Şimdi Ara

Rogue Talentlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok kararrsız kaldım birazda rogue kullanmanın tecrübesizliğinden talentları nereye vermem gerketiğine karar veremedim. 26 levele kadar full combat gittim ama biraz bakındıktan sonra subtitly hatta assasinationda bile işime yarar taneltlar olduğunu gördüm. Benim için PvP o kadarda önemli değil 2.3. planda PvE raid vs sağlam olmalı diye düşünüyorum. Kimi zaman group bulamayınca yalnız kasmak zorunda kalıyorum görevler zorluyor bunu en aza indirmek için ne yapmalı? Henüz 26 levelim talentları sıfırlamak için çokda geç dğeil açıkcası. Siz ne öneririsiniz?



  • malice-dual wield specialization -precision talentlarını fulle meni yavsiye ederim.
    kasarken en mantıklısı combat gitmek multilate çıktıktan sonra assas lada hızlı bir şekilde atlayabilirsin(70-80de böle kastım)

    http://www.wowhead.com/?talent=fhxb0xZMgVb0Vxoru0gRtx

    seklinde kasabilirsin ilk başta malice i aç sonra combat git combatı fulleyince assastan kalan talentları al.
    nie weapon specializationa vermedin dersen kasarken sürekli weapon deiştirceinden %5 dodge daha mantıklı geliyo bna ama 80de
    %5 dodge yerine tabi ki kullandıın weaponun spec. ini alman lazım




  • Çok sağol dostum bu verdiğin talent ağacının kafamda canlandırıyordum son 1-2 gündür. Kasarken combat en mantıklısı fakat assasinaviotn ve azda olsa subtitlyden yardım almak gerek sonrası içinde sonra düşünürüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.