Şimdi Ara

Rubenis rbta 10 Sarsıntı Sorunu // Teknikçiler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Rubenis marka rbta 10 modeli bir tyavan pervanesi sipariş verdim. Ürün elime ulaşınca kurulumda sorun yaşadım. Heralde bu tür pervanelerin sallanma payı var ama benim ki bir anormal seyrediyor. Vkısa bir video çektim bu sarsıntı normal mi ? Kurulumda sap kısmının olduğu ve motorla sapın montede birleştiği yerde bir pim ve vida var, pimi takıyorum mototu taşıması için ama vida gevşek kalıyor ? Çözüm önerisi olan varsa bekliyorum. İyi forumlar...








  • Bahsettiğiniz şu kısımsa, vidayı taktıktan sonra diğer tarafından pini takıp, diğer vidayı da metal çubuğu sabitlemek için sıkmalısınız.

    Pinli vidanın gevşek olmasının sebebi yanılmıyorsam ek güvenlik için.



    Rubenis rbta 10 Sarsıntı Sorunu // Teknikçiler İçeri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar nihayetinde teknik servis ile yaptığım şifalı görüşmeden sonra sarısıntıyı büyük ölçüde şu şekilde giderdim.

    Pervanelerin hepsinin tavana ulan uzaklığı mevcut. Kanatların dışa doğru uç kısımlarından hassas bir şekilde tavan ile arasındaki mesafeyi tüm kanatlarınki ile eşitliyoruz. Bİr metre yardımı ile kanadın uç kısmından ölçü alarak pervane ucu ile tavan arasındaki ortalama mesafeyi ölçün. Daha sonra pervane kökünün bağlı olduğu metali elinizle dikkatlice bükerek tüm pervane uçlarını tavan ile aynı mesafede bir ölçüye getirin. Bunun için pervane kökünü dikkatlice elinizle yamultabilirsiniz. Zaten çok düşük bir müdahale gerektireceği için herhangi bir kötü görüntüye veya ziyanan sebep olmaycaktır.

    Bu şekilde anormal sarsıntıyı büyük ölçüde gidermiş bulunmaktayım.




  • merhaba konuu hortlatacam ama bende de bir tane var bundan. yıllar evvel alınmıştı duruyordu bir köşede. kullanayım dedim ama tavan montaj aparatı çok garibime gitti. diğer markalarda plastik bir aparata vantilatör asılırken bunda böyle bir şey yok. kapağı tutsun diye basit bir metal parça var o kadar. sizinkinde de aynı mıydı? plastik bi montaj aparatı varmıydı?

  • Sallantı Problemi Kanatlardan Kaynalanıyor Ayarlanması Gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.