Şimdi Ara

Rusya'da App Store ve iTunes'daki satın alımlar durduruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rusya'da App Store ve iTunes'daki satın alımlar durduruldu



    Geçtiğimiz haftalarda Ukrayna başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov, Rusya'daki Apple ürünlerinin satışının durdurulmasıApp Store ve iTunes'daki satın alımların durdurulması için Apple CEO'su Tim Cook'a mektup göndermişti. Mykhailo Fedorov mektupta "Bütün dünya, yaptırımlar uygulayarak saldırıları püskürtüyor, 2022 modern teknolojisi belki de tanklara, çoklu roketatarlara ve füzelere en iyi cevaptır.’’ sözlerine yer verdi. Bu mektuptan kısa bir süre sonra Apple, Rusya'daki tüm satışlarını durdurmuştu. Şimdiyse Rusya'da App Store ve iTunes'daki satın alımların durdurulduğu söyleniyor.



    Ayrıca Bkz.Sony, PlayStation'ın Rusya'daki tüm konsol ve oyun satışlarını durdurdu



    Rusya'da yaşayanlar artık Apple Kimliği hesaplarına para yükleyemeyecek



    Rusya'da App Store ve iTunes'daki satın alımlar durduruldu



    Bugün itibariyle Alfa-Bank, Sber ve Tinkoff dahil olmak üzere Rus bankaları tarafından verilen bölgesel banka kartları kullanılarak App Store ve iTunes'daki hesaplara para eklenmiyor. Normal şartlar altında Apple kullanıcıları, Apple Kimliği hesaplarına para yüklemek için Apple hediye kartlarını satın alabilirler. Ancak Rus bankaları ve mağazaları, söylentilere göre Apple Kimliği hesabına para yüklenmesi için dijital kodlar ve hediye kartları satmayı bıraktı. 




    Kaynak:https://www.iphones.ru/iNotes/rossiyskie-banki-perestali-prodavat-cifrovye-kody-dlya-popolneniya-scheta-apple-id-03-10-2022







  • Batı faşizmi mükemmel boyutlara ulaştı. Ne müşteriye saygı ve önem kaldı ne de verilen paranın değeri. Sen global şirketsin, parasını verip alan müşteriye sırf bir ülkede yaşıyor diye ayrımcılık yapıp ambargo uygulayamazsın. Aynı olayı rusya veya başka ülke kendine ait bir marka ile yapmış olsa şimdiye çoktan tonla tazminat ödemeye mahkum edilmişti.
    Putin'i getiren de, iktidar da tutanda rus halkı dediğiniz kişilerdir. Elbette rus halkı da bu işten zarar görecektir, sen git uyduruk sebeplerle Ukraynayı işgal et sonra ambargo gelince bıdı bıdı yap , yok halkın ne suçu varmış filan de. Komik şeyler bunlar, Ukrayna'da masumlar ölüyor, bebekler ölüyor siz gelmiş apple çıkmışta ruslar appstore kullanamayacakmışta onu düşünüyorsunuz. Yazık gerçekten.
  • Bence bu savaştan çok küreselcilerin dünyayı nasıl kontrol edeceklerinin denemesi.

  • Batı faşizmi mükemmel boyutlara ulaştı. Ne müşteriye saygı ve önem kaldı ne de verilen paranın değeri. Sen global şirketsin, parasını verip alan müşteriye sırf bir ülkede yaşıyor diye ayrımcılık yapıp ambargo uygulayamazsın. Aynı olayı rusya veya başka ülke kendine ait bir marka ile yapmış olsa şimdiye çoktan tonla tazminat ödemeye mahkum edilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ambargo nereye kadar sürer bilemem ama Rusya bu şirketlere geri dönüş olduğu zaman milyonlarca dolar ceza vermesi gerek.

  • rus halkını yok saymak bence saçmalık sanki savaşı onlar başlattı ayrıca böyle bir şirketin ne olduğunu güvenilirliğini ortaya koyuyor

  • Bundan kendimize de ders çıkarmamız lazım. ABD diyor ki, benim lafımdan çıkarsan sadece hükümetine değil, halkına da öyle bir eziyet ederim ki, kendi halkına hükümeti devirtirim.
    S400 veya Brunson meselesi için bize sopayı ucundan göstermişler. sopanın boyunu ve kalınlığını Rusya üstünde görmüş olduk.
    Putin haklıdır haksızdır meselesi değil, burada mesele, donumuza kadar her şeyiyle abd ‘ye bağımlı olunca nelere yol açabileceğini görmek. Korkunç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firmalar savaşı durdurma çabasından çok nakit akışı tıkandığı için faliyetlerini durduruyor olabilir mi? Ülkeye dolar sokamıyorsun yasal yolla çıkış yapamıyorsun ne yapacak şirketler rubleleri?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten de batı tam bir faşist! Putin'i yıkmak için halkı bezdirme politikası izliyorlar ama Rusları tanımıyorlar mı yoksa şansımızı bir deneyelim mi diyorlar. Ukrayna halkına üzülüyorum, savaş altındaki her halka üzülüyorum.
    Şu durumda Rusya halkına da üzülmeye başladım. Bunlar bir gün geri teper. Rusya bunu unutmaz bu firmalar 1-2 sene sonra Rusya pazarına girmeye çalışırlar bakalım ne olacak....

  • Putin'i getiren de, iktidar da tutanda rus halkı dediğiniz kişilerdir. Elbette rus halkı da bu işten zarar görecektir, sen git uyduruk sebeplerle Ukraynayı işgal et sonra ambargo gelince bıdı bıdı yap , yok halkın ne suçu varmış filan de. Komik şeyler bunlar, Ukrayna'da masumlar ölüyor, bebekler ölüyor siz gelmiş apple çıkmışta ruslar appstore kullanamayacakmışta onu düşünüyorsunuz. Yazık gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında Putin App Store ambargosu koyduğunda orada satılamayan Ipedleri Vatan Bilgisayar hayrına bedavaya dağıtmıştı.

    Yine öyle olsa...

  • Ustaaaa noluyor ustaaaa

  • Ruslar bunu firsata cevirir kendileri uretir zamanla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rusların durumu gerçekten kötü bir hal aldı.Dunyadan ayrı yaşıyor gibiler.Putini kendileri seçti zamanında.Oy vermeyenler de arada kaynadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batı düşmanısız siz, zorba Putin'e laf yok, Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'ya destek için amborgo koyan batılı şirket faşist öyle mi! .... sizin dünya görüşünüze.

  • xenix kullanıcısına yanıt
    Parasını çekmeye bilir, Rusya da tutabilir belirli süre Ukrayna'dan gelen açıklamalardan sonra böyle yaptılar. ABD de oluşan terör saldırısında iPhone şifresini açmaya razı olmayan Apple burada böyle yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rusları hızla Çin pazarına yönlendiren yasaklar. Belki de Putin'in istediği de budur. Hazır Huawei yaptırımlar ile yeni işletim sistemi çıkartmışken HarmonyOS üzerinden uygulamalar ile yola devam ederler. Rusya büyük bir pazar kaybet kaybet üzerine dönüştü bu savaş.

  • Beklenen hamle konuşulmaya başlandı rusya yazılım korsanligini yasallastirabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.