Şimdi Ara

RPG Arşivi[SÜREKLİ GÜNCELLENECEK] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rpg türünde oyunlar çok çıkmıyor mesela ben 2000 yılından itibaren pc için çıkmış rpg oyunlarını araştırıyorum toplam sayısı 100 ü geçmez pc için çıkan rpg oyunlarının. bide ben tam bir rpg tutkunuyum bence rpg ye gönül vermiş bir insana diğer oyun türleri zevk vermez gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc için çıkan rpg sayısı 2000 den beri eger mmorpgleri,ben rpgyim diye çıkmamış sadece bazı rpg elementleri içerenleri ve arpgleri almazsak 50 yi zor geçer.

    Bana göre senin dediğin kendini kısıtlamak sınırlandırmak oluyor.Genel olarka ben kaliteli işleri oynamayı seviyorum.Bu kaliteli işler genel olarak Rpg'lerden çıktığı için belki de ondan fanıyımdır gibime geliyor ama biz de istiyoruz 2000'lerin baslarındaki gibi RTSler çıksın onların da fanı olalım ama devir değişti artık.Ben de değiştim eskiden fazla süzgecim yoktu önüme gelen her şeyi oynardım ama şimdi o kadar zamanım olmuyor olsa da eskisi gibi ölesiye zaman ayırmak istemiyorum . Zaten artık gece 2 'ye kadar anca duraibliyorum bizden geçti mi ne artık sabahlıyım desem yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 11 Ağustos 2013; 16:42:20 >
  • Kardeş elder scrolls shadow key pc oyunu değil n gage oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.