Şimdi Ara

Rpg Öğretmeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar rpg öğrenmeme yardım edecek biri varmı?0 dan başlayacağım gerçek anlamda 0 ırdan(rp yapmak hariç onu iyice kavradım ama daha profesyonel sitelerde çalışmayı bilmiyorum)eğer bedavaya öğretecek varsa (ki sanmıyorum da neyse ) lütfen pm atsın.Bu arada yardım etmeyenler lütfen eleştirilerini pm olarak deil mesaj olarak yazsın (arkadaşlar bedavaya yardım edeceğinizi zannetmemem para vericeim anlamına gelmez )



  • quote:

    Orjinalden alıntı: emercy

    Arkadaşlar rpg öğrenmeme yardım edecek biri varmı?0 dan başlayacağım gerçek anlamda 0 ırdan(rp yapmak hariç onu iyice kavradım ama daha profesyonel sitelerde çalışmayı bilmiyorum)eğer bedavaya öğretecek varsa (ki sanmıyorum da neyse ) lütfen pm atsın.Bu arada yardım etmeyenler lütfen eleştirilerini pm olarak deil mesaj olarak yazsın (arkadaşlar bedavaya yardım edeceğinizi zannetmemem para vericeim anlamına gelmez )


    walla beleşe rpg öğretecek biri warsa bana söyle :D

    Emercy aslında bi kaç siteye baksan bu html asp php gibi şeyleri öğretiyolar.Ama sen yinede düz bi kaynak istiyosan benim abilerim var.Flash'tan asp'ye kadar çok geniş kapsamlı biliyolar




  • hımm site değilde rahat rahat anlatacatacak bi hoca daha ii olur inşallah bulursam anlamayarak çıldırtmam :D
  • RPG öğrenmek = İmkansız bir kavram...

    RPG dediğimiz role playing game'dir. Rol yapma oyununun nesini öğreneceksinki :) Aklınızda , değişik şeyleri RPG olarak düşünmeyin. Her MMOG , RPG değildir...

    MMOG Nedir ?

    MMOG , Massive Multiplayer Online Game yani Devasa Oyun anlamına gelir. Eğer siz MMOG lere RPG derseniz , Popomundo , Pokemarket gibi şeyleride RPG olarak saymanız gerekmektedir...

    RPG Nedir ?

    RPG , rol yapma oyunu'dur kısaca. Bir karakter vardır , o kadakter gelişir , güçlenir , vs. olur. Level atlar en basitinden. Zevk amaçlı oynanır ve site üzerinden oynanmaz.

    MMOG değildir diye düşünenler ;

    MMOG , genellikle nette kullanılan bir kavramdır. Fakat başka bir şekilde , Online Text Based Game yani İnternet Üzerinden Oynanan Yazı Tabanlı Oyun olarak ta bilebilirsiniz bu oyunları.
  • eger HTML biliyorsan ben sana yardimci olabilirim ama ogreticek bilgiye benimde sahip oldugum soylenemez :)
  • En azından Daha profesyonel sitelerde çalışmayı öğretsenizde rp yapmaya devam ede bilsem
  • Öncelikle başlangıçta html dersleri almanı,sonra java script sonrada php dersleri almanı öneririm..

    Bu başlangıç için yeterli olacaktır..
  • html derslerine başladım ama java script i bedavaya öğrenebileciğim bir yer bulabileceğimi sanmıyorum.Genede öyle bi site varsa yada öğretecek biri bana uyar.
  • Html'yi interneten öğrenme imkanın var..Ama diğer söylediklerimi internetten tam öğrenemezsin,bir ders almak seni internetten öğrenenlerden bir adım daha öne çıkaracaktır..
  • emercy kendine site yapıcak olursa js bilen biri bulursun ilk olarak html ve phpyi öğren zaten bunları öğrenince jsyide çok kolay öğrenirsin ;)

    Bu arada EmRar ben internetten öğrendim ama kursuna giden bir kaç kişi bana msnden döküman istediğini yazdı kursta temel bilgileri öğgretioyolar
    $saldiri = 10;
    falan bunlarla pek bişe yapılmaz yada ben öle sanıyorum :)
  • Ben zaten internetten tam olarak öğrenilmez demedim..

    Dediğim sadece bir kursa internete oranla daha fazla bilgi verir ve daha iyidir..

    Bu bence daha doğrudur..
  • O doğru işte yüz yüze öğrenmekten daha ii bişi varmı
  • php yi nerden öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.