Şimdi Ara

Rus turist markette köpeği tekmeleyip, iş yeri sahibine kafa attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antalya’nın Alanya ilçesinde agresif Rus turist alışveriş için girdiği markette önce köpeği tekmeledi, ardından iş yeri sahibine yumruk ve kafa attı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

    30 Mayıs günü saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hediyelik eşya ve market işletmeciliği yapan Metin Ömeroğlu, iş yerine gelen Rusuyruklu müşterisinin saldırısına uğradı.


    Eşiyle beraber alışveriş için markete giren İgor Nekludov isimli Rus müşteri, reyonlar arasında dolaşırken, Ömeroğlu’nun köpeği ile karşılaştı.


    Küçük köpek koşuşturma sırasında eşinin üzerine doğru gidince, Nekludov köpeğe tekme attı. Rus müşteri, bu durumu fark ederek tepki gösteren Ömeroğlu’na ise önce yumruk ardından kafa atarak burnunu kırdı. Rus turist Nekludov, eşiyle beraber olay yerinden hızla uzaklaşırken, burnu kırılan Ömeroğlu kanlar içinde kaldı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


    Olaydan sonra Rus turistten şikayetçi olan Ömeroğlu, yetkililerden yardım istedi.

    İş yeri sahibi yaşadığı talihsizliği sosyal medya hesabında da paylaştı. AlanyaBelediyesi ve Adalet Bakanlığını etiketleyerek saldırgan turistin cezalandırılmasını isteyen Ömeroğlu, sosyal medya paylaşımında, "Kendi ülkemde, kendi iş yerimde köpeğimin ısırdığını iddia edip 3 kilogram ağırlığındaki köpeğime sert bir şekilde tekme attı.


    Buna rağmen benim ona sakin olması gerektiğini söylemeye gittiğimde birde bana kafa atarak burnumu kıran Rus uyruklu Igor Nekludov adlı küstah şahıs şu anda Alanya’da güneş kremi sürüp tatiline devam etmekte. Bakalım bu güzel ülkemizin hukuk ve adaleti kendi insanlarını ne kadar önemsiyor izlemekte olacağım" şeklinde ifadeler kullandı.

    Kamera goruntulerini istiyosaniz buyurun linkhttps://www.cnnturk.com/video/turkiye/rus-turist-markette-kopegi-tekmeleyip-is-yeri-sahibine-kafa-atti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altin Elbiseli Adam -- 7 Haziran 2019; 14:7:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Alkol kullanmayı biraz azalt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensegrity -- 7 Haziran 2019; 14:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Tamam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusların hepsi çılgın birer gopniktir.Siz de turistlerin şamar oğlanı olmaya alışkınsınız zaten.O yüzden ruslara bulaşmazsanız size yaşama hakkı verebilirler.Tatava yapmayın yani
  • bakkalın yerinde olsam işi gücü bırakır bu yarmayı gece kuytuda yakalayıp 10 kişi yer misin yemez misin nidalarıyla.yüzünü baştan yaratırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEDJUU

    bakkalın yerinde olsam işi gücü bırakır bu yarmayı gece kuytuda yakalayıp 10 kişi yer misin yemez misin nidalarıyla.yüzünü baştan yaratırdım.
    Adamsan tek gel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1

    Adamsan tek gel

    Alıntıları Göster
    adamsan adres ver
  • Su ana kadar 4 tane rusla kavga ettim, 2 si yumruk yumruga kadar gitti hepsinde ya geri bastilar ya fiziksel ustunluk sagladim. Iyisi cok iyi olabiliyor dengeli arkadaslar var ama dengesizine yapacak sey yok kavga kacinilmaz.
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
  • suriyeli yapsaydı tanrı türkü korusun diyerek önüne gelen suriyeliyi döverdiniz adaletse herkes için adalet !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.