Şimdi Ara

RPG oyun tavsiyesi ve Diabloyla ilgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vaktimi geçirmek için RPG oyun tavsiyesine ihtiyacım var.
    Oynadıklarım:
    -Dungeon Siege 2
    -Sacred
    Bu ikisi dışında oyun tavsiyesi istiyorum.
    Ve gelelim soruma.Herkes bir Diablodur tutturmuş gidiyor.Bu Diablo'da o kadar abartılacak ne var?Eleştiri için değil gerçekten bilmediğimden soruyorum bunuda yazarsanız sevinirim.



  • Diablo'da hiçbir şey yok, en azından bana göre

    Haydi durma, KotOR oyna.
    Haydi durma, NWN oyna.
    Haydi, haydi. Bu aralar nedense oynayan kişide saçma bir bağımlılık yaratan Risen oyna(evet, oyun öyle saygı duruşuna geçilecek kadar kaliteli bir yapım değil, anlamış değilim... Kanepeye yapıştırıyor kişiyi resmen!)
  • Diablo bu türün (action RPG türünün) ilki, babası. Grafikleri bir kenara bırakacak olursak, oynanış açısından Diablo 2'yi geçebilen bir oyun çıkmadı, yaklaşan oldu ama geçen olmadı. Ve videolardan da gördüğümüz kadarıyla Diablo 2'nin tahtını yine Diablo 3 alacakmış gibi görünüyor. O kadar sağlam geliyor yani.

    Tabi bu demek değildir ki, diğer action RPGler tüh kaka,

    Bilgisayarın ne seviyede bilmiyorum ama Titan Quest, Silverfall, Sacred 2, Legend Hand Of God ve Mage Knight Apocalypse'i de bir dene. Eskilerden Divine Divinity'e de bir göz at.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay

    Ve gelelim soruma.Herkes bir Diablodur tutturmuş gidiyor.Bu Diablo'da o kadar abartılacak ne var?Eleştiri için değil gerçekten bilmediğimden soruyorum bunuda yazarsanız sevinirim.


    Şahsım adına bu sorunun cevabını vermeyi görev bilirim...

    1- Her oyunu çıktığı dönem dinamikleriyle eleştirmek gerekir. Diablo ve Diablo 2 her ikisi de çıktığı dönem oyunları içerisinde tartışılmaz mükemmellikte idi...
    2- Diablo 2'nin item generator (oluşturma) ve tasarlanmış item'lar konusundaki başarısı yıllar sonra benzetilmeye çalışılsa da hala hiçbir oyun tarafından başarılabilmiş değil...
    3-Oyun akıcılığı ve oynanış biçimi itibariyle action RPG türünün aşılamayan idolü durumunda. Yıllar sonra peşinden gelen oyunların grafik başarıları nedeniyle yeni oyuncular Diablo 2'yi bir kalemde ezer geçerler ama ben ve benim gibi günlerinin büyük bölümünü oyun oynamaya ve hatta bu konuda insanların konu hakkında danışılmak için ilk kişi olarak gösterilen kişiler için Diablo serisinin oyun tarihinde hiçbir zaman yeri doldurulamayacak bir yeri vardır.
    4-Oyunda denge unsurları tamamen sizin tercihleriniz doğrultusunda olumlu ya da olumsuz yöne kayar...

    Buraya onlarca madde yazmak için başladım yazmaya ama iş müsaade etmiyor ne yazık ki...

    Siz ne olursa olsun yiğidi öldürün de hakkını yemeyin...




  • Oynamayanlar için Diablo 2 hala çok iyi bir seçenek. Oyundaki denge, atmosfer, çeşitlilik ve "role playing" çok iyi. Taklit etmeye çalışan birçok oyun oldu ama hiçbiri beceremedi. (1 daha da iyiydi.)
  • diablo candır. oyunlardan bir dünya yapsan diablo o dünyanın rengidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.