Şimdi Ara

RunUO AOS Sunucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aklımda çok iyi düşünceler var. wow'dan bilenler bilir, battleground, arena tarzı sistemleri uo'da en iyi oynanabilecek şekilde revize edeceğim. bu tip sistemlerin scriptleri konusunda sıkıntı çıkacağını düşünmeyin. beni tanıyan az çok bilir, staff olarak Ned ismini kullanıyorum, daha önceleri Trickster nicki ile veya soyadı Amon olan ailelerde oynadım. RunUO üzerine script yazabilecek kadar RunUO bilgim mevcut, bunun yanısıra C# ile, kiosk cihazlarından tutun, web sitesi, masaüstü programlara kadar çok geniş çaplı kurumsal yazılımlar geliştiriyor, bunun üzerine çalışan bir firmada yazılım şefi konumunda bulunuyorum. zaten sunucuların bolluğunun bi kısmı buradan, bir kısmı da ortak olarak bulunduğum yazılım üzerine olan bir limited şirketinden geliyor.

    bunun yanısıra mezarlıklarda kasma işine pek sıcak bakmıyorum. bu sunucu oyuncuların ağzına bakan, aman oyuncu olsun, oyuncular bunu istiyor bu sistem olsun şeklinde olsun istemiyorum. yanlış anlama herkesin fikrine saygı duyuyorum. demek istediğim, sunucuyu beğenmeyen gider, 200-300+ oyuncu olsun diye kendimi paralamayacağım. bu yüzden, mezarlıklarda kasma işini arttırırsam, mezarlıklara gitmek sıkıntı olabilir ve insanlar mezarlıkların dışında yerleri de tercih edebilirler. zaten warrior mage olarak topu topuna kasacak 20-30 kişi olacaksa hepsini 3er 5er oralara bölmek, action açısından kötü olabilir. ayrıca uo online bir oyun, insanlar insan görmedikçe sıkılabilirler. herkesi bir yerde toplamak daha mantıklı gibi geliyor.




  • benim bahsettiğim sistemi yalnız oyuncu peşinde koşanlar yapmıyor.

    oyuncu peşinde koşanlar newbie center gibi olaylara girip insanların kolay yolla kasabilceği ortam yaratanlar oluyor.

    benimki sadece fikirdi oyunun orjinalinde olan nimetlerden yararlanma adına extra birşey yapılsın tarzı bir söylemim olmadı dvde veya ilk sphere döneminde sanane nebulada mezarlıklara gidilirdi.

    Nezaman ki player kaygısı güdülmeye başlandı ozmn app center diye birşey çıktı app center hiç olmasın diyenlerdenim olursada saygı duyarım.

    insanları bölmemek istiyorsanız brit ve x şehrinin mezarları aktif olur veya herkes tek mezarda kasmaya çalışır vs.

    yapmak istediğiniz 2 dungeon ile haritada mevcut olan mezarlığı kullanma arasındaki farkı anlıyamadım sadece
  • demek istediğim şu. newbie center küçük bi yer olur, gate ile oradan iki tane küçük dungeona gidilir. yanda da bi bölüm olur, tamerı da warrioru da magei de aynı yerde durur. bu yerin önünde kapı olur, ev kurulabilen bir yer olur. gz kapının önünde olmaz. bütün combat o kapıda olur. ve kasmak isteyen kişi ne kasarsa kassın orada kasar ve ister istemez combatı gören dahil olur. ama kasmak isteyen de belirli bi yere kadar güven içinde kasar. örneğin senin dediğin gibi mezarlıklar olursa, bu mezarlıklarda gz olmayacağı için zaten iki tane mezarlık var. iki tane kasan grup millete serverı zindan eder. böyle olunca gz olmayan ve herkesin orada olduğu mezarlıkta kimse kasmak istemez. bir düşünsene yani skillerin daha 60 olmamış 100 lemiş 2-3 kişi gelip oradakiler kesiyor. orada kasar mısın? ben olsam kasmam, gider ilshenarda falan bulurum bi yerler dişime göre orada rahat rahat kasarım. ya da ne bileyim giderim yew şehrinin etrafında gezinen mongbatlarla uğraşırım. sıkılırım yani. işkence olur. sence de böyle olmaz mı? orjinal server gibi olsa herkes her yere dağılıp kasabilse o zaman bi nebze güven sağlanır ama o zaman da herkes farklı köşelerde takılır action olmaz.




