Şimdi Ara

Rover alınırmı ? 2. el (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
12
Favori
355.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese selam arkadaşlar

    bende ROVER 45 almak istiyorum aslında kafama çok yatan çok temiz bir tane buldum aşağıdaki sayfada

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-45-satilik-2005-model-rover/detay

    rover hakkında kulaktan dolma haricinde pek bilgim yok ama resimlerde çok diri duruyor. önden de sanki 2001 BMW lere benziyor farları falan.

    benim sorum şu bu araba sağlam mıdır. yani bana mekanik arıza çıkartmayacak ama komforu da ucuza yaşatacak bir araç lazım.

    ayrıca linkteki arabayı almaya çok yakınım :D

    siz ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipitor45 -- 1 Ağustos 2010; 0:31:36 >




  • 2 aydır rover 200 sahibiyim ve araçtan gayet memnunum.kesinlikle kullanımı çok rahat bir araç.gaza basınca hem gıdıyor hemde yakıtı ınanılmaz ekonomık.(EKO66 var araçta).DAHA önce corsam vardı 94 model tek kapı.kullanırken onunla kıyaslanmaz bile rahatlıkta.10.000 liraya aldım biliyorumki 10.000 liraya 2 ay içinde çok rahat satarım.Çünkü aracımı bilen birisi alıcak temiz olduktan sonrada bu parayı eder zaten.
    Rover markası yok alınmaz yok parçası pahalı diyenler arabadan ne kadar anlıyor süpheliyim.corsayı satarken bazı müşteriler geliyor aracın en ufak çizine bile bakıyorlardı.parçası pahalı yok yakıtı fazla diyorlardı.Bu mantalitede olan insanlar tabiiki rover almaz ALMASINLARDA ONLARA GÖRE DEĞİL BU ARAÇLAR.gidip 206 alıcaksın parçası çokmu ucuz olucak sanki.Yada 30.000 e megane alınca parçası pahalı gelmiyecek ama 10.000 e rover alınca daha ucuz olan parça pahalı gelecek.kardeşimde peugeot 206 var ve parçası hiçte roverdan ucuz değil.
    UZUN lafın kısası her malın bir alıcısı vardır.Mesela ben rover satarsam (ki hiç niyetim yok)HONDA PRELUDE ALIRIM kesinlikle.bu durumda rover benim için hiçte alınmıyacak bir araç değil.Ama şahini satıp doğan almayı yada palio almayı düşünen birisi için tabiiki alınıcak en son araçlardan olucaktır.




  • arkadaşlar linkteki araba sizce nasıl?
    buna lpg takarsam nasıl olur acaba?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-rover-25-bedava-araba-ve-super-daha-sifir-29378209/detay/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimani21

    arkadaşlar linkteki araba sizce nasıl?
    buna lpg takarsam nasıl olur acaba?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-rover-25-bedava-araba-ve-super-daha-sifir-29378209/detay/


    yardım lütfen arkadaşlar....
  • rover25 güxel ve keyifli arabadır ama fotoğraftaki rover25 nasıldır? fotoğrafa bakarak bilmek güç.

    lpg ise tamamen beklentilerle alakalı bir durum. ben lpg'nin benzin için tasarlanmış ve üretilmiş hiç bir araç için uygun olmadığını, LPG ile araba çalıştırmanın değil yumurta pişirmenin uygun olduğunu düşünen tayfadanım. ama dediğim gibi beklentilerle alakalı. taktırıp bir sürü sorun yaşayan ve lanet edenler olduğu gibi, lpg dönüşümü sonucu ortaya çıkan problemleri, yaptığı yakıt ekonomisi ile kıyaslayıp, görmezden gelen, umursamayan veya kabullenenler de oluyor.

