Şimdi Ara

Root için detaylı bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar hocalarım, forumda yeniyim bu yüzden herhangi bir yanlışım varsa kusura bakmayın.

    android 11 cihazıma root atmak istiyorum, konu hakkında her türlü tam bilgiye sahibim ancak aklımda kalan bazı sorular var. sistem hakkında her türlü bilgiye sahibim sadece android sürümleri konusunda apk konularında pek bilgi sahibi sayılmam.

    cihazımı kişisel kullanım için kullanıyorum, cihazımın garantisi halen var yani 0 bir cihaz halen hiçbir yerini ve sistemi kurcalamadım sadece geliştirici seçenekleri açık. cihaza root atınca işlemcide çıkan veya anakartta çıkan zorlamayla alakalı sorunlarda garantiye girmiyor diye biliyorum ancak bazıları “unroot işlemi yaparsan garanti kapsamından çıkmaz, gönderirken unroot yapar gönderirsin” diyorlar. cihazın garantisi bitmeden çıkabilecek sorunlara karşın her türlü önlemim var zaten bilinçli bir kullanıcıyım ancak root atmak ile atmamak konusu arasında bu garanti meselesi yüzünden kararsız kaldım. aydınlatırsanız sevinirim :D

    hocalarım, herhangi bir şekilde modlama veya apk kurcalama amacıyla / overclock olaylarıyla alakam yok. sadece belirli uygulamaları kullanmak için root izni gerekiyor. sarı gülen suratlı şey ve game guardian gibi şeylerle alakam yok. yani bunu bilerek değerlendirme yapmanız daha net sonuç vermeniz için bundan bahsediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • iyi akşamlar. garanti olayı muamma, kimi servis root atılmış bir telefona bakarken diğeri root attın ondan bozuldu deyip bakmıyor ki alakası yok. overclock olayı da çoğu telefonda yok zaten uyumlu kernel lazım. ilgili telefonu da yazmanız lazım ki root atıldığı gizlenebilen bir telefon mu bilen biri cevap verebilsin. samsungların filan bazılarının knox sayacı sıfırlanamadığından bu numara yemiyor mesela.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgi için teşekkür ederim bu tür bilgileri daha yeni duyduğumu söyleyebilirim. ben de zaten duyar, okur, araştırır öğrenirim yani hakkında ne kitap okumuşluğum ne de merakım var bu yüzden cep telefonu veya benzeri cihazlar hakkında kullanıcı ve ötesinde bilgiler edinip bırakmış biriyim.

    cihazımı belirtmezsem daha iyi olur. overclock hakkında bilgi verdiğiniz için de teşekkür ederim. zamanında s3 mini türkiye sayfasında görmüştüm s3 mini için kingroot ile root atılıyor ardından sitede belirtilen işlemler uygulanarak (sadece s3 mini cihazlarda geçerli) overclock atılıyordu. ram hızı gibi takviyeler ile uygulama açılışlarında hız farkı kazanılıyordu (çoğu 2. el cihaz wi-fi vb. şeylerde sorun yaratıyordu). bende root ve android cihazlarda overclock olayına o zaman 1-2 göz atıp bırakmıştım. şimdi ise kafama esti bakayım dedim, bilgi için tekrardan sağolun teşekürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.