  • tabi şimdi okuyunca 2 3 kişinin ordakileri devamlı kesmesi soğutucu gibi geldi.Benim kafa fazla eskiye gitti eskiden devamlı kesilme riskine rağmen mezarlığa gidilirdi ve 50 den 55 skill yapıncaya kadar brit res evine 15 20 kez geri koşulurdu öyle yakına birileri ank atıyım oyuncuların işi kolaylaşsında yoktu.ama şimdi ki kitle kaldıramıyabilir =)

    ama şuda var yapıcağınız newbiede arada bir sınır olcak vs aksiyon olcak diye düşünüyorsasnız eğer kimse newbiede rahat rahat kasarken tutup girişe birilerine saldırmaya gitmez orda skillini 100 ler doğru lunaya.

    ozmn yine fikir olsun diye söylüyorum newbie center yaratmak yerine yine mezarlıkları değerlendirebilirsiniz = ) gz alanı içerisinde olunur dışardan 6x birinin gelip yeni char açmış birini rahatsız etmesinede gerek olmamış olur.

    hem rp amaçlı mezarlıkların aktif olması daha güzel gibi geldi yeni bir dungeon yaratmak yerine haritadaki bu tip alanları skill kasmak isteyenlere ayırabilirsiniz.

    Farklı bir açıdan son bir yorum daha yapıcam

    Mezarlıklarda gz siz riskli bir şekilde skill kasımı mümkün olursa oraya 7x bir charın esir almaya gelir diyorsunuz bu ihtimaller üzerine bir çok kişi o bölgelerde devamlı aksiyon için biri vardır diye mezar aksiyonları mümkün kılınabilir.

    olan yeni char açmış kişiyemi olur derseniz skill kasmanın bin birtürlü yöntemi var party kurup eskiden box denilen tabirle istediği skill kasılır bandage kasılır biraz zahmetlidir ama kasmak isteyen kasar gemi alınır macroya bi şekilde bırakılır.

    Yani kimiside mezarlığı oan boş yakalar 15 20 skill kasabildiğini orda kasar skill kasımınıda zor yapmassan kasıcak adam elbet kasar.


    Sonuç
    7x newbie avına çıkar
    Başka bir 7x newbie avına çıkan 7x varsa onla kapışmaya gider.
    Başka bir 7x canı sıkılır elbet orda birileri vardır diye gider ve belirli bir nokta oluşur.
    Yıllardır brit köprü aksiyonu yerine mezar bölgeside aktif olur.

    bunlar düşüncelerdir mantıklı herşeye saygı duyarız.




  • bir site veya forum açılışı düşünüyormusunuz yaz döneminin başındayız bu evre önemli.

    Kendinizi tanıtan ve diğer sunuculardan farkınızı göstericek bir site için çabuk olunursa yaz evresini kaçırmamış olurusnuz kanaatimce...
  • üzerinde çalışıyorum. fakat bu sıralar işlerim yoğun. ihale alımlarıyla ilgili sık sık şehir dışı görüşmelerine gitmek zorunda kalıyorum. müşterilerle birebir konuşan ben olmasam da yazılım ile ilgili bir şey istediklerinde olurabilirliğini, ne kadar zaman alacağı, nasıl bir yöntem izleneceği gibi kısımları anlatmak zorunda kaldığımızdan ben olmaat zsam olmuyor. faksiteye başladım. yarısını da bitirdim diyebilirim. eğer vakit bulur da 2 gün siteye bakabilirsem tamamen bitmiş olacak. heralde bu hafta içinde bitiririm. aslında basit bir wordpress ve php forumla işi bir günde çözebilirdim fakat alanında çok bilgili olmadığım php tabanlı web sitesi hazırlamak istemiyorum. tabi bu yüzden .net forum biraz zaman alıyor. ayrıca forumu da kendim yapıyor olmam ileri doğru ingame-forum arasındaki uyum açısından daha iyi olacak. sunucu scriptlerine çok bakamıyorum. zaten dediğim gibi beta server açacağım. beta serverda basit düzenlemeler olacak. önümüzdeki 3-4 haftalık süre boyunca scriptleri yazıp yazıp beta sunucuyu güncelleyeceğim. antonios, nether world, natural gibi script işini yaptığım eski sunucuların scriptlerinden de yararlanarak daha hızlı tamamlarım.




  • Legend Uo Skillstone ,stat gate , mage spell kitapları olan bir rp server buyrun
    ip:159.253.45.148
    port:2593
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nedcs0e


    Selamlar,

    Türkiye'de aktif olarak runuo aos sunucu kalmadı sanırım. Oynamak isteyen olur mu, bir sorayım dedim. elimde fazladan 3 sunucu var. bunlardan birisi 16gb ram 20mbit paylaşımsız hattı olan bir makina. eski açtığım sunuculardan hazır scriptler kalmış, silmemişim, buldum az önce:). tantanasız, ego savaşlarına katılmayacak, gm'e küfür etmeyecek, forumları karıştırmayacak, kısacası sunucular öylesine duracağına bari uo serverı açayım dedikten sonra beni bu işe kalkıştığıma pişman etmeyecek oyuncular var mıdır? baştan burada soruyorum çünkü uo oynayan arkadaşım yok, servera adam toplamaya vaktim falan yok, yoğun çalışıyorum, sadece akşamları girip birkaç saat ilgilenebileceğim. eğer herkes yok oynamayız derse 0 online olacak kadar yani=)

    Muhtesem :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesort -- 17 Ağustos 2015; 5:17:54 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.