Şimdi Ara

Rölanti sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rölanti Sensörü

    Rölanti Step motoru

    Rölanti regülatörü


    Bu parçalarla ilgili bilgisi olan varmı nerede dirler.. bakımı nasıl yapılır. Ayrıca yazdığım parçalardan aynı olupta ismini farklı yazdığım varmı.


    Sorunum hakkındada bilgi vareyim. Pug 106 Xr 98 mod. Araçda devir saati yok. Motor sesinden anladığım kadarı ile devirle ilgili sorun yok..yani inip çıkmıyor.. Sorun şu; 1. viteste hafif gazla giderken araç birden yığılıyor ve gaza basmama rağmen 2-3 saniye gitmiyor sonra birden fırlıyor. Basınç sensörü 4-5 ay önce yetkili serviste değişti (hayatımın yanlışı bu 300 ytl aldılar) araç stop etmiyor öyle bir problemi yok ( fren yapınca veya vites geçişinde)

    Gaz kelebeği konusunda baya bi araştırma yaptım ve söküp temizlemeyi düşünüyorum (umarım elimde kalmaz) kafaya koydum yapacam, bu konuda öneriniz olursa paylaşın sevinirim.

    Tabii bu temizlik yanında adını sıkça duyduğum rolanti sensörü veya rolanti motoru veya regülatörü.. bunlarıda temizlemek istiyorum ama bunlar hakkında çok iyi bilgim yok..nerededir..nasıl sökülür..neye dikkat etmeli.. yardımcı olursanız sevinirim... Sonuçları buraya yazıcam..

    Bu arada el atmışken şurasınıda temizle iyi olur dediğiniz yer.. sensör varsa onlarıda bekliyorum..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.