Şimdi Ara

Rusya’da Büyük Terör Eylemi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/1903mardin/status/1771264911835877602

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "suçu işide atacaklar"

    diyen eksik kromozomlular var.





    bu ilsamlcıların, amerikan babasının sözünden çıkmadığını yıllardır görmekteyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack! kullanıcısına yanıt

    No Russian yazmaya geldim gidiyorum. Gelsin WW 3. Yazıklar olsun insanlığa.

  • benim tahminim israil 'in işidir bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya’da Büyük Terör Eylemi.EndGameWW3 🇺🇸 (@EndGameWW3) on Xtwitter
    NATO Alliance is ready for conflict with Russia – NATO Military Committee Chair https://t.co/fbNzEeb9lX via @pravda_eng
    https://twitter.com/EndGameWW3/status/1771210821193879607

    tabi bing bang gibi raslantı :))))

  • istanbuldada olmasını beklediğim olaydır

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Putin bu kadar korkunç bir hataya düşmez. Ukrayna'da batı bloğuna karşı bir karşı koyuş operasyonu başlattı. Çok büyük bir cephe hattında savaşıyor zaten. Ama çok kötü askeri stratejiler ve batının büyük silah desteği nedeniyle ağır kayıplar veriyorlar. Hal böyleyken dünyanın en güçlü ordusuna karşı bir savaş asla giremez.

  • Deaş üstlenmiş...saldırganlar inguşetya kökenliymiş...bir süre kalabalık yerlerden uzak durmak faydalı olabilir...

  • Bu saldırıya benzer daha önce bir film sahnesi çekilmiş opera konseri taranıyor. Komplo teorilerini sevmem ama ilginç geldi.



    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.4K HDR Mediayoutube
    #Tenet #4KBluray #4K ALL THE COPYRIGHTS OF THIS VIDEO ARE OWNED BY "Warner Brothers". Openeing siege of the Opera building Sourced directly from the 4K Blu-ray To view this video in real HDR you need a 4K HDR TV and a device with YouTube HDR. If you are viewing this video on an SDR (normal non-HDR TV / PC / Phone) the colour and contrast may not look 100% correct. HDR Info and devices that support it https://www.pocket-lint.com/tv/news/137367-what-is-hdr-what-tvs-and-devices-support-hdr-and-what-hdr-content-can-i-watch
    https://www.youtube.com/watch?si=Qn21wbgln8tLOv4V&v=g7gPegf76Mw&feature=youtu.be


    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 23 Mart 2024; 0:58:13 >




  • Abd bi yerlerin icine ediyor sucu isid üsleniyor,bir emperyalist klasiği.
    Putin ABD’de 3 eyalete nükleer silah kullansa da kurtulsak abd’den.Vallah dünya batsın gitsin,gazzede millet açlıktan kuru ot yiyor.Ne kadar gâvur geberse o kadar rahatlarım.Öldürsünler birbirlerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukraynanın içinden geçecekler.Siyonist komedyen şarlatan halkının sonunu getirdi.Biraz da şu batılıların kanı aksın bakalım.Putin ukraynadan girip paristen çıkar.Yakında batıda büyük kanlı bir olay olursa şaşırmasın kimse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Zira bunun işaretlerini vermişlerdi. Putin seçim sürecini bitirdikten hemen sonra bu saldırının olması farklı durumlarıda ortaya koyuyor zira ABD'nin Suriye'deki askeri valığının son günlerde Daeş terörünün bittiği düşüncesiyle geri çekip çekmeme tartışmaları içinde bu saldırının olmasıda tesadüf değil. Daeş'in Rusya'yla ne gibi bir işi olabilirki? Putin daha dün LGBT oluşumlarını terör örgütü listesine aldırdı, İslam karşıtlarına geçitte vermiyor ülkesinde. Avrupa'da yapılan Kuran yakma provokasyonlarınıda ciddi şekilde kınıyor. Adam Ortodoks Hristiyan olmasa İslam lideri denilecek kadar hassasiyetli. Yani Daeş'in Rusya'ya yaptığı saldırının altını dolduracak bir sebebi yok.


    Bu arada 2020 yapımı Tenet filminde benzer bir Rusya saldırısı canlandırılmış ve benzerlikleri açısından şuan sosyal medyanın gündemine düştü. İlginç gelişmeler yaşanıyor.



    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.
    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.EHA MEDYA (@eha_medya) on Xtwitter
    Rusya'da bu akşam yaşanan terör saldırısı, aylar önce İsrail'in iktidardaki Likud Partisi’nden Amir Weitmann'ın Rusya'ya yönelik tehditlerini akıllara getirdi: ▪️"İsrail'in düşmanlarını desteklemenin bedelini ödeyeceksiniz" ▪️"Rusya’nın, yaptıklarının bedelini ödediğinden emin…
    https://twitter.com/i/status/1771287147468734858




  • Elma kullanıcısına yanıt
    bu tarz saldırılar herzaman böyle toplu alanlara olur ki yani komplo demek için görülmemiş bi olayın iki farklı yerde gerçekleşmesi lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timurlénk kullanıcısına yanıt
    Boyle birsey olursa Putin tek basina girmeyecek o savasa. Isita isita Çinde savasa dahil olacaktir. Avrupa zaten savas hazirligi yapiyor, Isvec bu nedenle savasa alindi. Salgindan beri surekli yeni bir kaos ortami yaratiliyor ve bir savas patlatmak istiyorlar.