    sonuçta bana sorarsanız, lpg dönüşümü yaptırıp, "benim aracıma çok uyumlu çıktı, hiç bir problem yaşamıyorum, çok memnunum" diyenlerin bile bu dönüşümden kaynaklı az ya da çok mutlaka sorunu oluyor. hiç bir şey olmasa performans düşüşünü kimse inkar edemez, çünkü bilimsel olarak bu bir gerçek. lpg benzine göre kalorisi düşük bir yakıt ve yanma sonucu açığa çıkan enerji, benzinle hiç bir şekilde kıyaslanmaz. dolayısıyla mutlaka performans benzine göre düşüktür lpg'de. ama yakıt ekonomisi olduğu için insanlar bunu kabulleniyorlar.

    dolayısıyla bu aracı alıp lpg taktırabilirsiniz. öyle de kullanırısınız. markayı iyi seçer, montaj işçiliğini de düzgün yaptırırsanız, daha az problem yaşarsınız ama sonuçta lpg mutlaka problem çıkarır. marka ve işçiliğe yapacağınız dikkat ve titizlikle sadece bu sorunları minimize, memnuniyet derecenizi maksimize edersiniz o kadar...

    aracı ise almadan mutlaka baktırın, uzman birilerine tabii... bölgenizde bu işin en uzmanı, hatta piri ise, adana, yılmaz sakallı'dır...




  • seLAm arkadaşLar..konuyu bugün gördüm ve rover kuLLanan arkadaşLardan daha iyi biLgi aLmak için hemen üye oLdum...ben 98 modeL 214 si 132.000km de temiz bi araç buLdum ve bu ay sonuna doğru aLmayı düşünüorz..araç sahibini aradık ve aracın sadece sunroof unun dış kısmında bi boya kabarmasının ve sağ arka kapının iç kısmında parmak ucu kadar çürük oLduğunu söyLEdi..motor durumu çok iyi dedi.iş zorunLuLuğundan doLayı bakamadığım için satıorum dedi...fiyat 8750 ve masrafını düşücm dedi...araç Lpg Li...şimdi asıL konu yapıLan diğer yorumLArda oLduğu gibi aracı kötüLeyenLer oLdu...ben samsunLuyum..samsunda oturuorum..parça probLemi oLur..pahaLıya patLAr dendi..ben ne oLursa oLsun bu araca taktım..cok da hoşuma gidio.. sizce bu kadarcık sorunLA aLınır mı..? roverdan anLayanLAr beni bi aydınLAırsa cok sevinirim...simdiden tesekkürLEr..
  • ARAÇ TEMİZSE rover 25 için fiyat uygun.lpg taktırıcağına eko66 uygulaması yaptır derim.bende 2.14 var eko66 ile uzun yolda abartısız 170 yaktım daha dün.
    TOprak55 arkadasım bence araç temizse bu söylediklerinden başka al derim.Benim aracında tavanında hafif bir güneş yanığı var.sorun etmedim istenirse ucuza yaptırılır.(tavana örtü örtmüşler çıkarırken olmus heralde).parça sıkıntısıda yok parçalarıda aşırı pahalı değil.Bence al derim eğer düşünüyorsan ve korkuların bunlarsa.SATARKEN sıkıntı yaşarmıyım dersende merak etme sıkıntı olmaz.Araca baktır temizse satarken sorun olmaz.
    İNŞALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
  • Mrb arkadaslar ben bi 820 ti arac satın almak istiyorum hepinize tesekkürler yorumlarınız ile iyi yada kötü cok yararlı oluyorsunuz.arabanın pazarlığını dahi yaptık ama kafamda arabanın km ile ilgili bi soru işareti kaldı araba 96 model ve 300 000 km de sizcw satın alınır mı.yedek parca ve servis olayınında bazı arkadasların yorumları üzerine pek fazla sorun olarak düsünmüyorum.bazı ark dediği gibi 7-8 bin tl yi bağlayabileceğiniz en iyi araba diye düsünüyorum.km ile ilgili soruma cvp verirseniz sevinirim.bu arada tekrar söyleyim forum gercekten cok faydalı hepinize tesekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rover820

