Şimdi Ara

Robotics Modem Başka PC de Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kullandığımız laptop yetmediği için işyerine yeni bir pc aldık ağ bağlantısı ve internet erişimi us robotics adsl modem üzerindendi bide ayrıca hub var herneyse. modemin ve sistemin kurulumunu başkaları yapmıştı şimdi yeni pc alınınca oraya kurmak istedim modemi. sistemi sıfırdan kurdum prg. ları yükledim modemi taktım pc ye bütün kablolar tamamdır ağ bağlantısını yaptım bütün makineler birbirini görüyo robotics aynı zamanda hub olarak kullanılıyo yani çalışıyo ama modem olarak değil. diğer makinede aynen böyleydi yalnız farklı olan pc modemi görmüyo yani explorer a 192.168.1.1 yazdığımda arayüze ulaşamıyorum..(diğer bilgisayarlara taktığımdada görmüyo modemi yalnız yeni sistemde değil)
    modeimn cd sini takıp kurmayı denedim yine modemin bağlı olmadını söyledi.. ama modem bağlı onun üzerinden network var aynı kabloyu çıkarıp eski laptopa takıyorum hiçbi sorun yok şimdi arkadaşlar sorun nerde..? en kısa zamanda bunu halletmem lazım.. modeme reset atmam mı gerek..?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...







  • MODEMİ KURMAK İSTEDİĞİN PC LERE MODEMİ TEK BAŞINA TAKARAK KURMAYI DENE ..BİRDE U.S. ROBOTICS KURULUM ESNASINDA FİŞİNİN TAKILMASINI İSTİYOR. CD DEN KURARKEN TAKILI OLMAYACAK..BAZI ADIMLARDAN SONRA TAKMANI İSTEYECEK.
    192.168.1.1 YAZDIĞIN ZAMAN TEK PC DE ÇALIŞIRKEN MODEM BU GEÇERLİ.. SEN AĞ KURDUĞUNU SÖYLÜYORSUN ,YANILMIYORSAM 192.168.1.2 YAZARAK DENE BİRDE AĞ KURULU İKEN
  • yerel ağ bağlantılarının özelliklerinden tcp-ip kısmında ip alma işlemini otomatik yap sonra arkadaşın bahsettiği gibi 192.168.1.1'den quick config (temel ayarlar) kısmına gir ordan user ve password'unu gir encaps.belirle sorunun çözülür. diğer pc'lerde ip'yi otomatik alsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.