Şimdi Ara

Rockstar Games'ten Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ps4 surumu icin konusuyorum, Cidden gta 5in muthis optimizasyonu diger oyun sirketlerine adeta bir ders niteligindedir. boyle ayrintili ve genis bir open worldde bi kere bile fps dususu olmaz mi be kardesim bi kere! ayrica onlineda da ayni akicilik mevcut. uzun yukleme sureleri de open worldun azizligi denilebilir. rockstar gamesi kutluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huertas10 -- 24 Kasım 2015; 13:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fps dususu oluyor, siz denk gelmemissinizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • gta 5'in online'ı gördüğüm en hantal online sistemlerden biri. ayrıca rockstar teknik yönden çok saçmalamış oyunda. gta 4'ün çok gerisine gitmişler. belki bu grafiklerle böyle bi haritaya sahip bir oyun yapmayla alakalı ama fizik motoru, yapay zeka falan rezalet. ayrıca kullandığın arabadan iniyorsun 2 metre gidip başka araca binince önceki aracın kayboluyor. bütün oyun zevkimi aldı götürdü resmen bu olay. önceki oyunlarda en azından bayağı bir ilerleyip başka sokağa geçtiğimizde oluyordu. yani tamam şehir içinde fps düşüşleri olsa da optimizasyonu fena değil, atmosferi ve grafikleri iyi ama bu artıların sebep olduğu eksiklikler de çok fazla ve göze batıyor.

    edit: şu gta'cı tayfa da oyunları hiç eleştirilmesin istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 24 Kasım 2015; 14:04:48 >
  • Oyun güzel hakkını yemiyelim şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda baştan belirtmem gerekiyor çünkü bu forumda inanilmaz düz adamlar var. En ufak bir eleştiride "bu adam bu firmayi/oyunu sevmiyor,ondan kötülüyor"diye. O yüzden belirtiyorum ki Rockstar su piyasada tek geçtiğim firmadır. Grand Theft Auto da en sevdiğim seridir. Şimdi gelelim diğer kısma.

    Hala insanlarin şu Gta 5 grafik çılgınlığı anlayabilmiş değilim. Inanilmaz grafikli oyun gta 5,müthiş grafikli oyun gta 5. Yav gardaslarim Gta 5 dediğiniz bir oyun eski nesil temelli bir oyun. Ps4 e çıkan versiyonu çözünürlük,kaplama ve ışıklandırmaların minimal seviyede düzeltilmis hali. Zaten Ps3 teki aa sorununu azaltıp görüntüyü 1080p yaparak temiz bir grafik veriyor olayı bu. Ama bu oyun ileri teknoloji öğeleri kullanmıyor,nasıl farkedemiyosunuz anlamıyorum. Oyunun kaplamaları eski nesilin pürüz giderilmiş hali,isiklandirmalar genel hava olarak güzel ama öyle Witcherda ki gibi ağaç gölgeleri ayni mi ormanda bir bakin. Ya da duvar dibindeki lambalarin yere vuruşu gerçekle ayni mi bir bakin? Karakterlerin detay seviyesiyle Assasin creed Unity deki karakterlerin detay seviyesini karşılaştırın,araba ve cevre grafiklerine sonrada yeni çıkan Nfs oyunun grafiklerine bir bakın. Gta yi gta yapan zaten böyle devasa içeriğine rağmen kendi zamanindaki oyunlara taş cikartabilen bir grafikleri olabilmesidir. Tıpkı Gta 5 in Ps3 oyunlari içerisinde birçok oyundan iyi olması gibi,tıpkı gta 4 ün 2008 de çıkan oyunlara göre durumu gibi. Ya bi bekleyin goreceksiniz Gta 6 ile yeni nesilde nasıl bir şeyle karşılaşacağınızı. Grafikleri şuan eski nesilden hallice olan oyuna über grafik muamelesi yapılıyor anlayamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 24 Kasım 2015; 14:06:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta demeyin bana ya.. GG dan cd siz aldığım hesap 1 sene sonra açılmadı adam şifreyi değişmiş gitti güzelim oyun
  • Huertas10 kullanıcısına yanıt
    mgs 5 oynadın mı asıl ders o oyundur, 60 fps inanılmaz akıcı çalışan güzel gözüken tam manasıyla next gen diyebileceğimiz bir oyun. Gta ve witcher aylar sonra kaç tane güncelleme yedikten sonra anca stabil 30 fps oldu.
  • @ kollaps arkadasa katiliyorum.
    Ayrıca, bu oyun ps3 oyunu. Ve ps3 oyunu her halukarda ps4 te iyi olacaktır.

    Ote yandan gta5 gta san andreas in kurmus oldugu citanin altinda kaldi. Hikayesini diger gta lara kiyasla kotu buldum.

    Gta 4 bile fizik acisindan daha iyiydi.
    bu oyunda sadece grafik vermisler ve iste alin size yeni nesil (teenager lardan) bir gta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir seyi de begenin be kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epsilon

    />


    burası konu dışı değil.
  • Güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi görüşüm bu denli geniş bir oyunu anlamadan oynamanın boşuna vakit kaybı olduğu.Olurda ps4 için bir şeyler yapıp Türkçe eklemeyi düşünürseler bende satın almayı düşünürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inciteen

    Şahsi görüşüm bu denli geniş bir oyunu anlamadan oynamanın boşuna vakit kaybı olduğu.Olurda ps4 için bir şeyler yapıp Türkçe eklemeyi düşünürseler bende satın almayı düşünürüm.

    Kardeşim hastalik derecesinde alakali alakasiz her oyuna turkce yaziyosun böyle kimse davasını kazanamaz sninle 4 5 ay öncede konuşmuştuk iyice antipatik gozukursun böyle. Her oyuna alakasi olsun olmasin türkçe dil destegi yazıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Rahatsız ettiysem kusura bakma hocam . Dediklerinde haklısın Türkçe konusunda takıntılı bir insanım,asgari ücretin yarısı kadar fiyata sahip bir oyunda destek olmamasına anlam veremiyorum. Şikayetimi dile getirebileceğim herhangi bir resmi ortam olmadığı için derdimi buralara döküyorum..... :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online da 20 fps ye kadar düşüş oluyor belki dahada az siz fsrkwtmemissiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.