    Mrb arkadaslar ben bi 820 ti arac satın almak istiyorum hepinize tesekkürler yorumlarınız ile iyi yada kötü cok yararlı oluyorsunuz.arabanın pazarlığını dahi yaptık ama kafamda arabanın km ile ilgili bi soru işareti kaldı araba 96 model ve 300 000 km de sizcw satın alınır mı.yedek parca ve servis olayınında bazı arkadasların yorumları üzerine pek fazla sorun olarak düsünmüyorum.bazı ark dediği gibi 7-8 bin tl yi bağlayabileceğiniz en iyi araba diye düsünüyorum.km ile ilgili soruma cvp verirseniz sevinirim.bu arada tekrar söyleyim forum gercekten cok faydalı hepinize tesekkürler.


    Eski bir Rover sahibi olarak söyleyebilirim ki, 620Ti ve 820Ti modellerine yaklaşma...
    Hele bir de 300.000 km'de ise.
    Güzel arabadır ama sorun çıkarmaya başlarsa masrafları da ağır olabilir.
    İngiltere'den bütün parçalarını ebay yoluyla alır getirtirim diyorsanız denenebilir.

    Ben de 620Si vardı. Parça sorunu yaşamadım, zaten mekaniği Honda Accord ile aynıdır ve bütün mekanik parçalar ortaktır. İkisi de aynı fabrikadan çıkmaktadır.

    Ti serisi motorları ve mekaniği Rover'ın kendi mekaniğidir ve yedek parça sorunu yaşama ihtimali vardır. Bulsanız bile bazı parçaları çok pahalı olabilir. Aracın 300.000 km'de olduğunu gözönüne alırsak turbo ve motor şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa yakında çıkarma ihtimali yüksek.

    Hele bir de eski sahibi conta yaktı ise sizi gerçekten üzer.

    Benim tavsiyem 620Si, 420Si gibi Honda mekaniği kullanmış olan modellere yönelmeniz.
    veya daha güncel olan Rover 25-45 gibi modeller...




  • cvp için tskkrlr bal 974 ilk msj da eksik olan bi kac konuyuda arz etmek isterim. 1-aracın motoru rektifiye edilmiş 2-aracın motorunu üst kapak silindir contası değişiyor su an serviste yrd olursanız sevinirim bu arac alınır mı? salı günü servisten cıkacak muhtemelen carsamba aracı alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rover820

    cvp için tskkrlr bal 974 ilk msj da eksik olan bi kac konuyuda arz etmek isterim. 1-aracın motoru rektifiye edilmiş 2-aracın motorunu üst kapak silindir contası değişiyor su an serviste yrd olursanız sevinirim bu arac alınır mı? salı günü servisten cıkacak muhtemelen carsamba aracı alacağım.


    Benim düşüncem o arabayı almak bile bile lades demek olur.
    Tavsiye etmem

    Önceki mesajımda da yazdığım benim tavsiyem 620Si veya 420Si...
    Ti'ları tavsiye etmem.
    Kapak contasını da yakmış anladığım kadarıyla...,Hararet konusunda çok hassas bir motordur.

    Tercih sizin.
  • tesekkürler bal974 aracı almaktan vazgectim.
  • Araç alacaklara altın kural.
    1- Her önünüze gelene akıl danışmayın.
    2- Artık parça konusunu gündem etmeyin.
    3- Boyası orjinalmi diye bakmayın. Motoruna bakın, yürüyen aksamına bakın, büyük kazası olup olmadığını araştırın. Bırakın arac boyalı olsun.
    4- herkese akıl danışmayın.
    5- 1 ve 4 nolu maddelere çok dikkat edin.
    6- Allah size akıl vermiş. Başkasının aklıyla iş yapmayın.
    7- Parçası ucuz olsun, ikinci eli iyi olsun diye kalaslara takılmayın.
    8- Boğulunca büyük denizde boğulun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clubber220

