Şimdi Ara

rome total war yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar steamden oyunu satın aldım barbarian paketınıde kendısı guncelledı yanı mantık olarak sanırım 2 oyun bırden bılgısayarımda yuklenmıs oldu.masaustunde sadece rome total war sımgesı var barbarıan ıcın hıc dosya bulamadım program files içerisinde ama tesaduf steam ıcersınde bır yere tıklayınca oyuna gırdı ekran goruntusunu eklerım aceba her seferınde steamden boyle mı gırmek gerekıyor.

    Ayrıca oyunu ne yaptıysam turkce yapamadım netten dolasan butun yamaları denedım yınede oyun yarımda olsa turkce olmadı.

    Ekonomı ve dıploması onemlı dıyorlar ama ben oyuna basladıgımda vergılerı degıstırebılecegım yada dıploması yapabılecegım menuler gormedım acıkcası bırazda zorlandım:)

    asker uretmekde bırsey yok ama ısyan bastırma ve ekonomı konusunda yardımlarınızı rıca edıyorum.kafayı yemek uzereyım barbarian arastırmalarıma gore normal totel war dan daha ıyı orda devam etmek ıstıyorum ama ordada hangı modda baslayacagım konusunda bır fıkrım yok modları hıc bılmıyorum bazıları hatta acılmıyor sanırım.

    Oyunu turkce yapma konusunda yardımınız gerek ayrıca C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\Data dosyası mevcut fakar bu sadece total war ı turkce yapıyor gıbı geldı.Barbarian ıcın boyle bır dosya yok varsada ben bulamadım.

    oyun hakkında yenı baslayanlar ıcın kucuk ipuçlarınızı rıca edıyorum.

    birde su casus gırıp en tecrubelı komutanı öldürdü bu gbı seyler ıcın nasıl savunma yapılması gerekıyor:) kopek vardı kopek mı cıkarmak gerek aceba?

    bır sehır ıcın tarla yapmak ekonomı kısımlarını nerden takıp edıyorum cozemedık gıttı ya.







  • buda ekran goruntusu arkadaslar yardımlarını rıca edıyorum oyun ıcin.

     rome total war yardım!
  • http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=371.0

    http://www.turktotalwar.com/index.php?topic=1403.0

    Buradaki rehberleri incele hala sorun olursa Total War fan clubümüze bekleriz

    http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/mpage_3/tm.htm

    Yine birkaç şeye cevap vereyim. İlk önce türkçe patchin hangi rome yada barbarian patchi için olduğuna dikkat et büyük ihtimal sende daha yüksek bir sürüm var o yüzden çalışmıyor.

    Diplomasiye gelirsek şehirden diplomat yetiştirmen gerekiyor sonra diplomatı herhangi bir konuda anlaşmak istediğin devletin şehrine-askerine vs gönderip teklif yapıyorsun misal haritadaki tüm devletlere diplomat gönderip trade rights diyerek ticaret anlaşması yaparsan gelir olarak çok yararı olur.

    Şehir yönetimine gelirsek, bir şehrine çift tıklayınca Construction, Recruitment, Repair, Retrain sekmelerini görürsün Construction bölümünden yapacağımız binaları şehrin vergi durumunu ayarlıyoruz. Recruitment asker, diplomat, spy vs üretmek için. Repairden yıkılan binaların tamiri retrainden gücü azalan askeri birimlere takviye yapabilirsin. Recruitment bölümlerinden her tur 1 birim asker üretebilirken, Retrainde 9 birim askeri bir turda tekrar eğitebilirsin bu yüzden savaştıktan sonra azalan birlikleri boşa harcama hemen bir şehre sok 1-2 turda tekrar eski gücüne kavuştur

    Önemli not: Eğer campaing başında ülkeleri seçerken manage all settlements şıkkını tiklemediysen sadece içinde aile üyenin (Generalin) bulunduğu şehirleri yönetebilirsin diğerlerini yönetemezsin. Seçmediysen hemen tekrar başla öyle çok zor oluyor ve ülkede çok sorun çıkıyor.

    Başka sorun olursa lütfen paylaştığım fan club konusunda sor ben yada başka biri çok geçmeden cevaplar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.