    Dunyadaki Finans sistemi batti, yeni bir sistem kurulmak isteniyor ve bunun icin ise once kaosa ihtiyac var. Savas hukuku ile hersey daha kolay halledilecek. Kaostan sonra yeni duzen, birbiriyle cilginca savasan ulkeler yeni sistemde ortak calismalar yapacaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABD bu saldırı hakkında 2-3 hafta öncesinde zaten uyarılarda bulunuyordu. ABD'li yetkililerde saldırının Daeş tarafından yapıldığını açıklıyor.


    Saldırıyı Daeş üstlendi ama hangi kolu üstlendi belli değil. Daeş'in bir çok kolu var (Mezhep gibi).


    Ayrıca Rusların Ukrayna cephesinde son günlerde iyiye doğru gittiği ve Avrupa'nın fazlaca tedirgin olduğu bir dönemde Moskova'da bu saldırının yapılması durumu Putin için oldukça küçük düşürücü ve tahrik edici bir katliam.. Öyle Putin şu kadar vatandaşını öldürür, gözü görmez filan durumu ancak hayatın realitesinden uzak insanların komplo teorileridir böylesi spesifik durumlarda.


    Putin zaten bir savaşta ve savaşı ilerletmek adına bir bahane aramasına gerekde yok, ihtiyacıda yok.. Hadi savaş olmasa ve savaş çıkarılmak istense bu anlaşılabilir (11 eylül tiyatrosu gibi) ancak senin başkentine savaş ortamında büyük bir terör saldırısı yapılmış, bu ciddi imaj kaybı yaşatır o ülke liderine. Putin böylesi imaj kaybı yaşamaktansa uykusuz kalmayı tercih eder..


    Daeş'in Rusya'ya saldırmasının temelde bir sebebi yok ancak Daeş zaten ABD'nin arkaplanda kullandığı bir terör örgütü olduğu için Putin'in gerek Ukrayna savaşı durumu gerekse İsrail'in Gazze işgali konularındaki karşı duruşuna dolaylı yoldan verdiği bir cevap olarak görülüyor şuan. Özellikle Rus halkını böylesi terör saldırıları ile normal hayatta güvenliksiz şekilde yaşama algısını oluşturmak yönündende Putin için ciddi bir sorun oluştuyor. Rus halkı kendini güvende hissedemesse Putin'e karşı gelinmeler artabilir, bu yöndende Putin'in böyle bir olayı tezgahlaması zaten hayatın akışına ters bir mantık mevcut konjonktürde.


    şu saaten sonrada bu Putin rahat dururmu? asla durmaz..Daeş üzerinden Putine'de meydan okuyanlar ne yazıkki uyuyan vahşi ayıyı mağrasında uyandırdı artık, Putin Ukrayna cephesinde bu saldırıya cevap vermesi çok olası bir durum, zaten vermesse anormal bir durum olacaktır. Suriye eksenindede Daeş yapılarına karşıda Putin harekete geçebilir. Zaten Ukrayna'da barışı isteyende yok. Ya Putin'in damarına basarak savaşın genişlemesi tetiklenmek isteniliyor yada yıpratıcı saldırı şekli ile Putin'e yara verilerek mesaj gönderiliyor. Aradada Rus halkını tedirginliğe daha fazla sürüklenmek isteniliyor olabilir.



    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.



    Ek olarak dün Rus ordusu 31 adet füze ile Kiev ve Harkov'da bulunan NATO komuta merkezlerini vurdu. Çok sayıda NATO danışmanının öldüğü yada yaralandığı söylendi. Bu saldırı ciddi bir meydan okumaydı Putin adına zira ay içerisinde başta Macron'un savaş söylemleri Ukrayna savaşında tansiyonu çok artırmıştı.



    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.
    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.A. Ahmet Özdemir (@aahmtt19) on Xtwitter
    💥 Rusya, 31 adet füze ile Kiev ve Harkov'da bulunan NATO komuta merkezlerini vurdu. Çok sayıda NATO danışmanı öldü/yaralandı. Yaralılar Polonya'ya kaldırılıyor
    https://twitter.com/aahmtt19/status/1770865643849502726



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 23 Mart 2024; 3:6:9 >




  • Yabanci basinda ISID in saldiriyi ustlendigi haberi gecti bu eger dogruysa eger saldiriyi ABD nin parali askerleri yapmis demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Mart 2024; 3:53:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moskova'daki terör saldırısında ölenlerin sayısı 70'e yükseldi.



    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.
    Rusya’da Büyük Terör Eylemi.EHA MEDYA (@eha_medya) auf Xtwitter
    Rus medyası/Readovka: "#Moskova'daki terör saldırısında ölenlerin sayısı 70'e yükseldi."
    https://twitter.com/i/status/1771316775184936983
  • Yazık lan, suçsuz günahsız sivil halkı tarıyor vicdansızlar. Gerçi bu şey ilk defa ve sadece Rusya'da olmuyor yine de kansızlık. Yakında Türkiye'de de olur diyen arkadaş sanırım 2015-2016 yıllarındaki bombalı saldırıları, 2017'deki Reina saldırısını filan unutmuş gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.