    2 aydır rover 200 sahibiyim ve araçtan gayet memnunum.kesinlikle kullanımı çok rahat bir araç.gaza basınca hem gıdıyor hemde yakıtı ınanılmaz ekonomık.(EKO66 var araçta).DAHA önce corsam vardı 94 model tek kapı.kullanırken onunla kıyaslanmaz bile rahatlıkta.10.000 liraya aldım biliyorumki 10.000 liraya 2 ay içinde çok rahat satarım.Çünkü aracımı bilen birisi alıcak temiz olduktan sonrada bu parayı eder zaten.
    Rover markası yok alınmaz yok parçası pahalı diyenler arabadan ne kadar anlıyor süpheliyim.corsayı satarken bazı müşteriler geliyor aracın en ufak çizine bile bakıyorlardı.parçası pahalı yok yakıtı fazla diyorlardı.Bu mantalitede olan insanlar tabiiki rover almaz ALMASINLARDA ONLARA GÖRE DEĞİL BU ARAÇLAR.gidip 206 alıcaksın parçası çokmu ucuz olucak sanki.Yada 30.000 e megane alınca parçası pahalı gelmiyecek ama 10.000 e rover alınca daha ucuz olan parça pahalı gelecek.kardeşimde peugeot 206 var ve parçası hiçte roverdan ucuz değil.
    UZUN lafın kısası her malın bir alıcısı vardır.Mesela ben rover satarsam (ki hiç niyetim yok)HONDA PRELUDE ALIRIM kesinlikle.bu durumda rover benim için hiçte alınmıyacak bir araç değil.Ama şahini satıp doğan almayı yada palio almayı düşünen birisi için tabiiki alınıcak en son araçlardan olucaktır.



    Çok güzel bir açıklama olmuş. Son paragrafta cuk oturmuş




  • Bizim araba rover 214 si bence içi fln gayet salam ve gzl onun yerine 30k 20k bi ford fiestaya verecegine bu arabayı terxih ederim (rover 214 si yi ederim !)
  • Evet arkadaşlar aracı dün servisten aldım ve 5.000 km bakımı sudur budur derken cıkan masraf sadece 105 lira.sıcak bir bilgi olması açısından belirtiyim dedim.
  • Rover 620 herkeze nasip olmaz bence hemen al......

    Hayatında rover marka araba kullanmamış kişiler yorum yapmışlar size gülüyorum....

    Mükemmel bir araba kötüleyenler olmasa binemezdim sizlere teşekkürler.......
  • bu konu devam ediyor mu yaa??? ben de araı alırken bu siteye bakmıştım... ben 2004 model rover 45 1.6 aldım... elimde 2004 fiesta vardı... fiestayla takas ettim... fiestama ne kadar konforlu derdim... şimdi dikkatli okuyun arkadaşlar "fiesta araba değilmiş" rover 45 e binince bunu anladım... 8 aydır rover 45 kullanıyorum abi hala ilk günkü hissi bende uyandırıyor... virajlarda araba savurma falan yapmıyor yanlıj bir kere viraja sert girdim araba banamısın demedi ama ben koltuktan fırlıyordum :D bu arada sevgili rover kötüleyicilerine de burdan çok teşşekür ediyorum onlar olmasa ben bu özelliklerde konforlu hızlı bir arabaya bu kadar düşük fiyata alamazdım...
    NOT: araca temmuz ayında 22bin verdiler ben satacaktım ama bilinmeyen araba düşmanı olan babam satacaksan benim cilioyu sat üstünü vereyim dedi... bu cümle bişeyler anlatır heralde...
  • rover konusunda tercihinden dolayı tebrik ederim. Arada problem çıkarabilir amam her araba bu tip problemler yapıyor önemli olan sürüş rahatlığı.... :)
  • arkadaşlar ,rover 400is-414is-416 ve 420 modellerinin arasındaki fark nedir yazacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.