Şimdi Ara

Romlar için Mesaj Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Size bir konudan bahsediceğim. Biliyorsunuz bizim işlemci 64 bit. Fakat Google cihaza ARM yazılım koymuş. Piyasadaki ROMlar 64 bit ve portlanamıyor. Cihazınıza CyanogenMod , Resurrection Remix , Bliss , Pac- Man , Paranoid Android, Sony , LG ,Samsung romları istiyorsanız mesaj yağmuruna katılın. Yoksa hiçbiri olmaz.

    http://chat.telpa.com/Destek.html
    http://www.telpabayi.com/destek/


    Bu adreslere girip İstek/Şikayet veya GM 5 Plus hakkında seçeneği ile aşağıdaki mesajı gönderin. Hatta GM'ye ulaşabildiğiniz her yerden gönderin. Facebook gruplarında vb. yayın. Gün birlik günüdür.

    GM 5 Plus cihazın işlemcisinin 64 bit mimari desteklemesine rağmen cihazın yazılımı ARM. Cihazı tam kapasite ile kullanamıyoruz. Sonraki gelecek güncelleme veya full yazılım olarak 64 bit yazılım istiyoruz. Ve ayrıca Google'ın Nexus cihazlarının kaynak kodları yayınlandığı gibi Android One cihazların da kaynak kodunun yayınlanmasını istiyoruz. Gerekli birimlere iletilmesini arz ederim.


    http://www.telpabayi.com/destek/

    Buradan da mesaj atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNexus -- 25 Temmuz 2016; 12:14:46 >







  • TheNexus T kullanıcısına yanıt
    Google'ın bu cihaza 64 bit yazılım koymamış olmasını destekliyor değilim, ama yanlış düşünüyorsunuz.

    Bir cihaz, hangi mimari yazılım ile (ARM/ARM64) çıktıysa, ebediyen o yazılımda kalır. Bunu değiştiremezsiniz (bunun büyük bir örneğini Note 4'de gördük).

    Şimdi gelelim "portlama" olayına. Öncelikle böyle bir cihaza (Android One) sahipseniz, portlama yapmanız doğru değil. Kaynak kodundan derlemeniz lazım. Cihazın hakkını verecek olan budur. Kernel kaynak kodu bulunduğu sürece çok kolay bir şekilde CyanogenMod , Resurrection Remix , Bliss , Pac- Man , Paranoid Android gibi AOSP projeleri derlenebilir.

    Şayet, eğer illaha ki portlamak istiyorsanız, Motorola'nın ve Huawei'nin hiçbir Snapdragon 615 cihazının yazılımı ARM64 değil. O cihazlar da ARM yazılımı kullanıyor.
  • Öncelikle evet ben de biliyorum AOSP tabanlı romlarin derlendigini mesajın 2 kısmı bununla ilgili zaten. Kaynak kodu olmadan CM vb. derlemek zor. Portlama konuaunda da 6.0.1 telefon az.Sadece Samsung ve HTC bulabildik ve olnlar da 64 bit yani portlanamiyordan kastim orası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNexus -- 25 Temmuz 2016; 13:02:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telpa general mobile 4g nin orjinal update.zip dosyasını vermiyor telefon brick olduğunda illa garantiye göndermeye zorluyorlar kamuoyu ilke paylaşması gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.