Şimdi Ara

ruhsatla ilgili bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar.ben 206 van hdi aldım ankara göral dan. ruhsatta aracın sağ tarafında göral yazısı olduğu yazıyo ama şuan öyle bi yazı yok arabada.ruhsatı üstüme alırken ruhsattan bu yazıyı sildirmek için tescil işlemleri yapmadan aracı muayeneyemi sokmak gerekiyo?(sadece göral yazısının çıktığını görmesi için muayene yapan yerin) yoksa tescil işlemlerini yaparken göral yazısını kaldırttığımı ve ruhsattanda sildirmek istediğimizi söylesek trafikte hallolmazmı?
    biraz karışık anlattım galiba :) işin özü ruhsatta aracın yanında göral yazısı olduğu yazıyo.aracı üstüme alırken bunu ruhsattan sildirtmek için ne yapmam lazım?



  • Arkadaşım öyle bir anlatmışsın ki iki buçuk saattir kimse cavap yazamıyor

    Bence başlığıda,yazıyıda değiştir daha açıklayıcı anlat

    Yoksa ekmek yok burdan sana
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okeyn

    slm arkadaşlar.ben 206 van hdi aldım ankara göral dan. ruhsatta aracın sağ tarafında göral yazısı olduğu yazıyo ama şuan öyle bi yazı yok arabada.ruhsatı üstüme alırken ruhsattan bu yazıyı sildirmek için tescil işlemleri yapmadan aracı muayeneyemi sokmak gerekiyo?(sadece göral yazısının çıktığını görmesi için muayene yapan yerin) yoksa tescil işlemlerini yaparken göral yazısını kaldırttığımı ve ruhsattanda sildirmek istediğimizi söylesek trafikte hallolmazmı?
    biraz karışık anlattım galiba :) işin özü ruhsatta aracın yanında göral yazısı olduğu yazıyo.aracı üstüme alırken bunu ruhsattan sildirtmek için ne yapmam lazım?

    ruhsatta sağında solunda yazıyor diye bir şey olmaz.benim anladığım araçı 2 el aldın araçtada logo varmış önceki sahibi adına eger böyle ise olay satışaldığın için logo olayı düşer seni bağlamaz muayeneye gitmeye gerek yok




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.