin üzerindeki oranlara direkt oynayın. Bunlar genellikle 1,55 ila 2,05 arasındaki oranlarda oluyor. Asgariden baz alalım. 3'lü kombin yaparsanız eğer 3,72 gibi bi oran ediyor. 4'lü kombin yaparsanız 5,77 oran geliyor.

    Tabii ki bir maçta her şeyin seyri değişebiliyor ama oranları belirleyenler de bir çok hesabı göz önüne alıp sunuyorlar. Bu nedenle bir yapay zekaya ihtiyaç duyuluyor çünkü onlar da yapay zekayla bu oranları belirliyorlar.

    Eğer sabırlı olursanız ve yavaş yavaş ilerlemek isterseniz robotun tahminlerine göre ve belirttiğim güven seviyesine göre yaptığınız her 5 kupondan en az 3'ü kazanacaktır ki öyle de oluyor. Bazen 5'te 5 bazen 5'te 5 ama hiç 5'te 2 görmedim diyebilirim. Fakat daha yüksek oranlı ve güven seviyesi %87'nin altındaki robot tahminlerine bel bağlamayın. Ha kazanabilir orası ayrı ama banko peşindeyseniz benim katlama taktiğimi deneyin.

    Canlı tahminleri var robotun ama sanırım ülkede yasak olduğu için veremiyorlar.

    Robot Direct+ adresi bu: Robotahmin

    Herkese bol şans dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iddaacicocuk -- 7 Aralık 2017; 22:12:54 >







  • 5 te 0 :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Nasıl 5'te 0 ? 9 tane paylaştı 7 tanesi kazandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.