Şimdi Ara

Routeri tam performansta kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Benim internet altyapım 69 mbps ve bana yetersiz geliyor malum ne kadar başvuru formu yaparsak yapalım geri dönüş alamıyoruz. Bende modem yerine router kullanma gibi bir düşüncem var en iyi routeri alıyım ama bana sanki evin her tarafındaki cihazların hepsi 69 mbps kullansın performansı olsun.
    İstediğim şey aslında şu 69 mbps yi routere verdim bu routerden 4 tane bilgisayara çıkış aldım kablolu şekilde bu 4 bilgisayarda bölünmeden internet (yani 69/4) olmadan bütün bilgisayarların aynı anda aktif şekilde interneti kullanırken hepsinin hızı en fazla 60 lara insin. Sanki sanal santral kuruyomuş gibi. Şu anda aklımda ZYXEL ARMOR 5G var almak eğer böyle bir durum olabiliyorsa olamıyorsa router almama gerek bile yok. Network okudum ama bize router işte yönlendirir deyip geçiştirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraktı -- 22 Ağustos 2023; 16:15:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Sana gelen hız 69 ise her cihaz için 69 olmaz. Kaç cihaz kullanırsa kullansın 'toplam hız' 69 olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane abonelik yaparsan eğer, 4x64 Mbps'lik bir hıza kavuşur ve istediğin de olmuş olur. o zyxel'e vereceğin beşbin küsür parayı da iss'e verirsin. canavar gibi internetin olur ama her bağlantında 64 Mbps olur. download için hepsini birleştirebilmek için de multiwan router alırsın olmazsa.. tplink tl-r605 mesela.. yani



    gerçi birleştirirsin de hepsini aynı anda kullanamazsın. multiwan'I unut sen.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Ağustos 2023; 16:56:33 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Yani en sonunda parasını verip 4 tane abonelik alıcam da hat yok başka. Tüknete aylık 250 mi 270 mi öyle bir şey para ödüyorum. Tabi altyapında fiber vs varsa güzel bir fiyat ama olmadığından dolayı Mileni ile 2 tane 100 mbps paketini alırım daha iyi. Bir tane daha port çektirebilir miyim ki acaba. Başımdan savarlar bence port çekmek zorunda bıraktırabileceğim bişey var mı bir açık var mı ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani ben bunu evimde rahat kullanım için sordum ama aklımdaki şey aslında ilerleyen zamanlar sunucu pc yapmayı düşünüyorum. Düşük internet hızı derken bu iş yatar, hostingler nasıl işliyor yüksek bant genişliğine sahip hostingler hangileri. Ben pc'yi hazırlıyacağım ama yüksek bant genişliği veren kaliteli hosting firmaları hangileri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.