Şimdi Ara

Ron's Gone Wrong | Robot Ron: Bir Sorun Var (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ron's Gone Wrong | Robot Ron: Bir Sorun Var (2021)

    Türkçe Dublajlı Fragman

    Ron's Gone Wrong | Robot Ron: Bir Sorun Var (2021)Disney Studios Türkiyeyoutube
    En yakın arkadaşına haber verme zamanı çünkü karşınızda @RonsGoneWrong filminin ilk resmi fragmanı! Robot Ron: Bir Sorun Var 22 Ekim'de Sinemalarda. #SinemaAşkına Walt Disney Stüdyoları Türkiye Resmi YouTube hesabına hoş geldiniz! Gelecek olan filmlerimiz, fragmanlarımız ve özel kamera arkası görüntülerinden haberdar olmak için kanala abone olmayı unutmayın. ➜ Daha fazla bilgi almak ve diğer tüm filmlerimizden haberdar olmak için: https://disneyturkiye.com.tr ➜ Instagram sayfamızı takip ederek yaklaşan filmlerden haberdar olabilirsiniz: https://www.instagram.com/disneystudiosturkiye ➜ Facebook sayfamızı takip ederek bizimle yorumlarınızı paylaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/DisneyTurkiye ➜ Sevdiğiniz filmlerin tüm vidolarını izlemek için size özel hazırlanan çalma listelerine göz atın: https://www.youtube.com/user/disney4utr/playlists
    https://www.youtube.com/watch?v=TFswN4btg2Q

    Yürüyen, konuşan, dijital olarak bağlanan robotların olduğu bir dünyada geçen Ron's Gone Wrong'da bu robotlar, her çocuğun en iyi arkadaşı hâline gelir. Fakat 11 yaşında bir çocuk çalışmayan bir robotla karşılaşınca; ona birçok şey öğretmeye çalışır ve aralarında kurdukları bağ, günümüzde gerçek arkadaşlığın ne anlama geldiğini iç açıcı bir şekilde gösterir.


    Gösterim Tarihi : 22 Ekim 2021


    https://www.planetdp.org/title/rons-gone-wrong-dp121624








  • Malum ortamlara düşmüş ama altyazısı henüz görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce izledik. Big Hero 6 ve Next Gen temalarında ama bunlara nazaran daha mininalist daha zayıf. Ama bu ikisi kadar olmasa da izlerken keyif aldım. Başları ve özellikle de sonları sıkıcı olmaya başladı. Yoklukta gider ama fazlası olmaz. Nerde o eski animasyonlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.