Şimdi Ara

ROG Phone 8'in ön duyurusu yapıldı: 24GB RAM ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ROG Phone 8'in ön duyurusu yapıldı: 24GB RAM ve daha fazlası
    Mobil oyunculuk söz konusu olduğunda listenin ilk sıralarında yer alan Asus, yeni telefonları ROG Phone 8 serisi için hazırlıklara başladı. Öyle ki cihazlarla ilgili bugüne dek birçok sızıntı duyduk. Son olarak Tayvanlı dev, yeni nesil telefonlar için resmen geri sayımı başlattı. ROG Phone 8 serisi çok yakında geliyor.



    ROG Phone 8 serisi doğrulandı



    Bilmeyenler için ASUS ROG Phone serisi, şirketin oyuncu odaklı amiral gemisi modellerinden biri konumunda. Bu aşamada yaklaşmakta olan serinin, ROG Phone 8 ve 8 Ultimate olmak üzere iki modelden oluşması bekleniyor. Asus, bugün X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise ROG Phone 8 ailesinin varlığını doğruladı ve ''Çok Yakında'' tanıtlacağını duyurdu.



    ROG Phone 8'in ön duyurusu yapıldı: 24GB RAM ve daha fazlası
    Akıllı telefonların resmi lansman tarihi ise henüz açıklanmadı. Ancak Rog Phone 7 serisinin Nisan ayında piyasaya çıktığını hatırlatalım. Dolayısıyla Asus, devam eden geleneğini sürdürebilir. Kaçıranlar için  ROG Phone 7 ve 7 Ultimate, Qualcomm'un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 ile tanıtıldı. Bu bağlamda yaklaşmakta olan ROG Phone 8 serisinin de benzer bir konfigürasyonu koruyacağı söyleniyordu



    Geekbench'ten gelen sızıntılar ise 24GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3 platformunu doğrulamış durumda. Şu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bu kadar. Ancak fikir vermesi açısından Rog Phone 7 serisinin özelliklerine bakabiliriz. Akıllı telefonların Snapdragon 8 Gen 2'den güç aldığını halihazırda söylemiştik. Telefonların ön yüzünde ise 2K çözünürlük ve 165Hz yenileme hızı sunan 6.78 inç OLED ekran bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S24 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı



    Ayrıca bu panelin 1.500 nit parlaklık ve HDR10+ desteğine sahip olduğunu belirtelim. Telefonların diğer özellikleri arasında ise, 50+13+5MP kamera kurulumu ve 65W hızlı şarj destekli 6.000mAh pil paketi yer alıyor. 









  • Gelmeyecek bir model daha

  • Keriz silkeleme telefonu.

  • Bu serinin en büyük problemi güncelleme desteğininin 1 veya 2 tane güncelleme olması.

  • ROGP 5 serisinde ne güzel ESS DAC kullanmıştı. Gerek oyun oynarken gerekse müzik için ses kalitesi LG’nin Hi-Fi Quad DAC modelleriyle eşdeğerdi. Bu cihazda ESS görebilirsek tam bir all-in-one model olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cihazin kamerasi s23 ultra ayarinda olsa, apple stabilligi de eklesen şu işlemci ve özelliklerle yok satar. Samsung 12 ram koyunca max 2 senelik ömür biciyor zaten.

  • Yapacak yenilik kalmayınca ram artırıp devam. Bu da bir noktada abartı artık, Android'in ve uygulamalarının bu kadar 24GB Ram'e ihtiyacı yok önümüzdeki 4-5 sene de olmaz.

    Oyun geliştiriciler zaten oyunları özellikle düşük Ram'li cihazlarda çalışabilsin diye optimize etmekte. Ne kadar geniş kitleye erişebilirlerse o kadar iyi mobilde.

    Oyun odaklı bir telefon yapılıyorsa en önemli problem aşırı ısınmanın ve throttling'in önüne geçilmesi.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Git mobilde diablo immortal oyna gör belleğe ihtiyaç varmı yokmu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.