Şimdi Ara

RTE: İmar Barışı ile 144 bin 556 Maraşlı vatandaşımızın sorununu çözdük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • siyasal islam ın en büyük olayıdır; bilgisiz bir kitleye karşı, bilgisiz olup bilgili gibiymiş gibi görünmek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    tüm Türkiye de verildi, istanbulda da bursada da. diğer illerde de.

  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

    Yourt yicek.

  • Ya arkadaş yapmayın bunu, arkasına saklanacakları laflar etmeyin. Gözünüzü seveyim. OY için ADAM ÖLDÜRMEK'ten farkı ne bunun? MİLLET için burdayız deyip karşıtına ZİLLET diyen bir ittifak, nasıl olurda oy alabilmek için vatandaşının ölmesine göz yumacak hamleler yapabilir. Yapmıyorum, YAPMAM diyemez miydi? Yıkalım ve sizi zarara sokmadan yeniden yapalım demek yerine yada 35 milyar lira diyanete harcayacağına; 10 milyarı ile buraları yeniden yapılandırmayı vaat etse, girişimlerde bulunsa daha az mı oy alırdı? Yapmayın. Yazıktır. Ayıptır. Bir gece ansızın gelebiliriz diye Yunan'a peşkeş çekebilirken, Bir gece ansızın mezarınız olur diyemedi mi? Diyemez miydi? Bırakın.



    Bunun demokrasi ile alakası yoktur. Demokraside doğru adım atmayı bilmeyenler yüzünden, demokrasiyi niye eleştiriyorsun anlam veremiyorum. Japonya'da var bu illet.. İyi eğitim, lise mezunu olmayan oy kullanamaz kuralı ve diğer düzgün korunan yasalarla... Oy ile tehdit edemez hale getirmek, sorunlarını çözmek için alternatif sunmak yerine; ölüm fermanlarının altına imza atmak. APTALLIKTIR.


    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoata -- 13 Şubat 2023; 12:41:29 >




  • Bir adamın on lafından dokuzu kesin yalan, biri ise muallak olabilir mi ?

    Uyan Türkiye Cumhuriyeti' nin uyuyan halkı. Ülkemiz kızılderili yöntemleri ve şaman inancı ile yönetiliyor.

    Az kaldı az kaldı derken bir kılıfta seçime geçirecekler gibime geliyor. Hayırlısı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İmar affı / barışı olmazsa oy yok" diyenler akıllanmıyorsa müstehak bize.

  • şimdi benim anlamadığım konu Reis eğer ki imar barışı uygulamamış olsaydı deprem olmayacak mıydı ya da göçük altında kalan sayısı daha mı az olacaktı ?

  • dediğin mevzu avam kamarası-lordlar kamarası ayrımına gidiyor kardeş. O iş olmaz.

  • Alsancak kullanıcısına yanıt

    Kacak binalar yikilacakti ve gocuk altinda kalan daha az insan olacakti. Anladigina gore sorumlulugunuzu kabul edersiniz herhalde.

  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

    işte mesela bu tepeden bakışınız var ya, tam olarak bu yüzden akp tabanı birbirinden ayrılmıyor. Sürekli konsolide ediyorsunuz adamların tabanını.


    Kendini bilgili zanneden sizlerden öyle rezillikler görüyorum ki aklın durur. Tabii bu konusu salak bir insanın salak olduğunu anlayamaması gibi. Kimse bilgisiz olduğunu anlayamıyor kazara bir üniversite falan bitirmişse. Türkçe bilmemek mesela standart. İstisnası var tabii, o istisna da her zaman [bu yazııyı okuyan kişi] zaten.


    Böyle devam edin.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Hocam burasi turkce yama forumu degil karistirdin herhalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var güzel kardeşim?

  • bu ülke kurulduğundan beri imar barışı yapılmış. toplum artık siyasetin üstü bir şekilde konuyu ele almalı. siyaset olarak kalırsa daha çok yapılır.

  • YAKLAŞIK 5 SENEDİR MEMLEKETE HER GİTTİĞİMDE BİRİLERİNİN MÜSTAKİL EV YAPTIĞINI GÖRÜYORUM VE BELEDİYEYE GİDİP EV YAPABİLİRMİYİM BENDE DİYE SORUYORUM. MAHALLEMİZİN İMAR PLANI YILLARDIR YOK VE HALA YAPILACAK (CHP) AMA GELİN GÖRÜN Kİ EV YAPANLAR BELEDİYE İZİN VERMEDİ AMA BEN YAPTIM DİYORLAR.

    İL ÖZEL İDAREDEN İMAR İZİNLİ OLANLAR HARİÇ BÖYLE ÇOK ÖRNEĞİ VAR. BEN CEBİMDE PARA OLMASINA RAĞMEN EV YAPMADIM. NİYE ? ÇÜNKÜ BELEDİYE İMAR PLANINI BEKLEYECEKSİN DEDİ. BENDE NAMUSLU DÜRÜST VATANDAŞ OLARAK BEKLEYE BEKLEYE ÖMRÜMÜ ÇÜRÜTÜYORUM.


    DAHA DA KÖTÜSÜ HER GÜN KURUN ARTTIĞI DÖNEMDE HAYATIMDA İLK KEZ DÖVİZ ALDIM , SONRA RTE EFENDİ BİR AKŞAM BİR KONUŞTU KUR BİR ANDA PUFFF. YILLARIN EMEĞİ ÇÖPE GİTTİ. BAŞIMDAN AŞAĞIYA KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ.


    NETİCE İTİBARİYLE EV YAPACAK PARAMDAN ARABA BİLE ALAMAYACAK PARAMLA HALA BELEDİYENİN İMARINI BEKLERKEN , BU SÜREÇTE KAÇAK EV YAPANLAR İMAR AFFINDAN FAYDALANIP EV SAHİBİ OLDULAR !


    BEN ASLA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM , MÜSADE EDENE DE , KAÇAK YAPI YAPANLARA DA ALLAH İKİ CİHANDA DA HUZUR VERMESİN. ARTIK BU DEVLET DÜZENİNDE GÖRDÜM Kİ DÜRÜST VATANDAŞIN AYAKTA KALMA ŞANSI YOK !





  • Hayret. Bunlar algı operasyonu diyen bir aktroll dahi konuya gelmemiş  

    Resmi ağızdan olunca bunlar şantaj, bunlar fetö cü, bunlar vatan haini diyemiyorlar demek 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Şubat 2023; 15:53:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.