Şimdi Ara

Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
6.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Edvin yok belki ilerde craftlayabilirim su an destede tek eksik bir prep. ilk maclarimda bir face hunter a yenildim bir tanesinde cok dikkatsizce bir hata yapip yenildim. casual 3-4 ard arda mac yenip tekrar laddera gectim control warrior karsisinda ilk ranked galibiyetimi aldim :D Destenin tek kotu yani aggrolari durdurmak icin cok fedakarlik gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yicem ya sabahtan beri kaçıncı kez deste değiştirdim bilmiyorum bi el atın.


    ssde atılmıyo .. Cok güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 4 Eylül 2015; 22:16:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogue oynamak isteyen twitcte ryzen i izlesin o adam hep rogue oynuyor arada şarkı eşliğinde kopuyor dans falan ediyor eğlenceli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Eylül 2015; 11:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N'Zoth Destem;

     Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Henüz deneme fırsatım olmadı ama güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum şimdiden :) Xaril yerine 1x Shadowcaster koydum, hem sylvanas, cairne gibi boarda tutunan kartlardan hem costu 1 manaya düşürdüğü için Edwin combosundan hem de n'zoth dan value alabilmek için. Duruma göre 1 tane daha ekleyebilirim bakalım :) Yine Defender of Argus yerine de 1x Journey Below koydum, açıkçası bu biraz fazla iddialı oldu ama denemek istedim :)

     Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz




  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, rica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim.

    Xaril bu destede efektif bir kart lakin kilit kart değil muhakkak, Xaril'siz de verim alınır muhakkak.

    Diğer konuda mesajıma sonradan ekleme yaptım lakin burada da yazayım, Thistle Tea yerine Emperor Aldım. Thistle Tea, late'e sarkan oyunlarda yerine göre çok etkili olabiliyordu lakin kimi zaman elde boşuna da bekleyebiliyor, oynamaya sıra gelmeyebiliyor. Bu bağlamda N'zoth'u bir turn erken atabilme imkanı olsun; Eviscerate, Edwin gibi kartları bir mana düşük oynama fırsatı olsun daha fazla faydasını görüyorum Emperor'un.

    Yazdığım üzere deste, üzerinde oynamalar yapmaya imkan veriyor. Argus'u, Aggro destelere karşı mid game'de hız kesmek amaçlı koymuştum lakin Journey Below'dan da çok güzel droplar geliyor (ki 3 denemenin birinde Xaril zaten gelir) duruma göre, oynadıkça stilinize göre ekleme çıkarmaları yaparsınız.

    Keyifli oyunlar dilerim;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Destenin temel mekaniği sabit kalmak suretiyle 2x Sinister Strike ve Malygos ekledim. Zira deste zaten Tempo olduğu için çoğu zaman N'Zoth'a gerek kalmadan oyun bitiyor lakin Temponun kırıldığı uzayan oyunlarda elde N'Zoth da yoksa eğer oyunu çevirebilecek bir alternatif de kalmıyor.

    Evvela destede N'Zoth hariç en yüksek Mana değeri de 6 olduğundan ötürü Tomb Pillager'ın Coin avantajından da (Raptor da atılırsa eğer +3 Coin ciddi bir avantaj olmasına rağmen) tam anlamıyla randıman alınamıyor. Çoğu oyunda Coinler elde boş bekliyor. Bu bağlamda bu durumun Malygos ile avantaja çevrilebileceğini düşünüyorum.

    Emperor zaten destede vardı ki yukarıda da yazdığım üzere N'zoth'u bir turn erken atabilme imkanı, Eviscerate, Edwin gibi kartları bir mana düşük oynama avantajına ek olarak Malygos Comboları için de ek bir avantaj sağladı.

    Destenin güncel hali bu lakin halen üzerinde oynamaya açık bir deste.

     Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • arkadaşlar dogdog un miracle yog destesini yaptımda daha ladderda denemedim, varmı deneyen ?
  • Medeniyetsiz kullanıcısına yanıt
    Klasik Miracle mekaniği son derece stabil ve pek de esneklik payı olmayan bir deste. Farklı varyasyonlarında 2. Shiv, 2. Fan of Knifes gibi kilit kartlar için bile yer bulunamazken aynı mekanikler içinde kanaatimce Yogg'a pek değil hiç gerek yok aslında.

    Ters gidip de uzayan oyunlarda Aggro destelere karşı zaten late game'de +/-10Hp civarında dolanırken atılan Yogg kazanılacak oyunu da kaybettiriyor. Yogg'un doğası gereği ne yapacağı belirsiz bir kart olmasının da yanı sıra zaten Miracle mekaniği hiçbir açıdan Yogg'un varlığına gerek de bırakmıyor. Ladder için klasik Miracle'ı öneririm.

  • Beyler Malygos Rogue için illa Emperor Thaurissan şart mı ? Rogueda bütün kartlara sahibim sadece adventuredakiler yok ama Malygos Rogue oynamak istiyorum sizce yapılır mı yoksa Leeroy Jenkins mi craftlamalıyım miracle için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinematique

    Beyler Malygos Rogue için illa Emperor Thaurissan şart mı ? Rogueda bütün kartlara sahibim sadece adventuredakiler yok ama Malygos Rogue oynamak istiyorum sizce yapılır mı yoksa Leeroy Jenkins mi craftlamalıyım miracle için ?

    Ben de Malygos ile Leeroy arasında kalmıştım ama rogue dışında hem OTK Warlock hem de diğer aggro deckler için Leeroy daha kullanışlı olur diye Leeroy'da karar kıldım. Emperor şart mı, bence rogue olsun, diğer classlar olsun combo decklerin çoğunda evet şart.
  • cinematique kullanıcısına yanıt
    Malygos'un sonraki Turn masada kalıp kalmaması riskine girmemek, evvela Comboyu bir Turn erken yapabilme imkanı (ki bu Turn, en erken 10. Turn ki rakip oyunu dahi bitirebilir) bakımından Emperor Malygos Rogue için kilit kartlardan.

    Miracle da son derece etkili, kaliteli bir deste lakin Craft önceliği olarak Leeroy ve Emperor karşılaştırıldığında 1,600 Dust'ın metada bulacağı genel karşılık, değer olarak Emperor 3-5 adım daha önde.

    Diğer taraftan Standard mod için Leeroy kalıcı (Classic set) Emperor'un ömrü daha kısa; bu da ayrı bir detay.

    Durum bu, karar sizin.
  • Uzun zamandır oynuyorum ama adventure açmadım hiç onun sıkıntısını çekiyorum biraz. Leeroy Jenkins yerine şimdilik Reckless Rocketeer kullanmaya karar verdim ve Malygos craftladım teşekkürler yorumlarınız için.
  •  Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz

    cthun miracle rogue isteyen edwin koyabilir bloodmage thalnosu olan loot horderlardan kesip eklesin bende yok gayet eğlenceli bir deck
  • Nzoth rogue kendini fazla gösterememişti ama SjoW'un dün denediği Nzoth Miracle Rogue beklenenden daha iyi çıktı. Kendisi 30 oyunluk seride #6 Legend'a geldi bu desteyle.

    Klasik Miracle'ın Journey Below eklenip Nzoth da koyarak burst damage değil de sağlam bir late game'e dönüşmüş hali. Bazı match-uplarda daha esnek davranabiliyorsunuz. Nzoth Rogue'u seven ama rekabetçi seviyede oynayamayan arkadaşlara gün doğdu diyebilirim. Özellikle @ANDREI, hocam bu tür destelerle en çok vakit geçiren sizi gördüm forumda.

    Desteyi ben de denedim ve kendimden aldığım ekran görüntüsüyle paylaşayım. Yakında golden Rogue'm da olacak. 470windeyim.

     Rogue Deckleriniz/Stratejileriniz




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    http://www.hearthpwn.com/decks/526029-martibis-miracle-leeroy-2-0

    Miracle Rogue mevcut metada ne kadar iş yapar.Bu deck yapamaya değer mi hocam ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakanız için teşekkür ederim @KKochaKK. Bende de bir Gadgetzan'lı versiyon vardı lakin benimki biraz daha ağır, bir de bunu deneyeyim. Kilit kartlar zaten aynı ama yukarıda da yazdığım üzere hangisi bir eksik, hangisi bir fazla derken bir türlü kafama göre oturtamadım N'Zoth Rogue'u

    Evvela Golden Rogue da başkadır, tebrik ederim şimdiden


    @KolonyaAdam;

    Miracle Rogue varyasyonları çok etkili Tier 1 desteler. Rogue oynarım, severim diyorsanız tavsiye ederim. N'Zoth Rogue da her ne kadar Miracle seviyesinde olmasa da, daha çok Tempo bir deste olsa da metada varlık gösterebilen, farklı durumlara cevabı olan ve yeteri kadar zaman ayırıldığında oyuncuyu Legend'a taşıyacak bir destedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Belki sizden bir Miracle Rogue rehberi alabiliriz.Herkes faydalansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KolonyaAdam kullanıcısına yanıt
    Tabii, neden olmasın. Vakit buldukça ufak ufak karalamaya başlayayım, kısa sürede temize çeker forumda paylaşırım.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.